Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Libidosu yüksek erkeğin aldatmasindaki duygu kadınınkinden çok farklıdır. Kocanız da öyle birisiyse konu temelde sizin ona yetip yetmemeniz değil, farklı hazları tatma, macera , adrenalin isteği gibi görülebilir. Kadınlar bunu anlamaz veya anlamak istemezler.
Erkek, partnerine aşık bile olsa tıpkı yırtıcı bir hayvanın doğasında olan avlanma iç güdüsü ile arayışa girebilir. Erkek olgun birisiyse, bu durum erkeğin sevdiği kadına olan sevgi ve bağlılığını genellikle etkilemez.
Erkekler tıpkı Cem Yılmaz'ın da standup ında belirttiği gibi içlerinde zaptetmek zorunda kaldıkları bir deliyle yaşarlar. Bunun adı libidodur. Ve çoğu erkekte bu hormonal baskı çok güçlüdür.
Düşünün ki bir genç kız, hatta 18 yaşın altında bir kız çocuğu erkeklerin seks için pazarlandiklari bir geneleve gidip para verip günde sayısız kadinla olmuş bir erkeğin altında anlık zevk yaşıyorlar. Cok garip geliyor değil mi? İşte size çok garip gelen bu durumu özellikle bizim ve önceki kuşak erkeklerin yaşadıkları bazen de övgü kaynağı olan sıradan bir rutindi. Genelevde bile olsa milli olmak, özellikle erken yaşlarda bunun olması erkekler için ciddi bir eşiğin atlanması, argo tabiriyle milli olmak anlamına geliyordu.
Şimdi kendinize tamamen kadınsal bakış açısıyla eş olarak aldığınız erkeklerin doğaları ve sosyal ortamları bakımından sizden ne denli farklı olduğunu "gerçekten" anlayabilirsiniz, erkeğin partnerini aldatmasindaki motivasyonları keşfetmek için ilk adımı atmış olursunuz.
Tabi ki bunları anlatırken aldatmanın iyi, normal bir şey olduğunu iddia etmiyorum. Anlatmak istediğim şey, erkeğin bedensel anlamda tek eşli kalmasının doğasına ne kadar ters olduğudur. Zaten ilişkileri en çok bozan konunun da bu olduğunu herkes bilir.
02 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin libidosunu s*ktim öldü
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılAffetmek de bir seçenek ama o adamın bunu hak ettiğine emin misiniz komutanım? Bir kez aldatan her zaman aldatır demiyorum ama erkekler cinselliğe kadınlar gibi bakmaz. Eğer onu af ederseniz her göreve gittiğinizde sizi aldatabilir. Aldatmasa bile aklınızda şüphe olacaktır. Şüphe ile yaşamak çok zor olan bir şeydir. Belirsizlik biz askerler için çok can sıkıcı sinir bozucu bir şeydir. Umarım kocanız size sadık olur ya da siz size sadık biri ile tanışırsınız.
22 Yorumla- 1 yıl
Belirsiz elbette ki herkes için sinir bozucu bir şeydir ama biz askerler için daha bozucu olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok yaşadım.
Komutanım emir nedir ne yapacaz?
Belli değil asker.
Komutanım nereye mevzi alacaz bölgemiz neresi?
Belli değil asker.
Komutanım hareket saati belli mi, kaçta hazır olalım?
Belli değil asker.
Komutanım, komutan içtimaya gelecek mi?
Belli değil bekliyoruz.
Bu şekilde bir sürü örnek var bende. Hâliyle belirsizlik bizi çok yoruyor zira ne yapacağımızı bilmiyoruz. Aynısı doktorlar için de kötüdür. Onların da meselâ en kötü durumu hastalığın ne olduğunu bilemiyor olmalarıdır. Hastalığın ne olduğunu bilmiyorsan tedavi edemezsin. Umarım anlatabilmişimdir.
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. merhaba. aldatıldığnı bilip hala çok sevdiğini söylemen ve boşanmak adına kararsız kalman bu sence ne kadar düşünebilir bir gerçek pardon.. bazen aşk ya da sevgi ne kadar var olsada ortada bir gerçek var bugun göz yumdugun her şey yarın tekrar yüz yüze gelindiğinde aynı şeyleri yaşadıgında sen bunlara göz yumuş olacaksın. ortada bir gercek var ve sende gerekini yapacak var olan sevginide kalbine gömeceksin..
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Öncelikle sakin olun geçmiş olsun bugün yarın kimin başına ne geleceği bilinmez ne ilk aldatılan sensin ne de ilk aldatan kocan bu dünyanın acı gerçekleri boşanmakta bir sorun yok eğer çocuk varsa burada en çok etkilenen çocuklar olur çocuk varsa onları arada bırakmayın ama çocuk yoksa boşan bir sorun olmaz sen askersen kocan ne iş yapıyordu o zaman05 Yorumla
Soran+1 yılKocam doktor ve daha çocuğumuz yok
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç peki nasıl tanıştınız
Soran+1 yılBen 29 o 30 yaşında kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yok rahatsız olduysan sorun yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Eşinizle psikolojik olarak iyo hissettiğiniz bir anda sakınca şeffaf bir şekilde konuşun, takiniza takilan, sizi düşünceye sevk eden, size doğru gelmeyen, istekleriniz ve istemediklerinizi konuşun.. Eger bir şeyler düzelmezse uzmandan yardım alabilirsiniz.. belki bir yanlış anlaşılma vardır kendisinden duymadan onunla konuşmadan fevri davranmayın yuva kolay kurulmuyor güven teslimat çok zor elde edilen kavramlar..
Eger böyle bir şey olduysa mantığınız ve kalbiniz ne söylerse ona göre adım atarsınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum neden yaptın sana yetmiyor muyum dedim bana seni beklemekten bıktım çoğu gece tek yatıyorum artık seni beklemek istemiyorum dedi
- +1 yıl
O zaman tek söz
Kalbini kıracak, seni üzecek kimseyi yanında tutma
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşanman senin için daha iyi ayrıca kanım dondu sen orada vatanı korumak için can verebilirdin ama kocan keyfini düşünmüş söylesene abla bu adam sevilmeyi aşık olmayı hak ediyor mu sence? yorumumu gören herhangi biriside cevaplayabilir
asıl boşanmazsan sorun olur o şahsa eskisi gibi bakamazsın mesela hep ihaneti hatırlarsın psikolojin bozulur lütfen bu konuda affedici olmayın bu sizin için iyi olmaz ruhsal açıdan zorlanırsınız bunu kendinize yapmayın lütfen
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın eğer ondan boşanmazsam bu sefer onu düşünmekten görevlere odaklanamam göreve odaklanamazsam da sonuç belli zaten
- +1 yıl
evet böyle sorunla karşılaşan birini gördüğün zaman bunu ona da söyle
Saygimdan abla diye hitap edecegim yanlis anlamayin lutfen. Aldatmak hayatindaki insana hakaret ve gururu ayaklar altina almaktir. Karsindaki insana yetersiz oldugunu gostermektir. Bu yuzden bir kerelikti kendimi kaybettim sarhostum gibi bahaneler bunu ortemez. Ne kadar seviyor olsanda bu durumda bosanman en hayirlisi olacaktir. Erkek bir kere yaparsa bunun ucu acilir ve bir insan 7sinde ne ise 70inde de odur. Saygilar
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız efendim zaten kendisiyle de konuştum beni beklemekten bıkmış artık geceleri tek başına uyumak istemiyormuş
Soran+1 yılBöyle bir adamı nasıl sevdim hâlâ aklım ermiyor
Soran+1 yılDesteğiniz için teşekkür ederim
+1 yılAyy askerim deyince bi ürkme geldi 😀 Günü birlikse aldatma ve eve yakınlaşmaya çalış, günü birlikte olsa aldatan yine aldatır hele ki uzaktaysan
24 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum neden yaptın sana yetmiyor muyum dedim bana seni beklemekten bıktım çoğu gece tek yatıyorum artık seni beklemek istemiyorum dedi
- +1 yıl
yani erkek psikolojisi ama sadakatsiz bid davranış
- +1 yıl
sen me yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılBosanacagiz
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Onu bu yaptığına pişman etmelisin daha sonra uzatmadan normale dönmeli kendi hataların varsa bunları düzeltmelisin. Artık seni aldatabilmesi için çok vicdansız birisi olması gereksin. Yani sen üzerine düşenleri artık tam olarak yapmaya başla. Aksi takdirde tribe devam etmen bu işlerin devamını getirecektir
00 Yorumla
+1 yılBence şeyini kes ağzına ver kabahatini herkes anlasın.
30 Yorumla
+1 yılYine iyi sabrediyorsun ben olsam şarzörü boşaltmıştım çoktan üstüne.
20 Yorumla
+1 yılsizi haketmiyor mesleğinizin zorlu olduğunu evlenmeden önce biliyor muydu bir yola çıkarken bunları göze alması gerekiyor zora gelememiş eşiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
canınızı sıkmaya değmez hakkıniz hayırlısı neyse onu versin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden boşanmak istemiyorum derken fikrinden vazgeçtin ne olur cevap ver ya çok merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılneden yaptın sana yetmiyor muyum dedim bana seni beklemekten bıktım çoğu gece tek yatıyorum artık seni beklemek istemiyorum dedi yani kısaca boşanmak istiyor bende gidene kal diyemeyeceğime göre mecbur kaldım
- +1 yıl
Kendisi de dünden hazırmış desene 🥲 onsuz çok daha mutlu olursun umarım
Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Aldatmak coğunlukla bir kere olmaz ve hep fizikselde olmaz sen bilirsin bu konu devamli seninle gelicek unutukmayacak bence boşanmalısın ama deneyip görmek istiyorsanda hayat senin.
00 YorumlaEsinle konuş al karşına skain bir tavırla. Eger konuşmaları tavırlari kafana yatmazsa yüreğine aklıni ikna etmezse boşa. Ki bence boşan ama dediğim gibi al karşına güzelce konuş. Dinle bakalım. Kadinlarin hisleri kuvvetlidir yüreğin sana şöyle ne yapman gerektiğini.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu kocanız ile görüştünüz mü? Yani sormam da ki amaç seviyorum ayrılmak istemiyorum demeniz...
03 Yorumla
Soran+1 yılOna bir şey söylemedim daha
- +1 yıl
Önce bir konuşun bence yani direk de söylemeyin konuşun derken ama bir nabız ölçün ona göre gereken tepkiyi de verin sözü de söyleyin ama sevginizi ve ikinizi de düşünerek yapın bunları. Üzüleceğinizi bilseniz bile en azından vicdanınız rahat olur sonunda...
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmasına izin ver o zaman nasıl olsa gurursuzsun
30 Yorumla Bence hic bekleme cunku sana deger vermeyeni beklemek sorundur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaysanız sizi aldatmaya devam eder. Sevgi bir yerde yerini saygıya bırakmalıdır ve size saygısı olmayanla hayat devam etmez
10 Yorumla
+1 yılİhanet affedilmez bunu en iyi asker olarak senin bilmen lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama napayım çok aşığım bırakamıyorum
- +1 yıl
Öyle bişey yok Bu kadar aciz Olma işine yoğunlaş Ve O pisliği Derhal Bırak Bu Düpedüz Ahmaklık Özür dilerim Ama Bu Affedilemez 1 kere yapan Her Zaman Yapar İhanettin Affı Yoktur vatana ihanet gibi düşün
Soran+1 yılHaklısınız
Boşanma aynı şeyi bir daha yapsın allah akıl fikir versin nediyim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Polis asker evlenmese daha iyi. Hep böyle oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de zaten bir daha asla evlenmem
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın affı olamaz. Affettiğiniz an tekrar aldatır. Size saygısı , sevgisi olmayan bir adamla ne işiniz olabilir ki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Boşanmak istemiyorsan daima aldatılacaksın bu oldu bitti sanma devamı olacaktır çünkü baksana seni kaybetmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği bitirmek hiç kolay değil ama bi şans verebilirsin ama seni kaybetme korkusunu yaşatman gerekiyor ona
00 Yorumla
+1 yılSende gözü önünde başkası ile aldat. Belki aklı başına gelir de senin kıymetini anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatma işlerini yapamam
- +1 yıl
O yapiyorsa sende yap
+1 yılÖncelikle Askini o kadar yuksege cikarmissin ki özsaygin kaybolmus. Aldatmis senin yerine baskasiina gitmis simdi bunu yapan ilerde neler neler yapar ask sevgi hikaye, hicbir sey senin akil sagligindan önemli degil ve özsaygindan bunu unutma
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Araya başka oğlan girince yapacağın şey aşık olmadığını düşünmeye çalışmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. O zaman devam edeceksin. Aldatarak kendini rahatlatmaya kalkışmayasın
00 YorumlaO zaman şikayet etme madem ayrilmak istemiyor isen dert yanma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer zaman böyle aklından çıkmayacak boşanmak tek çare
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu öğreneli
Soran+1 yıl2 ay oldu
Cevap sahibi+1 yıl2 ayda kafayı yedin çare de bulamıyorsun. Kangren olan yeri kesip atacaksın
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasılsın öğrendin kim söyledi veya da gözünle gördün mü bir başkasından duyduysan sizi kıskanıp ayırmak isteyen de olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadakat yoksa evlilik bitmiş demektir uzmanlar da söylüyor. Sen boynuzları takıp gezeceksen sen bilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kadina gurursuz onursuz demis ama bu ask iyle bi illet ki arkadaslar karsinizda ki size en buyuk kitulugu de yapsa yine siz onu sevmeye devam edersiniz...
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende yasadim bunlar bende aldatildigim icin bosandim hemde dun...
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaptığının mazereti yok... bir daha yapar.. seven birini bulursun sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak istemiyorum ne yapmalıyım? ne yapacaktın ki evliliğe devam edersin. ama affettikçe hep aldatılırsın ve birdahakine açık vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılparadoks seninkisi.. naparsan yap. sefer görev emri çıkarttır 15 gün askerllik yapsın, süründür🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılSana boşan ya da boşanma diyemem çünkü zor biliyorum karar senin ama aklın hep onda kalacak güven problemi içini kemirecek bunlarıda düşün
10 Yorumla3lü olsun güçlü olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılboşanma kınusarak cozersınız
05 Yorumla
Soran+1 yılKendileri beni artık beklemek istemediğini ve çoğu gece tek yattığını ve artık böyle yaşamak istemediğini söyledi o yüzden bosanacagiz
- +1 yıl
tm da öyle olsada altatmasımı gerekıtormus
Soran+1 yılBilmiyorum aldattı işte bosanacagiz yarın
- +1 yıl
anladım üzücü
- +1 yıl
tm da neden aynı sehıre yerlesmıyorsunuz
esin biliyor mu ogrwndigini
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni söyledim daha
Devam o zaman komutanim
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nereden öğrendin?
034 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarını yakaladım
Soran+1 yılDaha bir şey demedim
Soran+1 yılSexting falan vardı
Soran+1 yılArtık eskisi gibi değil cicim ayları geçti galiba :)
Soran+1 yıl2 yıldır evliyiz
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDondum kaldım ilk başta sonra böyle olacağını bilmeliydin gibisinden konuşma yaptım sonra boşanmayı teklif ettim kabul etti
Soran+1 yılSeviyorum ama ne yapayım eğer bosanmazsam görevlerde hep onu düşüneceğim ve görevlere odaklanamayacagim görevlere odaklanamazsam zaten sonuçlar belli
Soran+1 yılBilmiyorum unutmaya çalışacağım
Soran+1 yılBiliyorum maalesef
Soran+1 yılBen bir daha asla evlenmem
Soran+1 yılGörevlerden dönmem daha zaten kocamla da bosanacagim anne babamla da küsüm zaten sadece göreve gittiğim arkadaşlarım kaldı geriye
Soran+1 yılYok bundan sonra ilişkiye girmem ben
Soran+1 yılOlabilir ama ben dersimi aldım artık evlenmem
Soran+1 yılGidene kal diyemem
Soran+1 yılYok
Sebebini araştır önce. Sordun mu. Ne dedi.
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok aldatılırsın bu kafayla..
10 Yorumla
+1 yılHazmet hazmedebilirsen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsker kadinmi vardı hemde burada
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet? Neden olmasın
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım biraz soruna gelirsek bence boşan güçlüsun ayakların üzerine duran birisin mesleğinde belli daha iyileri bulur
+1 yılSende onu aldat için rahatlasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapma devam et
00 Yorumla
+1 yılTazminat da ac surunsun ya oyle hemen kesip atma
00 YorumlaBir gün elbet ✍️. 👋👋 hoşçakalın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bosanma o zman..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuğunuz yoksa boşanın bırakın bu karaktersiz insanları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldattı boşanmak istemiyorsun ilginc
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu aldat kesin yakisiklidir
00 Yorumla Bir daha aldatır ondan sonra soğur ve boşanırsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ceza verebilirsin ona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke biraz grurun olsaydı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kurtarsın komutanım 🍕
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşıksan hazmet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende onu aldat gruba gir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAende onu aldat için soğusun
013 Yorumla- +1 yıl
Yok artik
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç aynen
- +1 yıl
Yok bee bu adamdan çok onun canını yakar bence
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç sen aldatttın mı hiç
- +1 yıl
Bu soruyu eş geçeceğim sen aldattın mi?
- +1 yıl
Ne o yazıyorsun sustun 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç cevap vermeye gerek duymadım
- +1 yıl
İşine gelmedi bence :) olsun her cevabı vermek zorunda değilsin buradaysan zaten sıkıntı
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç ne sıkıntı?
- +1 yıl
Hayatımızda var ki sıkıntılar buradayız sonuçta :(
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç doğru
- +1 yıl
Sıkıntı olmasak konuşacak dertlesecek birini aramasak ne işimiz var burada dimi
- +1 yıl
Karşılıklı yaziyordun yazmadın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanma o aman görmeden gel
00 YorumlaBiliyor mu öğrendiğini
19 Yorumla
Soran+1 yılBugün söyledim
Soran+1 yılKonuştum neden yaptın sana yetmiyor muyum dedim bana seni beklemekten bıktım çoğu gece tek yatıyorum artık seni beklemek istemiyorum dedi bosanacagiz
Soran+1 yıl29 yaşındayım
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBuradan de
- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım