hakkari Yüksekova da iğneyle öldürülen yavru köpekler bunlara kıyan şeytanlar bir başkasına acır mı !

hakkari Yüksekova da iğneyle öldürülen yavru köpekler bunlara kıyan şeytanlar bir başkasına acır mı !

Türk halkının % 60 ı sokak hayvanlarının uyutulmasindan yanaydı zaten. Belediyeler, barınaklar yetersiz olduğu için eskiden gizliden gizliye yapardı, artık göstere göstere uyutuyorlar demekki. Insanoglundan daha vahşi canlı yok gerçekten.
çoğu karşıydı trollerle iş yürüttüler
İktidar yanlısı cogu kişi destekliyordu. Medya ne haber yaparsa onu destekliyorlar zaten.
akkoyunlardan bi halt olmuyor zaten onlara ne desen inanır koyun gibi
haberlerde sürekli kışkırtmak için haber yapıyor
İnsanlar inanmak istediklerini dinler, iktidarda hedef kitleyi çok iyi tanıyor.
Bazen diyorum kendi kendime... Acaba şeytan insanları sevmemekle haklı mı 🤔
umarım bir gün bu yaptiklarinin cezasini çekerler
Cevap
2Cevap
umarım cezalarını çekerler.
Oylemi küçük hanım önyargılı olmadan önce oku
12 yaşında evinin önünde köpekler tarafından vahşice öldürülen Eslem'i duydunuz mu?
14 yaşında köpeği bıçakla öldüren çocuğu duymadınız galiba
ya da 13 yaşında yavru köpeğin kulağını makasla kesen çocuğu
ya da bağlı köpeğe taş atan çocuğu
Duymadım sen oku linki
uyuyan köpeğe şişe fırlatan çocuğu
o iki decalleri masum sanıyorsunuz ama değiller
Muhtemelen kin öfke besliyor burada hayvanlar saldırgan başıboş
Öyle batıdaki gibi baş okşayıp yemek vermekle olmuyor
hayvanda kin öfke besliyor demek ki o zaman normal
doğudaki gibi sopayla taşla zarar verirsen böyle de saldırır işte
o zaman tecavüzcü katilleri de öldürsünler ama gctleri yemez tabi
Bilemiyorum ya burada hayvanlara bakış açısı öyle çoğu iyi çoğu kötü hayvanlarda bazıları saldırgan bazıları masum bilmiyorum bizde caniz onlarda can ne diyeceğini bilmiyorum
Ya yok kanka burada kışın sert soğuk bide üstüne açlar yani sen iyi olsan bile genlerine var hayvan sonuçta saldirabiliyor maalesef
önüne bi kap mama koymaktan acizler kendileri oruç tutsa her yere saldırırlar ama günlerce aç hayvanın halinden anlamazlar
kendileri her türlü suçu işler hayvan kendini koruyunca suçlu ilan ederler
insanlar arasından o kadar suç kaydı olan var ama hiçbiri insan tehlikeli demez o farklı der
Doğru diyorsun biz kapımıza gelenlere yardım ediyoruz ama iş köpek olunca müslümanlar ve safi mezhebi kopegi haram görüyorlar
Ve bu paylaştığın haberi bilmiyorum sadece aklıma bu kız geldi belkide soğuktan donmuslardir yavru köpeğin kime ne zararı var
sizin gibi hepsini aynı görenler yüzünden hepsi öldürülüyor
kediler de buna dahil
Bizim gibi hepsini aynı görenler derken
Kanka bunlar ne açılmıyor kısaca anlatsana
Ama şunu soyluyum ben hiçbir hayvana zarar vermedim bizim gibi falan diyorsun da benim kotulugim dokunmadı dokunmazda
profile bak yeter
😭🤤
Zalimlik ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?