Ailem sebebi ile ölüyorum?

Hayatım boyunca sadece sevilmek istedim.. Ailem 5 yaşından 22 yaşına kadar çok şiddetli psikolojik şddet uyguladı. Sürekli hergün aşağınladım, azarlandın, eve hapis edildim, hiç arkadaşım olmadı, okula giderken hep üzgün giderdim.. Çünkü her gün azarlanırdım.. Ders çalısırken bile azar yerdim... Öyle şeyler yaşadım ki.. Hastaırdım ilaç almazlardı bile o derece... Hep sevdiğim birisi olsun istedim. Ailem yüzünden biraz dahs durağan/ciddi mizaçlı oldum ama günümüzde goygoycu her yerde yavşayan erkekler seviliyor. Ben her kıza yavşayamıyorum, sürekli kadınsı cıvık hareket edemiyorum.. Öyle bir hayatım olmadı. Hep rededilmekten bunalıma girdim. Yaş 30. Fiziğim hep iyiydi spor ile. Gittim bir sürü estetik oldum ama sonuç değişmedi ve kimse kalmadı.. Başaramadım.. Ailem bütün hayatımın içine ettikten sonra yaptık bir hata diyorlar. Öyle bir hayatı ölümüme sebep.. Hiç sevilmeyeceğim geberip gideceğim. En beyinsiz sığır diyeceğim, karısı sevgilisi vaken abaza abasa dolanan erkekler bile seviliyor. Hergün gözlerim doluyor, böyle mal gibi yaşamaktan tükendim. Tüm umutlarım tükendi. Yüzüm hep asık aylardır, kimseyle konuşacak halim kalmadı. Bana ayrılan sürenin sonuna geliyoruz?

Ailem sebebi ile ölüyorum?