AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Ailende eski kafalı işte boşa salla gitsin takıları topla dön evine 😅
İşten neden atmadın diyorum korktum ifşa eder gözümin önünde olsun istedim diyor
"Bakacağız artık"diyor Hande Yener. Sen ne diyorsun?
İşten neden atmadın mı? Emin ol onlar iş yerinde her boku yiyorlardır yine
Kız sana herseye anlatmamıştır
Bi kısmını anlatıp göz dağı vermiştir adama
Karar senin kimse ne derse desin düzgünce otur düşün taşın kararını ver.
İşten neden armadın diyorum korktum ifşa eder diye gözümün önünde olsun isredim diyor
Zor bir durum şimdi ne deseler ister istemez aklında şüphe kalacak. Daha çok yeni evliymişsiniz halbuki.
Ayrıl sek.. tir et aileni boş ver şerefsiz it. Ulan çoçuğun yok daha bunun neyine katlanmak zorundasın adam değil s. tir et bunu.
Mesleğin varsa kesinlikle boşan ama aile evine dönersen sana nasıl davranvaklar bilmiyorum :( meslek varsa ev falan tut hallet bi şekilde iyi ki daha çocuk yapmamışsınız daha zor olurdu
Şimdi ben buna bi ana avrat dümdüz gitsem site beni kovar
Bir defa aldatan insan yine aldatır. Bu karakteristik bir özellik. Gerçi olmayan karakter diyelim biz ona. Muhtemelen değil kesin olarak tekrar tekrar aldatır ama sadece haberin olmaz.
Nisanliyken aldatiyorsa evliykende aldatir bosan boyle karaktersizden
Evlenmeden önce tamam da nişanlıymışsın, yine ihanet... Allah yardımcın olsun diyelim
Sakın boşanmaktan vazgeçme, ayrıca 'ailen' nasıl destek çıkmıyor? Saçmalık.
Bosan bence çünkü hep aklında bir acaba ile yaşayacaksın
Lan git her yorumum altında sen aa
Elinde deliller olsun. Tazminat talep et. Senin adına çok üzüldüm. Yaşlarınız kaç
Ben 30 eşim 36 kızda 25 yaşında
Anladım. Dediğimi yap delil topla. Tazminat talep et.
Delil o ekran görüntüleri işte ama 7 ay öncesine ait evlenmeden öncesne
Onlar delil sayılmayabilir. Affetme durumun var mı?
Olmaması gereken bir şey ama yaşanmış ve hala aynı iş yerinde çalışıyorsa aklına o yaptıkları geliyordur ikisininde
Yemin etti bir kez daha olmadığına cok pişman oldum kıymetini anladım onu bir daha istemedim dedi kıza sordum oda olmadı bir kez oldu falan dedi hırsından ifşaladı herhal
Felaket tellallığı yapıyor gibi olmasın ama Seninle beraber olurken bile onu hayal ediyor olabilir
Kız aynı yerde çalışıyor. Ya kızı kovsun, ya da boşanın.
Bi defa yapan hep yapar, elbet karar senin ama kırmızı çizgilerin olmalı bu hayatta
Susarsan buna benzer şeyler başına defalarca gelecek
Evlenmeden aldagan evlendikten sonra ne yapar bilemiyorum...
Ne ilktir ne son. Bildigin sana yalan demis. Daha once nasil farketmedinki
bosandin mı yarın boşanacağım dedin ya
Böyle kişiyle evlendiysen bir sonraki hayatında nasıl olacak bilemiyorum.
Cok geçmiş olsun, sana nişanlıyken ihanet etmiş birisi evliyken de yapacak bunu. Bosan.
Bence bir insan bunu yapıyorsa hep yapar. Ama belki biraz daha şans verebilirsin, cunku her insan seytana uyabilir. Çocuk yapma kesinlikle ama biraz bekle bakalım.
e o zaman kadında şeytana uysun
İmkanin varsa tereddüt bile etmeden boşan. Bir kere ihanet eden yine eder.
Boşan tabiki sıkıntılı olacak ama aileni dinleme karaktersiz biriyle de yaşama
Kesinlikle boşanmalisin ben olsam bosanirdim boşanmak istemiyorsanda onu mutlu etmen gerekiyor cinsellikte birde 1 seneden önce bosanamazsin diye biliyorum
Kesinlikle yine aldatır. Hiç şaşmaz. Çocuk yapma hemen boşan.
Elinde kanıt var. Boşan kız.
Saygın bitmis artık devam etsende güven duyamazsin geçmiş olsun..
Bosanman gerekiyo yapan tekrardan yapar yapmıstır bile igrenc bir olay
Peki bu kız bunları sana neden atıyor? Vicdansızlık 😣 en azından düğün öncesi atsaydi ise yarardı.
Bence kız da kasıtlı bir şekilde yapmış evlenmeden önce yollayabilirdi ben burada iyi niyet görmüyorum kesinlike.
Yani seni de çok üzmek istemiş aynı zamanda o eşin olacak kişiyi
Aldatmanın eyvallahı olmaz (genel konuşuyorum) kendisine saygısı olan aldatıldığından (eminse) boşanmalı... Allah iki dünyada da hak ettiği kadar adaletini göstersin aldatanlara
Bence daha erken yani şu an boşanmalıdın yarın çocuk mocuk olur zor olur boşanman
Yorumdakiler bekara koca boşamak kolay lafinin karşılığı komiksiniz ya vallahi
Aynen çocuk oluncada niye boşanmadın diye laf yaparsınız ağzınız torba değilki büzülsün!
Anlamadim , laf yaparsiniz derken?
İlk evlendiğinde fark etseydin çocuk yapmadan boşansaydın dersiniz diyorum. Cocuğun hayatını niye mahvediyorsunuz dersiniz diyorum. Yani diyorum ki herşeye lafınız var size yaranılmıyor diyorum!
Ablacim ne alaka ne diyorsun sen ya
Anlamazsın kardeş beyin yaşın kurtarmıyor
Şu usluba bak su laflara bak beynim senin cumlelerini anlamasin bir zahmet.
Karakterim bozuk olacağına bırak üslubum olsun o geçici seninki yük olarak kalacak her zaman
Haltı yiyen adam, neden şimdi kadın fedakarlık göstermek zorunda? Nişanlıyken sadık olamayan erkek, evlendiğinde mi sadık kalacak? Bence çocuk olmadan boşanmak en iyisi.
O koca kafa anlamaz boşuna dil dökme çevresi böyle aldatan insanlarla dolu demekki alışmış yazık acıdım.
Ben boşanmasin demedim ki sadece boşanmak o kadar kolay değil dedim yorumda atip tutmaya benzemez 1 aylik evlilik yeni dugun olmuş aileler var arada cehalet kaftanıni giyen soruya görüş paylaşmaya gelmis
1 aylık evliyiz aileye ayıp olmasın kocam beni biraz daha boynuzlasın demesi gerekiyordu herhalde cehalet senden fışkırıyor
Empati yeteneğini kullan seni nişanlıyken aldatan birisi var evleniyorsun ve öğreniyorsun ne yapardın? Ah canım karım aldatsın ne olacak ben boynuzlarımla mutluyum derdin muhtemelen!
Ya kardeşim bi sal beni ben boşanmasin demedim adami desteklemedim boşanmak kolay degil dedim tamam sensin sen haklisin isine bakabilirsin şimdi
Evet ben haklıyım yallah
Allah sen gibi cahillerden uzak tutsun beni ve ben gibileri
Senin de imtihanın bu demek umarım sınavına kendini çok yipratmayacak şekilde geçebilirsin
İhanetin affı OLAMAZ …. Derhal ayrıl o basit tenekeden
Ne boşanacaksın Mal mısın sen bırak ne hali varsa görsün hem seni geceleri fazla Yormaz
Bu çok kötü olmuş. Umarım bir an önce atlatırsınız bu durumu...
Aldatmanın zaman aşımı olmaz, sonuçta aldatmış..
O kızı istiyormudur acaba hala korkudan mı ikinciye yaklaşmadı hep soru işarerleri var kafamda
Zor bir durum belki baskalarina gore kolay ama senin icin zor hakli olarak iyi dusun ona gore kendin karar ver kimsenin bu konuda yorum veya fikir sunmasina izin verme
Boşan ailen çevresel faktörlere göre boşanmanı istemiyor millet ne der bilmem ne. Sen kendi hayatını zehir edersin yazık olur.
Boşan kesinlikle boşan ilerde aşırı pişman olursun boşanmazsan o adam senin hayatını mahveder 1 ayı hemen unutursun korkma Boşan
bence boşanmalısın bir kere aldatan kişinin gözü hep dışarda olur aileni sakın dinleme onlar kesin elalem ne der diye düşünüyodur sen kendi mutluluğunu düşün ve boşan çünkü içinde her zaman bı şüphe olur ve bununla yaşayamazsın
Bence boşan. O zaman bunu yaptıysa şimdi de yapar. Yanlış erkek sevmenin cezası sana patlar maalesef. Filmlere bile konu oluyor böyle şeyler
Yani haklısın ben bunla yapamazdım boşanırdım nafaka talep et yani zina davası gibi bişey iste al donuna kadar
Lütfen Ayrılma Bazı Sorunlar Çözülebilir Lise Aşkı Gibi Bu Kadar Kolay Bitemez Bende Aynısınu Yaşadım Eşime İlk Zamanlarımızda Öyle Bir Hata Yaptım Ama Onu Herşeyden Çok Seviyorum Nefsime Yenik Düştüm Yuvanı Bozma Lütfen Düzeltmek için uğraş
Kocana söyle madem kızdan soğumuş özel şeyleri ifşa etmekten şikayet etsin. Şikayet edeceği takdirde evliliğe devam edeceğini söyle
Offf cok zor durum. İğrençlik resmen. İntikam icin mi atmış
sanki bosansan durust erkek bulacaksin ah canim ya
Aynı yerde olmaları beni korkutur suphelendirir aklim kalır
böyle bişeyi görüp bide daha hesapmı soruyorsun tekrar yapar 1 kere yapan direk boşanma nedeni
Canım senin bunu bildiğini biliyor boşanman şart yoksa nasıl olsa affetti diye tepene çıkacak
Boşan hatta ömür boyu nafaka alıp süründür ihanetin affı olmaz yaşadığım için aynı acıyı anlıyorum sizdeki
Bosan kismina katiliyorum ama omur boyu nafaka olmamasi lazim kadinin cocugu yok sonucta
@elifbaharsuna aldatmış ya hani? Hani aile kurumu güven kavramı karşısındakine verdiği psikolojik hasar üstelik bu adama güvenip evlenmiş bir sürü özel an paylaşmışlar hani neden bunu bir yaptırımı olmasın?
burada eşinizi kollamak olarak algılamayın ama yuva yıkmak kolaydır keşke olmasaymış yuvanızı yıkmayın derim eşinizde utancıyla bir ömür size karşı utanç duyacak zaten
Utanacak yüzü olsa yapmazdı
Haklısın gercektem ama dah kötü durumlarda yuvası boxulmasın diye katlanan çok insanlarda vardır ayrıca yapılan o asla desteklemiyorum sadece dosthane bir yaklaşımla sizi üzüntülere yğrütücek bir yola gitmemenixi tavsiye ediyorum
Yol yakınken dön arkadaşım da benzer bişey yaşadı belki eve bana bağlanır düzelir diye çocuk yaptı ama aldatan erkek her an yine aldatır bence sen hiç uzatma bu işi
Daha fazla vakit kaybetme çünkü tedirginliklerin gerçek olacak. Zaman geçmeden boşan.
ailende onur gurur şeref namus yok hiç bi erkeğin yanına kâr kalmamalı bu sadece boşanmakla kalma intikam al sonrasında keşke böyle yapsaydım diyip durursun
Evlenmden olmuş, al karşına konuş geleceğe dair, he hep takipte ol o haltı yapcaksa yine yapar o zaman gwrgini yap, ama şimdilik bence ailenin sözünü dinle
Öylesi bi insanı yanınızda tutmayın yanınızda tutmanız demek kendinize ve gururunuza yaptığınız en büyük sayısızlıktır bana göre.. salın gitsin öylesini 💅🏻
Acil boşan hatta boşanmakla kalmayip ben olsam o ikisini elaleme bi güzel rezil ederdim
Cidden şaka mi ya😞😞evlenmekten soğuyorum böyle şeyleri görünce
Önce bir eşine sorsaydın yuva yıkma bu kadar kolay olmamalı
O yaparken kolayca yapmış ama yuvayı yıkmayı göze alan o.
Ben Yazıktır Günahtır yuva yıkılmasın diyorum sen yuvasını yıkmasını istiyorsun
Üstelik adam nişanlıyken yapmış yapacağını evlendikten sonra değil
Kadın hayatındayken yapmış. Aynı şeyi kadın yapsa gururunuza yediremez buraya bir ton şey yazardiniz kadınlar böyle diye.
Ne haliniz varsa görün bana ne
aılenı dınle sırf oyle dıye eskı bırıyle bırak ısyerını dısardada karsılasabılırler yanı aynısı senınde basına gelebılır anlayıs yanı ama anlamadıgım eskılerı neden sılmemıs canım galıba esın bıraz