Kocam beni aldatıyor ve boşanmak istiyor. 2 çocuğum var ben şimdi ne yapayım?

19 yıllık evliyim, bir erkek bir kız iki çocuğum var. İlk evlediğimizde maddi durumumuz ortaydı 7 sene önce kayınpederim vefat etti. Çok zengin bir adamdı, kocama miras kaldı. İstanbul'da çok ünlü bir firmada müdür olarak çalışıyor. 4 yıl önce Nişantaşı'nda yeni bir dükkan açtı. O günden beri kilom yüzünden beni aşağılıyordu, psikolojik baskı, mobing her şeyi gördüm. Peşine dedektif tuttum ve beni aldattığını öğrendim. Çevremdekiler boşanmamı istemedi çünkü eşim sonradan görme olduğu için beni çocuklarımla tek başıma bırakırdı. Açıkçası bunca yıl tüm kahrı çekmişken o yel*oza bol keseden bir hayat bahşedemem. Kızım lise sınavına girdikten sonra eşim benden boşanmak istediğini söyledi. Ne yapacağım bilmiyorum. Gerçekten kafam çok dolu, hâlimize çok üzülüyorum. En nihayetinde severek evlenmiştik. Çirkin bir kadın da değilim. Sadece doğumdan sonra psikolojim alt üst oldu. Haplardan kilo aldım 100 kilo oldum ama veremiyorum. Ameliyat olmak istedim fakat şekerim ve tansiyonum olduğu için çok riskliymiş. Allah rızası için yardım edin. Ben şimdi ne yapayım

Kocam beni aldatıyor ve boşanmak istiyor. 2 çocuğum var ben şimdi ne yapayım?