Nayır nolamaz, sana hakkımı helal etmiyorum benamus 😃🪬

Nayır nolamaz, sana hakkımı helal etmiyorum benamus 😃🪬

Bazı haklar helal edilmez ben etmiyorum hakkımı helal etmiyorum Ya Kahhar ömür boyu bana çektirdiklerini kendisi çeksin diyorum bu zaman kadar kimseye ah etmedim hep iyi insan oldum eğer bu zaman kadar yaptığım iyiliklerden bir tanesi bile bir insanı mutlu etti ise onun karşılığında benim hayatımı alt üst eden o şahsın sende hayatını alt üst et diye dua ediyorum
Bence: Belli ki bir ahlaksız teklif yapılmış. iki kişi birliktelik yaşayacaksa, Karsısındaki kişinin sınırlarını fazla zorlamamlıdır. Karsısındaki kişi olduğu gibi sevemiyorsa zaten bu aşk değildir ki. Belirli bir zaman geçtikten sonra keşke diyorsan bence yanliş yoldasın. Kabullenmesi gereken sen değilsin.
Ben ederim, çünkü diğer dünyada dahi karşılaşmak istemediğim insan sınıfına dahil olmuşlardır helal edin çünkü zaten yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler
Edilmemesi gereken hakları da helal ettim çünkü hani Allah yarattı kulunu o unutmaz hatasını ben güveniyorum. Kimsenin ahı kimsenin yanında klamz sonuçta
Bazı haklar kolay helal edilmiyor, orası kesin 😄🧿 Hele emek, güven, iyi niyet sömürüldüyse… İçinde “helal etmiyorum” demen aslında kendini koruma isteğin. Ama zaman geçince duygu da değişebiliyor, o kapıyı tamamen kapatma sadece. Yine de kimseyi zorla affetmek zorunda değilsin, gönlün ne diyorsa o 💁🏻♀️✨
Cevap
25Cevap
Aman ben de kalacağına onda kalsın ben ederim
Özellikle kamuya girerken başkasının hakkına girenlerin hakki helal edemez. Sen haksiz şekilde başkasının yerine ise gireceksin her ay maaş alacaksın
Ben ediyorum bence bensizlik yeterlidir arkadaş veya sevgili fark etmez ama herkes de herseyi hak etmiyor ☺️
helal etmek kişinin kendi elinde olan bir şey değil ki. sen hak edersen helal olur zaten. kimse kimseye hakkını helal etmek zorunda değil.
Ben her şeyi Allah'a havale etmişim. Helal ya da haram etmiyorum o gerekeni yapar
Helal etsen de Giden gitmiştir ve kaybedilen şeylerin telafisi olmaz benim gözümde
Bir karadeniz şarkısı der ki,
'Annen hacı olamaz benle helallaşmadan' bazı özneler tam olarak böyle.
Ben hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ettim..
bazı hesaplar öbür dünyayamı kaldı
Bazılarına edilmez evet
Kişiye göre değişir
Kişiye göre duruma göre..
Depresif bir insansın sanırım
Kesinlikle edilmez
yanii de ölümlü dünya
Edilmez canım etmemde
Edilmez
Zehir zıkkım olsun
He valla ole gbersn popomda olmas o sahis
Edilmiyor