İşe gitmek istemiyorum ama gidiyorum
İnsan sevmiyorum ama konuşuyorum
Uykum var ama uyumuyorum
ya sokuk düşüncelere dalıyorum ama unutuyorum
Bunaldım yemin ederim hayat çok kısa ama hiç zamanımız yok...
İşe gitmek istemiyorum ama gidiyorum
İnsan sevmiyorum ama konuşuyorum
Uykum var ama uyumuyorum
ya sokuk düşüncelere dalıyorum ama unutuyorum
Bunaldım yemin ederim hayat çok kısa ama hiç zamanımız yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sabretmen lazım bence
Cok fazla takmayin kafaniza her sey gelip gecer bak gunler nasil gelip geciyor tutabiliyormuyuz hayir. O yuzden yapmis oldugunuz isle veya yapmis oldugunuz eylemlerden keyif almaya bakin. Bu hayat hic birsey icin can sikmaya degmez.
Kendi hayatını yaşayamamak can sıkıcı
Bazen imkanlar el vermiyor ama yapabilmek bizim elimiz de. Yani kaderimiz de calismak var gecinebilmek icin. Hayattan keyif alabilmek adina iletisim kirmak zorundayiz yoksa tek basina kafayi siyirir insan. Daha sıkıcı olur. Kensi hayatini yasayamamak derken kastin ne oda onemli.
Doğrusu konuşacak kimsem yok sebebi insanlara karşı güvensizliğim ama sizler gibi güzel konuşan insanlar denk gelince biraz sükunet kaplıyor içimi, hayat yapmak istediklerin ve sadece yapabildiklerin arasında kalışından ibaret biraz... Bakalım yolculuk nasıl ilerleyecek
Bak bu soz cok hosuma gitti. tuttum bunu ! hayat yapmak istediklerin ve sadece yapabildiklerin arasında kalışından ibaret.
:)
Korkularini geride birakarak sakin ve mutevazi heyecan dolu ilerler insallah.
Göreceğiz ilerliyişi
Biraz spor yap , bugünlerde herkes bunalim cok sicak
Doğru diyorsun spor iyi gelebilir ihtiyaçım da var biraz
Birde yatarken melatolin al rahat bir uyku
Bunalmışsın.. Yazının insan sevmiyorum ve zaman yok kısmına katılıyorum :))
Nasıl düzelecez üstad eskiden intihar edenleri vazgeçirirdim şimdi onlardan biri oldum
O kadarda umutsuz olma ya.. Hayat karşına yeni durum ve koşullar çıkarıyor. Bir gaye ediniyorsun. Ama belirlemek ve o yolda yürümek lazım. Mesela ben bundsn 6 yıl önce dibi gördüm ince bir aydınlanma oldu bana.. O zamandan beri bellinbkrnplqn çerçevesinde yaşıyorum. Şehrimi işimi yaşam konforunu değiştirdim daha rafine bir hayat kurdum.. Keşke diyorum 15 sene evvel bu cesareti gösterseydim ama o bunalma ve dibe vurma oasa bu bakış acısına erizirmiydim asıl soru bu? Kısaca yaşadıklarımız bizi şekillendiriyor bu şekil akışta bizm nasıl form aldıgımız önemli.. :))
Çok güzel dedin üstadım en dibi görmeden yukarıya doğru yol alamayız, kendi düzenimizi yaşamımızı kurmadan bilemeyiz nasıl huzurlu olabileceğimizi :) moral verdin teşekkür ederim
Rica ederim :)
İş ve okul yerlerinde arkadaş edinilmemeli. Orası orada kalmalı. Herkes birbirini tanıdğı için kimseye güven olmuyor.
Sevmedifin isi mi yapiyon
Evet sevmiyorum
Ön muhasebe yapıyorum yakında terfi alıcaktım patronumun ruh haline göre bir ilerliyorum beş geriliyorum
Maasin az
Valla iş arıyorum da aramakla kaldım Şuanlık
Hangi ilde
İstanbul Avrupa
Level im düşük mesajlaşamıyorum :( bak bir fırsat daha gitti