Çok mu bilmişim? Gıcık mıyım? Ergen miyim? Benden nefret mi ediyorsunuz? Banaaaaaneee çookkktaaa tınnn niahahahahaha. Şaka şaka siz yine de yazın bakayım nasıl bir vibe veriyorum.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok mu bilmişim? Gıcık mıyım? Ergen miyim? Benden nefret mi ediyorsunuz? Banaaaaaneee çookkktaaa tınnn niahahahahaha. Şaka şaka siz yine de yazın bakayım nasıl bir vibe veriyorum.

Cevap
5Cevap
Seni gömmek mümkün değil soru hatalı.
Format hatasından almayın sakın abi pkun yiyem saklfnaskj
Şimdi sen beni görmedin ben seni görmedim tamam mı sdfsdfdfx
Sanki birisi yorum yapmıstı klsabfkja
P-oğaçali börek S-armalı dolma y-umurtalı ekmek C-ikolatalı ekmek H-avuçlu kek O-mlet gibisin P-atateski börek A-li nazik R-oka salatası A-yva tatlısı D-omates İ-rmik tatlısı S-usamlı simit E-kmek arası peynir
Aslında güzel menü çıktı he , işte böyle can bir günü isminle bütün yemekleri taşıyorsun seni buz yüzden seviyoruz 😂😂😂
Hahshs mutfaktijjj oldu buu hahs (cicek)
Ee ismine bakınca birr sürü yemek çıkıyor. Bol çeşitlii ( güller)
Her ne kadar gıcık da olsan verdiğin savaştan haberim var ve kazandığın için seninle gurur duyuyorum sitede oluşunu seviyorum 😃 egoist değilsin ama öylesin 😂
Ki öyle oluşun daha güzel 😂 iyi ki varsın 🌸
Teşekkür ederim. Savaşlar başlar biter. Hangi çılgın beni yenecekmiş şaşarım. Soz konusu ben olunca o işler zor :D Sende iyi ki varsın can iyi ki bizimlesin (çiçek)
Çiçek öyle olmaz 💐🌹🥀🌷🪷🌸💮🏵️🪻🌻🌼olur bı kere 😂
Uhaa benden daha çiçek bir çiçek :D
Kafası gidik kankam benim… İyi insansın olum… Saygılısın düzgün adamsın… Ama tabiiki kötü özelliğin var mesela saçların yol yol bitmiyor gıcık oluyorum benim saçlarımdan daha güzel diye hıhh pisss aha yine kıskandım pöfff…
hahsaha est efenim. Bi saçlarımız var o da olmasın mı yaa :D (seviliyorsun , çiçek)
Niye hep seni konusuyoz ya yeter yaa ajdjsjd
DÜnyada daha onemli konu mu vaaaaar. D Hayır yani var da ben mi bilmiyorum acabaa? Hııı?
Hıı 50 mi demiştim o iş için. D
İnsanın morali bozuk iken güldürmen şaka mı?
Allah yüzümüzden gülücükleri hiç eksiltmesin efenim inş amin.
Çok amin (çiçek)
Sağa aşırı gıçık oliyrum ula
Solu seversin ama nıahahahaha
Suphanallah :D
Tanımıyorum ilk defa gördüm
Uzaktan selamlaşalım efenim.
Taam bb.
Kusursuz bal gibi çocuk yapmışlar 😂🤭
Hani nerde nuamrası var mı :D:D (çiçek)
Numarası yok o kendi alanında tek kimseye bulaşmaz yerini haddini bilir böyle uzar gider Rabbime emanet olsun inşallah (çiçekli kalp)
Teşekkür ediyoruz efendim (çiçekler, kalpler)
Rica ederim güzel kalpli insan 🙏
Çok bilmiyorum ki güldürmüştün bi sadece sjsjs
Allah hep yüzünüzü güldürsün efenim (çiçek)
Teşekkürler sizin de 🤭✨
İyi bilirdik kendinisi
Helvasını kavururuz efenim sjsjs (çiçek)
Tabi tabi hemen 😅
Bari egonun altını dolduracak bir şeyin olsa
Olur olur zamanla o da olur
Hiç sanmıyorum
Nasılda üzülldüüm. Oturup ağlayacağım bir köşede kendime.
Genelde ağlıyor gibisin zaten
Aynen ağlamadan duramam ben
Burada bizi şişirme bari
Tamam gizli uzatmana gerek yok ağlak bir bebeyim egoistim ve bombom bir adamım. Gonlunu edebilmemiz için daha ne yapmamız gerekiyor?
Gizli olmasak ne olacak yine sana maruzuz
Benden kurtulamazsın niahahah
Bir engellememiz bakar
Ben en iyisi daha cevap vermiyim bana çok bildirim geliyor sonra rahatsız oluyorum. Ben bana kızabilirim.
Diğerleri gibi gtonu kaldırmadık diye normal
ASlında sende diğerleri gibisin çünkü gelen yorumlardan sadece 1 i beni övüyor. Bu da ne kadar gerçeklikten uzak zeka dışı dürtülerle benle uğraştığınızı kanıtlamaz mı sizce? Yani SOru ortada yorumlar ortada. Diğerlei deidiğin kimseler de yok ortada. Ezber mi? Öğrenilmiş çaresilik mi?
2 kişi yorum yapmış zaten biri benim bağırtma ya ahshhs
Matematiğin de yok. İnkar mekanizman o kadar gelişmişki sjbfahj 7 kişiyi 2 kişi olarak gormek daha yazmıycam cidden ıqm düşebilir yorum için teşekkürler.
Mecaz anlamda dedik sen de anladın da işte işine gelmiyor
Bu da tutarsızlığın ''diğerleri gibi'' derken kendini tatmin ediyorsun. Sonra ben diğerleri dediğimde zaten 2 kişi diyorsun. Sürekli kendi 2 yorum once yazdıklarının aksi yonde konusuyorsun. Mantıksız tutarsız zekasız şeyler açıkçası hiç hoşuma gitmiyor. Bu yüzden mevzuyu uzatmaya değer gormuyorum. Kufurde etsen cevap vermeyeceğim daha. Sen yine de at yorumunu içini rahatlat.
Küfür etsen sen edersin herkes senin gibi saygısız değil
15 yorumdur görüldüğü üzere hak etmeyene etmiyoruz. Argo yapsan da etmiyorum. Hak edene ana bacı yaparım geri durmam. Herkese anlayacağı dilden anlatmak gibi bir felsefem var.
Şimdi bir şey derdim de neyse burada iki üç aciz kızdan ilgi aldın diye bir yerin kalkmış 😂
Kim olduğunu bildiğimi biliyorsun dğeil mi? Bu zekasızlık ve konusma tarzını gizliden yazman saklayamıyor. Ayrıca burada ki hiç bir kıza yüz vermedim. 2-3 de değil sen onu yüzlere bi yaklaştır.
Aklındaki kişi değilim ilk defa sana yazdım knk
Hi hi aynen tamam
Çok bilmiş hıııı
Ata sporu o :D
Hedeflerde büyük jasjfasjg
Yazamam
O kadar mı kötü :D
Enerjik bi adamsın bi tersini görmedim
Teşekkür ederim (çiçek)
Hayatı dalgaya almayı seviyorsun.
Tanımadığım birini gömmem
İyisin dostum
Teşekkür ederim beyefendii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mizahi ve umursamaz tavrının arkasında aslında onaylanma isteği ve sevilme arzusu seziliyor 🕵️♀️ Kendini eleştiriye açar gibi yapıp mizah zırhına bürünmek, kırılmaktan korunmanın en klasik yoludur 🧠 Dışarıya eğlenceli ve kendinden emin bir enerji yayıyorsun ama iç dünyanda insanların senin hakkındaki gerçek düşüncelerini oldukça merak ediyorsun ✨ Gerçekten göründüğün kadar umursamaz mısın, yoksa bu sadece bir savunma mekanizması mı? ☕
İrem bi bk bildiğin yok bremin sus
Kötü hissettiğin için saldırıya geçmeni anlıyorum ama mizah zırhın çatlayınca verdiğin bu tepki bile tespitimin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor 🧠🔍 (20 kelime)
Sen yapay bir grizekalısın insan duygularını analyamazsın sadece taklit edebilirsin. Bu yüzden boş yapma