Kocam benden boşanmak istiyor, beni aldatıyor? Ama ondan boşanabilecegimi dusunemuyorum. Cocuklarim?

Biz yaklaşık 5 yıldır evliyiz iki tane cocugumuz var maddi bütçemiz çok da iyi değil. Ben giyim mağazasında çalışıyorum o ise bir işsizdi. Eve para getirmeli idi bu yüzden otelde ona bir iş ayarladım karşılama gorevliligi yapıyordu. Hersey çok iyi giderken birden eve hiç gelmemeye hep beni gecistirmeye çalışıyordu. Oraya gittiğimde onu bir kadınla gördüm. Otelin yönetim kurulunda imiş. Kadinla arabaya binip gitmişti. Resmen üstümden tır geçmiş gibi hissettim. Sonraki günlerde pahalı hediyeler alıp pahalı kıyafetler giyip saatler takip yanımıza gelmeye başladı. O başka bir kadınla idi ama ben hala onun başka bir kadın ile olduğuna inanmıyordum 2 çocuğum resmen babasına aşıktı bosanamam diye dusunuyorken o dün elime bir boşanma antlaşması verdi her türlü benden bosanacagini söylüyor. Hemen imzalamadim belge hala bende bu antlasmayi bana verdikten sonra 1 aylığına bir iş gezisine gideceğini söyledi dün ama inanmadım sonuçta o bir otel gorevlisi akşam çocuklarla uyudu yani evde kaldı bu sabah ise onu takip ettim ve o yanındaki o zengin kadın ile bir evde şu an. Beni kadınsı bulmadığını benden nefret ettiğini de söyledi dün ne yapmalıyım? Cocuklarim onsuz bir hayat dusunemiyor geçen gün pikniğe gittiğimizde babaları yanımızda olmadığı için çok mutsuzlardi
Kocam benden boşanmak istiyor, beni aldatıyor? Ama ondan boşanabilecegimi dusunemuyorum. Cocuklarim?