Ailem beni zorla 7 yıl imam Hatip'e sonra da ilahiyata gönderdiler.
İlahiyat'a gitmeden önce namaz kılan Müslüman ve tesettürlü bir kızken şimdi Müslüman değilim ve İslam'dan nefret ediyorum.
Ailem benim gençliğimi çaldılar ve her Müslüman bana gelipte "ilahiyatın nesi var ne guzel bölüm, seni Gazze'ye atalım da annenin kıymetini anla, ne var yani istemediğin bölüm hayatin sonu mu, oku iste ne olacak sanki herkes istediğini okuyor, sen çok şımarıksın istemediğin bölümü okusan ölmezsin" diyorlar.
Burada benim gençliğim ve hayatım çalındı.
Hayatım boyunca mutsuz olduğum ve Müslüman olmamama rağmen din hocası olduğum bir meslek yapabilirim ama tüm Muslumanlar hâlâ daha "ailen en iyisini bilir, senin iyiliğini istiyor, sen şımarıksın" diyorlardı. Bu yazının benzerini sosyal medyada paylaşınca özellikle Filistin, tesettürlü kadın profilli kisiler bana saldırıp hakaret ediyorlar. Yaşamak istemiyorum. Neden hem hayatı mahvolan hem de suçlanan benim? Bir Hristiyan gidip aynısını onlara yapip gencliklerini çalsa ve hayatlari boyunca istemeyecekleri bölümde zorla okutsa ve rahip olmaya zorlasa onlar farklı tepki verirlermis gibi bana hakaret ediyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer