Çünkü ben kendim aştım bunun da bilincindeyim.
Hayatımın en zor zamanlarında tek başınaydım?
Çünkü ben kendim aştım bunun da bilincindeyim.
Çoğu yaşadığım acı, sıkıntıda hele en çaresiz günlerim ve gecelerinde yalnızdım ne dinleyen vardı beni ne inanan, tek başına uğraştım kimse yoktu yanımda.
Tabii en zor zamanlarımdan belli bir süre sonrasına kadar dinleyen kimse yoktu, sonrasında bana inanan ve dinleyen insanlarla tanıştım.
Ama şu an baktığımda acılarımı geride bırakmaya başladıkça sanki herşeyi tek başına aştım demeye hakkım yok gibi geliyor.
Halbuki o geceyi nasıl sabah ettiğimi, neler çektiğimi tamamen neler düşündüğümü bir ben bilirim.
Sanki diğer türlü de herşeyi (her dönemi) tek başına aştım diyerek beni dinleyen insanlara haksızlık yapacakmışım gibi hissediyorum.
Ve çok büyük bir vefa ve minnet duygusu var içimde onlara karşı ve bu da bana zarar veriyor ağırlığından çokça hissetmek.
Bu his beni güçsüz hissettiriyor ama diğer türlü de dediğim gibi niye oluyor böyle var mı bir fikriniz ya da ne hissettiğimi anlayabilen?
Hayatının en zor zamanlarını tek başına aşmak büyük bir erdemdir. Bunu başarmak kolay değil. Kendi gücünü ve varlığını hissetmek tam da bu. Acı çekersim ağlarsın ama sonra o günler geride kaldığında kendinle gurur duyarsın. Ben yaptım! Başardım! Tek başımaydım bunun üstesinden geldim. Tutunacak dalım yoktu tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım. Artık ben güçlüyüm. Elbette bir şeyler paylaşacak birilerinin olması daha güzeldir ama bu da bambaşka bir güzellik. Ben hala en zor zamanlarımı kendi başıma etrafımda insanlar olmasına rağmen tek başıma hallediyorum. Daha önce bir çok kez yaptım yine yaparım. Her zaman herşeyi başarabilecek bir gücüm var bununla gurur duyuyorum. Ayaklarım daha sağlam basıyor yere, hata yapmıyorum artık, yıkılmıyorum kolay kolay
Cevap
3Cevap
zor zamanlar anliyorum diyen bile anlayamax
Anlıyorum diyen olmadı anlayacakları gibi bir konu değildi çünkü
Olabilir ama ben anlamalarını istemedim benim durumumda sadece biri beni dinlesin inansın istedim o kadar
Çok karışık bir hikaye ya
Biri tercüme edebilirmi ben ne okudum?
Yaşadıklarımı anlatmadan şu an ne hissettiğimi anlatmaya çalıştım ondan çok karışık oldu galiba
Zor zamanlarım biraz durulduktan sonra tanıştım ama bu durumlarla tekrar uğraşmam gerekti bu sefer çözmek için ve sonrasındaki süreç için evet yarı yarıya emeğim gibi hissediyorum
Ki çok zor durumda olduğum zamanlar da oldu o süreçten sonra da kimsenin haberi olmayan herşeyi anlatmadım tabii ki de ama böyle hissediyorum işte
Çok uzun ve karışık bir hikaye çok geriye de dönmek istemem açıkçası şu an böylesi daha iyi gibi
Teşekkür ederim
hayırıdr inş sorun ne
Şu kafamdaki duygu karmaşası şu an da
Nasıl bir detay
Detaya çok girmesem daha iyi aslında
coğrafya kader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?