Cahillikle, çocuk aklıyla şimdiki eşimi, babasız büyümekten, anne evindeki baskı ve abimin bana uyguladığı şiddet yüzünden 5 farklı kişi ile whatsapptan yazışarak, resim atarak, konuşarak aldattım.
En sonunda yakalandım ve bir daha böyle bir şey yapmicağıma dair kendime ve ona söz verdim ve sözümü de tuttum. Olgunlaştım ve hatalarımdan ders çıkardım.
Şu an 6 yıllık evliyiz ve 2 çocuğumuz var. Kısa bir süre önce her şeyi, yani yazışmaları resimleri detaylıca okudu, gördü, öğrendi ve benden boşanmak istiyor. Evlendikten sonra kesinlikle bu hatayı tekrar yapmadım. Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Kocama hep sadık kaldım. Hata yaptım biliyorum, yaptıklarımdan çok pişmanım ve tövbe ettim.
Buna rağmen eşim beni affetmiyor ve şans vermiyor. Biliyorum ki, yaptıklarım çok yanlış ve iğrenç bir his, ama şimdi ki beni tanıdığım için, ben olsam bana bir şans daha verirdim. Kendimi eşimin yerine de koyuyorum ve yerden göğe kadar haklı bana karşı olan öfkesi ile. Çok dua ediyorum Allah'a bizi birbirimizden ayırmasın diye, en azından çocukların hatırı için. Çünkü bir yuva kolay kurulmuyor ve babasız büyümenin ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum..
Sizce ne yapmalıyız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer