Üniversiteye gidene kadar okul ev ailem tarafından sürekli azarlanma ile geçti. Okula giderdim bir b*k olurdu azarlanırdın, sürekli baskı sürekli azarlanma.. Spora gideyim derdim. Olmaz, arkadaşımla okuldan sonra oturayım olmaz, hep olmaz.. hiiç sosyalleşemedim. Maddi durunları iyi oldukları halde ayakkabı bile almazlardı.. resmen bok gibi yaşadım. Sevgilim olsun istedim hep.. Üniversiteyi dışarda okudum ve çalıştım o şekilde geçindim. Yine redediliyordum. İş hayatında çok hızlı yükseldim (okulda sürekli kendimi geliştirdim) iş yerinde yeni insanlar oldu ve ben yine redediliyordum. Sonra baktım ki sürekli ama süreki boş konuşan, cıvıyan feminen erkekler rededilmiypr. Ama ben gençken bırakın cıvımayı sürekli azarlanırdım. Mükemmel fizik yaptım, tonla kitap okudum, bir sürü hobi edindim prof derecede. Kurslara gittim. Utangaç ya da pısırık değilim. Ama kızların istediği gibi sürekli boş boş gülen, güldüren bir tiip olamadım çünkü öyle bir çocujluk, gençlik hayatım olmadı. Anlıyorum ki beni kimse istemez. Sevilme krıterini karşılamıyprum. Çevremde bitti sayılır. Ailemin bana yaptığı hayvandan aşağı muameleden ağzı sürekli laf yapan birisi olamamdab ve belkide benimde beceriksizliğimden sanırım hayatımın sonlarına geldi. Başaramadım insanca yaşamayı. Şöyle bir bakıyorumda onca çabam boşunaymış. Sonumu çok farklı hayal etmiştim oysa?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Açık konuşacağım sen tam aile babası olacak bir adamsın. Olgunsun nerde nasıl davranman gerektiğini biliyorsun ap. tal değilsin. Herkesin karakteri farklıdır ağırbaşlısın öyle kimseyle kakara kikiri yapmıyorsun ben de öyleyimdir ciddi sert dururum herkesin yapısı farklıdır. Böyle olmaya devam et eminim değerini bilecek seni fark edecek biri olur. Zekisin başarılısın ağır başlısın sen böyle bir adamsın bu yönlerini düşündün mü
İleride olur diye diye 30 yaşına geldim. Artık 1 kişi dahi yok çevremde kız yani (hepsinin sevgilisi var ya da evli) kursları'da bıraktım. Göktende kimse gelmeyeceğine göre...
İleri yaşlara bu şekilde gelemem. İnsanın çok ağırına gidiyor. Hiç yaşamasım hayatımı.
En çok kırıldığım nokta en çaprısz en düşüncesi bozuk adamların sırf çok iyi karakara kikiri yapıyor diye el üstünde tutulduğu...
Yapacak bir şey yok, böyle acizce yaşamı göze alamam. Hayat sabah kalk, hobi, iş uyu şeklinde ot gibi yaşanmaz bana göre.
Kakara kikiri dediğin adamların evleneceğini düşünüyor musun ben sanmıyorum. 30 yaşındasın ama gençsin daha belki 35 yaşında evli olacaksın nerden bileceksin ki. Arkadaşlarına söyle bari seni biriyle tanıştırsımşar elbet vardır sana göre uygun biri ya da instagram falan kullan belli tanışacağın biri olur
Belki"
O dediklerinizin hepsini denedim..
siz sanmayabilirsiniz ama o tarz adamlar asla boş kalmaz ve gaayette evleniyorlar
Ailenin etkisi hala devam ediyor mu
Meslek tamam
Kurslar tamam
Okuma kültür tamam
Bunları severek mi yaptın yoksa sevilen olmak için sadece dışını mı süsledin
Peki soru başlığında bile aile etkisi var gibi ama?
Ailemin etkisi yok. Ama beni izole ettikleri için ben ağzı laf yapan birisi olamadım ve kızlar sürekli sürekli kpnuşan erkek seviyor. Sus pus değilim ama sürekli şaklaban gibi ya da sürekli boş konuşamıyorım.
Bunların hepsi severek yaptım. Kendimi geliştirmek için yaptım.
Mesela srvilmek diyorsunuz ya, kurslara giden çoğu erkek kadın bulmaya gidiyor bence. Çünkü önüne gele yavşıyor (benim gittiğim kurslar öyleydi mesela) bem sadece hoşlandığım kişiye denemişyim ama olmamıştı. Ama devam ettim ve iyi derece arjantin tango biliyorum mesela
Belki de ne içte sen ilişki kurmak istemiyorsun ve reddedilmek bilinçaltına yerleşmiş gibi. Gerçekten bi ilişkiyi yürütecek kadar güvenmiyor olabilirsin kendine veya sevilmek kabul edilmek korkutuyor olabilir. Insan cok karmaşık bi canlı. Ayrıca her kızın boş tiplerde eglenen erkek sevdigi de doğru değil
Hayır, ben hayatım boyunca kimsen hoşlanşam şansımı denedim. O dediğiniz sözler kuru teselli.
Hep rededilince kılıf bulabilir tabii. Tek derdi nefes alan kız arkadaşça yavşamak olan bomboş tenekler bir şekilde kız arkadaş buluyor.
Son cümleniz için kimseye boş demiyorum. Sadece sizin dediğiniz gibi konuşup, yine o tarz erkeklerle olan çooook koz gördüm. Tabiiki bir şey diyemem.
Belkide çirkinimdir oda olabilir. Tipsizimdir belkide.
Tipsiz dediğiniz insanların hepsinin yalnız olması lazım o zaman
Ve ben kuru teselli olsun diye demedim
Az biraz psikoloji bilgim var o nedenle yazdım
Benimde var. Ben tüm Psikoloji ve felsefe kitaplarını okudum.
Beni görmeden daha tipsiz veya normal diyemezsin.
Tipsiz derken dışarıdan tarafsızca bir kız bakıp hoşlanmaz. Onu kast ediyorum. Yoksa bakımlıyım.
Anladım ama psikoloji bilgisi olan kişi ölme noktasındayım der mi? En başta kendini idare edebilme becerisi değil midir bu
Peki ölene kadar hep insanları izlemek? Tek derdi kadını bacak arası olan amipler bile enayi yerine koyup kandırıp sevilirken ben hep yalnız kaldım.
İnsanda gurur kalmıyor bir yerden sonra. Zoruna gidiyor, daha hiç elini tutmadım kimsenin
Cinsiyletsiz gibi ezik gibi bok gibi yalnıza yaşamaktan tükendim.
Çoğu insanın yapamadığı şeyi yapmışsın, psikolojik baskılar altında kendini geliştirmişsin. Ölmekten falan söz etme inşallah sana göre bir kız çıkacak karşına. Her kız o tip erkeklerden hoşlanmaz ki er geç karşına istediğin gibi biri çıkar. Bu kadar kendini geliştirmişsin sadece bir konu için yaptığın onca şeyi hiçe sayma.
Teşekkür ederim. Bana göre çıkmayacak çünkü ortamım yok. Kız ortamım yok yani. Ben bazı sosyalleşme kurslarına gittim yeni insanlar için ama olmadı. Pes ettim. Artık 1 kişi bile yok deneyeceğim.
Zaten hep rededilmekten güvenim kırıldı.. Kimsenin beni beğenmesi veya hoşlanması gibi bir zorunluluğu elbette. Belkide çirkinimdir. Birisi çıkar diye kendimi kandırmaktan vazgeçtim. Zaten çok uzun süredir düşündüğüm bir şey bu.