AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
var bence insanin hayatini bitiriyorlar hayama sevincini umudunu inancini ölduruyorlar sonucra sen fedakarlik yapiyorsun evleniyorsan ve aldatiliyorsun yani adaltanrin basina gelenlere uzulmuyorum kendi tercihlerinin kurbani oluyorlar
O zaman tecavüzecülerinde yaşama hakkı var
yanlis yazmisim yok diyecektim tecavuzculerinde yok onlarinda ama oyleleri icin hapisanede 1 saniye gecirmeye degmez akilli adam ofkesini komtrol eder oylelerinden uzak durur oyle biri için hapise girmez
Yok bence doğru yazdın ben böyle yazınca sende değiştirdin ya da diğer yorumları okuyarak yorum yaptın
yorumun tamamini oku ne yazmisim istedigi anla ugrasamam seninle
Tamam hakkı yok ölmeli
sana sunu diyeyim zaten seni aldatmıs biri hayatini karartmıs birde suc isleyip hapise gireceksin omur boyu ceza cekeceksin degmez aklini basina al uzak dur birak ipini kimle naparsa yapsin kendi hayatina odaklan ceza evinde 1 saniye gecirmeye degmez
Bence sen kadını düşünüyorsun
Başka kimseyi düşündüğün yok
Ne kadar tazminat alabilirim
ne kadini ya dikkatli oku sakin ol. baya alirsin dava ac iki tarafda hem seni aldatana hem kimle aldattiysa. hapise girmenede degmez o hucrede delikte durmak kolay mi ayril önune bak ceza evinde curumeye degmez orada ne iskenceler yapiliyor mahkumlara gardiyanlar vs ya da hayatta baska hic kimsen yok mu ailen vs sen yokken nasil uzulurler hele cocuk falan varsa ceza evini millet tatil yeri mi saniyor acaba
Sence o kızı hakediyor muyum
hangi kızi. bak aldatilmak senin suçun hatan değil aldatanın karaktersizligi kotu kalbi senin bir suçun yok senin bu satten sonra yapacağin akılli davranıp o kadindan uzaklasman dava aç bosan tazminant davasida ac zina davasıda aç ama asla ve asla karakolun onuncen bile geçecek bir sey yapma zaten seni aldatark uzmus mahvetmis birde hapise mi gireceksin ya bir hucrede deliktw omrun bitecek değmez. baska kadin mi yok hayatini yasa birak gitsin ozgur basın dik o utansin senin bir sucun yok ki
18 yaşında biyolojik babası olmadığım kızım
cocuk icinde çok zor biyolojik olmasa bile babasisin aranizda bir bağ var bence sen iyi bir insansın bir pislik kadin için kendini yakma hayata kusme değmez asla bak karokolun onunden gececek bile bir durum yapma. cocuk icinde uzuldum o da xok yipranir bu olaydan buyuk travma yaratır. bence dava aç yuzde yuz kazanirsin cocukda var yıllarin yipranma payi diye aç nzina davasi ac bisanma davasi ac bosanmada ayriyeten tazminat iste. kızin yine senin kızin bir iki gen cokta onemli degil onuda yanına al ya da gorusmeyi birakma sadece biyolojik bir sey degil babalık sevgi vermek buyutmek arkasinda durmak fedakarlik yapmak korumak yani sen onun babasısin kendine hakim ol basıni yakma bir pislik için degmez
Allahım ben bunu hak edecek ne yaptım kafam patlıyor patlıyor patlıyor offf 🥺
Tahminince ne kadar tazminat alırım
baya alirsin. ya kendini o delige o pislik kadin yuzunden sokma parsyida boş ver. yeterki hapise girme hayatnin gerinkalani boyle gecmesin mutlu bir hayatin olsun. hak etmedin ama heoimiz hak etmeidgimiz seyler yasiyor
Parsy derken
yani tazminat davasinda aldigin paranin miktarindan cok o pislikten kurtulduguna sevin ve basini belaya sokma. ozgur hur basın dik yasa bir hucreye kendini sokma
Tazminat alıcam o parayı bulamaz zor duruma düşsün istiyorum tahminince ne kadar alırım bi tahmin söyle
Hayatımı bitirdi
valla baya alabilirsin odeeyemezse hapise girer dava ac surunsun
Ne kadar miktarını merak ediyorum mesela 100 bin
fazla alabilirsin 200 falan bie suru sey icin dava aç hepsi icin ayri ayri sozlu siddet gordum psikolojik vs de hepsinden ayri dava ac psikolojim bozuldu de yiprandim de aldatildigin icin ayrixa zina davasi aç
200 ödeyemez o
Ödemezse ceza alır mı
ödeyemezse icra cikar hapise girer
Ne kadar sürelik bi hapis
Herşeyi geçtim de artık bi kızımın olacağına dair İnancımı yitirdim
borcun miktarina gore baya yatar. kızin yine senin kızin oyle dusunme
psikolojim yıprandi denpsikiyatrsiste randevu al ve hastane masraflarini odet mahkemede avukat soylesin bunlari
Hapis yattıktan sonra ödemez mi
öder tabiki hapisde yatar borcuda oder
Bana dua et lütfen çok acı çekiyorum
Artık bi kızım olamayacak
ediyorum allah sabir versin ama bak o kiz senin cocugun bunu hicbir sey degistirmez sen en cok evladini kaybetmeye uzulmuşsun belliki iyi birisin basini belaya sokma sabret Uzak dur beladan. Kızda uzulmustur Oda agir travma yasar Şu an cocuk daha sen onun babasisin zaten sende sırtini donersen oda kendine zarar verir babalik buyutmek sevmek korumak kollamak sen onun babasisin yani oyle dusumme
18 yaşını daha tamamlamadı tamamlarsam seni bırakmam baba dedi bana annesiyle konuşmuyor
Ya aldatılmak umrumda değil tek üzüntüm kızım
ne guzel iste olsun sonucta senin cocugun kanunen resmiyette kafasina gore annesi alamaz cocukta seninle mutluyken alamaz yani
evet farkettim siz iyi birisiniz bir pislik için kendi hayatınıxi karartmayin kizinizda belliki size cekmiş bilinçli temiz kalpli biri sizin yaninizda olmus yani bir sekilde siz yine kavusursunuz merak etme o konuda bence
Mahkemede ilk duruşmada aldılar kızımı peşinden koştum görevliler beni tuttu yere düştüm kolumu ve burnumu kırdım
geçmis olsun. er ya da gec yine beraber yasarsiniz kizinizla biraz sabir oncesinde zor ama Allah sabir versin
Allah o kadının yanına bırakmaz değil mi
bırakmaz ne bu dunyada ne obur dunyada kızida onu birakmis tek basina ölür surunerek. Senin gibi iyi niyetli temiz kalpli birini kaybetmis kızini kaybetti daha buyuk ne olabilir. Üzulme ve sakin kal kendini bir pislik için hucreye attirma
Sakin kal sakin kal diyorsun sakinim bişey yapmış olsaydım ilk günden yapardım sadece Allah onun canını alsın istiyorum
Allah bunu onun yanına bıraksın istemiyorum
Ordamısın
bırakmaz canıni almasin surunsun biraz. iyi gunler ben cikiyorum allah sabir versin sizede zor yasadiklariniz umarim iyinolursunuz
Sağol bana çok moral verdin
Rica ederim Allah yardimciniz olsun
Bence bu psikolojik olarak başka bir insanı öldürmek gibi bir yandan. O yüzden de aldatmanın cezası ölüm olmalıdır. Zaten ayrılık gibi bir seçenek var. Bunu yapmadan aldatmayı seçen ölmeyi göze almış demektir.
aldatanların yaşama hakkı olmasa dünya nüfusunun yüzde doksanı yok edilir. herkes herkesi aldatıyor boşverip yoluna bakıcan, değmez.
Tecavüzecülerinde yaşama hakkı var o zaman
git öldür hapiste çürü napayım
Yaşam hakkı dokunulmazdır da aldatan neden ölsün ya sjs
Tecavüzcülerin de yaşama hakkı var o zaman
Tabi, yasalara göre suça bakılmaz
Onlarda canlı sonuçta öyle değil mi
aldatmak çok iğrenç bir şey ama abartma
O zaman tecavüzcülerde ceza almamalı
tecavüzcüyle bunu nasıl bir tutabiliyorsun şaka mısın sen
Biri bedene diğeri ruha tecavüzdür
O da canlı sonuçta siz bu kadar aldatan kadını savunuyorsunuz ya
Hayır yok