Aile & Toplum Zayıf değilim ama bileklerim ve ellerim zayıf ne yapmalıyım? Yenikoo Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bana akıl verinnn Zayıf değilim ama bileklerim ve ellerim zayıf ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Zayif bilekli insanlar için kolay kilo almazlar salmaz vucutlari derler ve ince bilek seksidir sanslisin 0 14 Yorumla Yenikoo +1 yıl İnce bilek seksi mi ellerim ve bileklerim zayıf ama ben zayıf değilim Yorumla purpoless_creature +1 yıl Kac kilosun haydi bakalim Yorumla Yenikoo +1 yıl 52 Yorumla purpoless_creature +1 yıl Boyun kac Yorumla Yenikoo +1 yıl 160 Yorumla purpoless_creature +1 yıl Sen siskoysan bu sitedekiler olsunler bitsinler Yorumla Yenikoo +1 yıl Ya ben şişkoyum demiyorum ama ellerim ve bileklerim orantısız biçimde zayıf diyorum Yorumla purpoless_creature +1 yıl Bu guzel birsey iste erkekler severler Yorumla Yenikoo +1 yıl Dalga mı geçiyorsun Yorumla purpoless_creature +1 yıl Kafayi yicem cok ciddiyim Yorumla Yenikoo +1 yıl Zayıf eller ve bilekler erkeğe hoş mu geliyor Yorumla purpoless_creature +1 yıl Evet göster bakalim nasil inceymisler Yorumla Yenikoo +1 yıl Bayağı inceler hele ellerim Yorumla purpoless_creature +1 yıl Bak üzüldüm simdi Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Aynı şey bende de var. Bileklerim çok ince 0 8 Yorumla Yenikoo +1 yıl Ellerim de çok zayıf Yorumla tutkidogru +1 yıl Boyum 157 kilom 52. Nerdeyse aynıyız. Çocuk bileği gibi bileklerim ve ellerim var. Yapılacak bir şey yok sanırım Yorumla Yenikoo +1 yıl Annem bile beğenmiyor Yorumla tutkidogru +1 yıl Öyle düşünme ince bilek ve eller zariftir. Herkes kendinde olmayanı 8syer Yorumla tutkidogru +1 yıl İster* Yorumla Yenikoo +1 yıl Bilmiyorum hatta erkek arkadaşım olmamasını buna bile bağlıyorum Yorumla tutkidogru +1 yıl Yanlış düşünüyorsun ya kilon falan da çok iyi bence sen takıntı yapmışsın Yorumla Yenikoo +1 yıl Evet biraz yaptım Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kemiklerine çok yük biner. Zayıflamalısın. 0 16 Yorumla Yenikoo +1 yıl anlamadım Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Az ye. Yorumla Yenikoo +1 yıl Az yemekle ne ilgisi var Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Zayıfla Yorumla Yenikoo +1 yıl İlgisini anlamadım Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl İlk cevabımı oku. Yorumla Yenikoo +1 yıl Onu anlamadım kemiklerime yük binmesiyle bileklerimin ve ellerimin kalınlığının ne alakası var Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Fiziğin temel yasalarından. Bileğin kalın ve, ağırlığın aynı olsa bileğin daha az yük taşırdı. Rahat eder. Yorumla Yenikoo +1 yıl İyi de ben kilo aldığımda ellerim ve bileklerim neden kilo almıyor acaba Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Kollarının kilo alması değşl olay. Mesela ayaklarının tüm ağırlığını taşımak zorunda kalmasıyla alakalı. Yorumla Yenikoo +1 yıl Ben el bileklerimin zayıf olmasından bahsediyorum ayak bileklerimden değil Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Ok. Sen okuma yazdıklarımı anlaşamıyoruz. Yorumla Yenikoo +1 yıl Ya ben yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım ki biraz daha açıklar mısınız Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Esası şu. Zayıfla. İyi gelir. Yorumla Yenikoo +1 yıl İyi de eğer şimdiki halimden zayıflarsam zayıf olacağım Yorumla Yenikoo +1 yıl 160 boy 52 kiloyum hatta şu an baktım 48 kiloyum Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Zayıfla orantılı durur o zaman 0 7 Yorumla Yenikoo +1 yıl Kendim zayıf değilim ama ellerim ve bileklerim zayıf Yorumla MadamNesli +1 yıl E tamam işte. Zayıflarsan eğer daha iyi durur. Yorumla Yenikoo +1 yıl O zaman daha da zayıflıyor daha da inceliyor ki Yorumla MadamNesli +1 yıl Aynı oranda incelmez kesinlikle. Bir yerden sonra kemik var sonuçta o incelecek değil ya. Yorumla Yenikoo +1 yıl Ama daha çok kilo almam gerekmez mi çünkü ellerim ve bileklerim kötü duruyor hatta annem bile beğenmiyor ellerin zayıf diyor Yorumla MadamNesli +1 yıl Sen bilirsin ben fikrimi belirttimm Yorumla Yenikoo +1 yıl Hayır ilgisini anlamadım alakasını Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 160 ve 48 kilomusun? 0 9 Yorumla Yenikoo +1 yıl Evet Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl 40-44 kg tam ideal olurdu bence. Yorumla Yenikoo +1 yıl Dalga mı geçiyorsun Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Yok zayif seviyorum ben nedense. Ince bell ince kol ince bacak, düz veya kucuk kalca falan Yorumla Yenikoo +1 yıl Ahaahah senin profil resimlerin de garip zatennn Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Niye ne güzel inek möö haha Yorumla Yenikoo +1 yıl Sağol hani beni diğer kızlara yerinmesin diye ben öyle seviyorum falan diyosun kibarsın Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Hayir cidiyim. Eski sevgilim 1.64 ve 44 kiloydu. 1.60 38 kg sevgilim vardi. 1.68 boya 44-53 kg begeniyorum mesela cidden öyle seviyorum ve balik etli hic begenmiyorum ben Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Profilime girip bu tarz sorularda verdigim cevaplara bak. mesela anlarsin saka olmadigini Yorumla
JÖNTURK52 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ayak bileklerin peki 0 13 Yorumla Yenikoo +1 yıl Onlar değil Yorumla JÖNTURK52 +1 yıl Kalın mi Yorumla Yenikoo +1 yıl Evet ama ellerim ve bileklerim çok ince Yorumla JÖNTURK52 +1 yıl Kalın olması çok hoş Yorumla Yenikoo +1 yıl Sorun ellerimin ve bileğimin zayıf olması Yorumla JÖNTURK52 +1 yıl Narin işte daha guzel Yorumla Yenikoo +1 yıl Ellerim de zayıf Yorumla JÖNTURK52 +1 yıl Görmek isterdimm Yorumla Yenikoo +1 yıl Kötü duruyor hatta annem bile beğenmiyor ellerin zayıf diyor Yorumla JÖNTURK52 +1 yıl Görmek isterimm Yorumla Yenikoo +1 yıl Zayıf diyorum sen ne diyorsun Yorumla JÖNTURK52 +1 yıl Susddd Yorumla Yenikoo +1 yıl Sen sus Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zayif bilekli insanlar için kolay kilo almazlar salmaz vucutlari derler ve ince bilek seksidir sanslisin
İnce bilek seksi mi ellerim ve bileklerim zayıf ama ben zayıf değilim
Kac kilosun haydi bakalim
52
Boyun kac
160
Sen siskoysan bu sitedekiler olsunler bitsinler
Ya ben şişkoyum demiyorum ama ellerim ve bileklerim orantısız biçimde zayıf diyorum
Bu guzel birsey iste erkekler severler
Dalga mı geçiyorsun
Kafayi yicem cok ciddiyim
Zayıf eller ve bilekler erkeğe hoş mu geliyor
Evet göster bakalim nasil inceymisler
Bayağı inceler hele ellerim
Bak üzüldüm simdi
Aynı şey bende de var. Bileklerim çok ince
Ellerim de çok zayıf
Boyum 157 kilom 52. Nerdeyse aynıyız. Çocuk bileği gibi bileklerim ve ellerim var. Yapılacak bir şey yok sanırım
Annem bile beğenmiyor
Öyle düşünme ince bilek ve eller zariftir. Herkes kendinde olmayanı 8syer
İster*
Bilmiyorum hatta erkek arkadaşım olmamasını buna bile bağlıyorum
Yanlış düşünüyorsun ya kilon falan da çok iyi bence sen takıntı yapmışsın
Evet biraz yaptım
Kemiklerine çok yük biner. Zayıflamalısın.
anlamadım
Az ye.
Az yemekle ne ilgisi var
Zayıfla
İlgisini anlamadım
İlk cevabımı oku.
Onu anlamadım kemiklerime yük binmesiyle bileklerimin ve ellerimin kalınlığının ne alakası var
Fiziğin temel yasalarından. Bileğin kalın ve, ağırlığın aynı olsa bileğin daha az yük taşırdı. Rahat eder.
İyi de ben kilo aldığımda ellerim ve bileklerim neden kilo almıyor acaba
Kollarının kilo alması değşl olay. Mesela ayaklarının tüm ağırlığını taşımak zorunda kalmasıyla alakalı.
Ben el bileklerimin zayıf olmasından bahsediyorum ayak bileklerimden değil
Ok. Sen okuma yazdıklarımı anlaşamıyoruz.
Ya ben yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım ki biraz daha açıklar mısınız
Esası şu. Zayıfla. İyi gelir.
İyi de eğer şimdiki halimden zayıflarsam zayıf olacağım
160 boy 52 kiloyum hatta şu an baktım 48 kiloyum
Zayıfla orantılı durur o zaman
Kendim zayıf değilim ama ellerim ve bileklerim zayıf
E tamam işte. Zayıflarsan eğer daha iyi durur.
O zaman daha da zayıflıyor daha da inceliyor ki
Aynı oranda incelmez kesinlikle. Bir yerden sonra kemik var sonuçta o incelecek değil ya.
Ama daha çok kilo almam gerekmez mi çünkü ellerim ve bileklerim kötü duruyor hatta annem bile beğenmiyor ellerin zayıf diyor
Sen bilirsin ben fikrimi belirttimm
Hayır ilgisini anlamadım alakasını
160 ve 48 kilomusun?
Evet
40-44 kg tam ideal olurdu bence.
Dalga mı geçiyorsun
Yok zayif seviyorum ben nedense. Ince bell ince kol ince bacak, düz veya kucuk kalca falan
Ahaahah senin profil resimlerin de garip zatennn
Niye ne güzel inek möö haha
Sağol hani beni diğer kızlara yerinmesin diye ben öyle seviyorum falan diyosun kibarsın
Hayir cidiyim. Eski sevgilim 1.64 ve 44 kiloydu. 1.60 38 kg sevgilim vardi. 1.68 boya 44-53 kg begeniyorum mesela cidden öyle seviyorum ve balik etli hic begenmiyorum ben
Profilime girip bu tarz sorularda verdigim cevaplara bak. mesela anlarsin saka olmadigini
Sppr yapabilirsin?
Ayak bileklerin peki
Onlar değil
Kalın mi
Evet ama ellerim ve bileklerim çok ince
Kalın olması çok hoş
Sorun ellerimin ve bileğimin zayıf olması
Narin işte daha guzel
Ellerim de zayıf
Görmek isterdimm
Kötü duruyor hatta annem bile beğenmiyor ellerin zayıf diyor
Görmek isterimm