Geceleri çıkmayı bırakın gündüzleri bile dışarı çıkmama izin vermiyorlar sevgilim dışarı çıkmamız için işten izin aldı anneme dışarı çıkabilir miyim diye sordum en geç 6 gelirim dedim erken gidip 6 kadar ne yapacaksın dedi öyle diyince sinirlendim sizin yüzünüzden arkadaşlarım kalmadı bir sevgilim var oda yakında sizin yüzünüzde bıkar gider dedim gerçekten de öyle olacak herhalde hiç arkadaşım kalmadı dışarı çıkmadağım için pek konuşmuyoruz konumuz kalmadı haklılar da sevgilim geceleri 10 dk kapının önüne geliyor 10 dk da olsa görüşelim diye ona bile zor çıkıyorum hayattım temizlik ile kardeşlerime bakmakla geçiyor birde tabi azar işitmekle her gün ya diridir ederler ya da kızarlar fazlasıyla bıktım artık yakında 19 yaşına gircem hiç arkadaşım kalmadı sevgilim de yakında bırakıp gider hayattım kalmadı ya her kese yalan uydurmak zorunda kalıyorum annem biriyle konuştuğunda hep kızım temizlik yapıyor yok kardeşleriyle oynuyor falan diyor utanıyorum ya komşularımız bile sende iyice eve kapandım seni hiç görmüyoruz falan diyorlar hatta bir tanesi ikinci anne demişti gercektende öyle yıllardır hayattım temizlikten kardeşlerim bakmaktan ibaret hayatımda yaşadığımı hiç güzel bir anım yok dışarda TikTok da falan arkadaşlar mutlu çiftler görünce çok imreniyorum hayal kuruyorum ama böyle ailem olduğu sürece hiç güzel bir hayattım olmaz tek ümidim evlenip beni seven mutlu eden biriyle evlenmek ona da daha çok var ve öyle biriyle evlenir miyim bilmiyorum sevgilime ne diyeceğimi bilmiyorum artık utanıyorum ya
şu an kendimi çok kötü hissediyorum yanlış bir şey yapmaktan da korkuyorum o yüzden buraya içimi dökmek istedim tabi daha çok şey var..
şu an kendimi çok kötü hissediyorum yanlış bir şey yapmaktan da korkuyorum o yüzden buraya içimi dökmek istedim tabi daha çok şey var..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer