Bazen bir görüş paylaştığınızda hemen özelliklede kadınlara yalakalık olsun diye eteğini toplayıp görüşünüze gelerek sataşan meriç kılıklar hakkında ne düşünüyorsunuz. Kendi gösteremedikleri dik duruşu başkalarının göstermesi bunların çok zoruna gidiyor.
Bir kişi, başkalarının görüşlerini eleştirebileceği veya sataşabileceği bir çerçevede bulunabilir. Bunun altında yatan nedenler arasında kıskançlık, özsaygı sorunları, kendi düşüncelerini koruma isteği veya dikkat çekme arzusu olabilir.
Kadınların ve erkeklerin toplumsal rolleri ve beklentileri, iletişimde farklı dinamiklerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Örneğin, kadınların daha yumuşak veya işbirlikçi bir dil kullanması beklenirken, erkeklerin daha sert veya kendine güvenen bir dil kullanması beklenir. Bu normlar, iletişimde çatışmalara yol açabilir.
Ben genelde görüşlerime sataşanlarda kıskançlık, öz saygı sorunu, dikkat çekme , yalakalık görütorum, görüşümün altına gelip soranla yaptığım diyalogların arasına girip bulandırma ve yaranma çabasına giriyorlar. En son iş başka yöne gidiyor kendileri görüş bile yazmıyorlar gidip başkasının görüşüne sataşıp yalakalık derdindeler özgüvensizlik zirve yapıyor onlarda.
Her ortamda ne yorum yapsam biride mutlaka zıplar hemen altına cevap yazar... isin komiğide kendileride bilmiyor ne yazdiklarini amac tavuk gibi gıdaklamak. Ha bahsettin kisiyi tanimiyorum.. genel konusuyorum...
Ya onlara kişide denmez parazit gibiler gerek burada gerek başka platformlarda parazit gibi yayılmışlar, aç kopekler gibi bekliyorlar bir gerçek Erkek ve kadın tartışsada hemen kadına yalakalık yapıp ona yaranıp o kadından yararlanmaya çalışıyorlar gidipte bir kadınla iki kelime konuşacak kadar cesaretleri yok kız dostu yalakların adamı illaki kendilerine küfür ettirtiyorlar.