Kocam beni aldattı ve bir kızımız var. Hemen boşanmak istiyorum, ne yapacağım ben?

Hepinize Günaydin
Evliyim ,29 yasindayim bi kızım var 1 bucuk yasinda calışıyorum. Kocamla aramiz bozuk hatta bosanacağım.
Gecen hafta ailesi sebebi ile kavga ettik baya tartistik ama tek sebep onlar degil tabi ki konusmuyorum 1 hafta 10 gundur.
2 gundurde İstanbuldaydi önceki gecede arkadaslariyla bi gece kulubune gidip , story attı, ben gördüm , aramadim bisey de yazmadım bu sabaha karşı döndü eve leş gibi sızdı yatağa.
Sabahta ben cıkmadan bana diyor ki kız yordumu seni zor mu uyudu v. s cevap vermedim. Senden bosanacagimi biliyosun demi? dedim.. Boş boş konuşma bizi bu hale sen getirdin dedi , sen bundan sonra goreceksin bos mu dolu mu dedim.
Kızımı aldim anneme birakiyorum her sabah zaten cok yakinda evi utanmadan diyor ki bugun birakma annene ben bakarim, aldim biraktım çocuğu tamam aksam ben alirim o zaman cocugu sen eve gel direkt diyor , hayır dedim ben dönmicem artık bu eve yavas yavas esyalarimi aldirtirim anneme dedim. Yine tartistik ama aldim cocugu ciktim nasil bosanirim ne yaparim dusünücem ama cok mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum.😒
Kocam beni aldattı ve bir kızımız var. Hemen boşanmak istiyorum, ne yapacağım ben?