Allah aşkına bana yardımcı olun 1 aylık evliyim sabah bir uyandım eşimin personeliyle görüntülü konuşurken ekran görüntüleri geldi. Fake bir hesaptan kız atmı görüntülü konuşurken kızın gögsü benimkinin yüzü açık yüzü gözüküyor başka fotoğrafta eli şeyinde eşimin… kalbim acıdı fotoğraf 7 ay öncesine aitmiş nişanlılık dönememizden biz 1 ay önce evlendik en kötüsü de bunlar hala aynı işyerindeler düğünüme bile geldi. İlk ve sonmuş o sonrasında olmamış kızda itiraf etti olmadığını ama her an olabilme riskli hep varmış yarın boşanıcam. Ailemde boşanma evlenmeden önce bi hataymış istememiş sonrasında diyor inanamıyorum ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok yanlış bir insanı maalesef çok sonradan çok geç fark ederek tanımışsın. Gerçekten çok üzücü. Maalesef insan yedisinde neyse yetmişinde de öyle oluyor. Üstelik o insanın sana, seninle kurduğu ilişkiye en baştan itibaren hep sadık olması, sadık kalması gerekirdi. Ama bu değerde biri değilmiş. Bunu görmüş oldun. Bu her şeyi değiştirir bence. Çünkü böyle bir ilişki hiç adil değil. Ve senin de hiç hakkın değil. Daha en başında bu kadar sadakatsiz olan birinin sonradan değişmesini düzelmesini asla ama asla hiç bir zaman bekleme. Üstelik nişanlıyken böyle bir durum yaşanmış olması çok korkunç. Hayatımda ki insan öyle biri olsaydı inan bana onunla beş dakika bile daha bu yola devam etmezdim. Çok üzgünüm, geçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kızı istiyormudur acaba hala korkudan mı ikinciye yaklaşmadı hep soru işarerleri var kafamda
- +1 yıl
Bak, böyleleriyle kesin olarak söylüyorum. Böyleleri ile asla arkanı yaslayıp rahat edemezsin. Arkanı yaslayacağın zaman hep dönüp bakmak zorundasın hala orada mı diye? Anlatabiliyor muyum. Bu kadınlar içinde böyledir, erkekler içinde böyledir. Bu tür ilişkilerde sadakat sadece bir seçimdir. Ve karşı tarafın tercihlerinin değişmesi an meselesidir. Ve sen başkalarını kontrol edemeyeceğini zaten biliyorsun? Herkes kendisinden sorumludur çünkü. Ve ama emin olabilirsin ki karşında kinin sadakati sadece bir süre için geçerlidir. Tamam mı? Bunu iyi anla diye söylüyorum. Böyle bir insan için bu gün o olmaz, başka biri olur hayatında. O kızla yaşayacağı şeyleri yaşar veya yarım kalır ama başka biri daha olur hayatında. Tamam mı? Bunu iyi anla diye gerçekten söylüyorum. Onu unutup unutmamasının sonuca hiç bir etkisi yok. Bu gün o olmayacak ama başkası olacaktır. İstatistiksel bir gerçek olarak narsist ve bağımlı partnerlerin %80 ni daima aldatır. Evli ol ya da olma. Bu baştan beri zaten böyle kendisini belli eder. Aşkta ve arkadaşlıkta aldatan, nişanlıykende aldatır, evliykende aldatır, çocuğunuz olsa da aldatır olmasa da aldatır. Ve aldatıyor olmasının tek sebebi daima ama daima hep sen olursun. Tamam mı? Sadakatsizliğinin mazereti ve kılıfı çoktur. Karşında ki kişi duygu ve değerlerin sorumluluğunu taşıyabilecek yapıda bir insan değil. Bunu kafana iyice yerleştir. Böyle devam edersen, söylediklerimi ileride bir bir yaşayarak daha çok görürsün zaten.
En İyi Cevaplar
Merhaba, yaşadığın şey kolay kabullenilecek ve hazmedilecek bir şey değil. İnsan ilişkilerinin temeli güvene dayalıdır. Hele hele söz konusu evlilik ise. Kalbinin kırılması, içinin acıması ya da yaşadığın duygusal travma tabiki önemli. Ancak en önemlisi eşine karşı güven duygusunu tamamen kaybetmis olman. Sürekli aklında soru işaretleri olacak, "yapıyor mudur?" "O kadınla ya da başkasıyla birşeyler yaşıyor mudur"? Bu sorular sürekli beyninin içinde seni huzursuz edecek. Küçük bir tartışma da dahi yine başkasının varlığını sorgulayacaksın.
Kimseye bu şekilde net olarak boşanma ya da evliliğini devam ettir denilmesini doğru bulmam genelde. Ama daha yolun başındasın, içinde güven duygusuna dair en ufak bir kırıntı dahi kalmadıysa, kendine işkence etmenin anlamı yoktur.00 Yorumla
+1 yılBir ömür boyu bu kuşku ile yasayamazsin.
Zaten önemli olan şu seninle bir birlikteliğe adım attığında yani seninle nişanlı iken bu kanunun dedi bir adımdır.
Yani ben imzayı atmadım imzayı atmadan önce her naneyi yerim bu konunun önünde suç teşkil etmez diye bir durum.
Her türlü sen haklısın ve bu davada da göz önünde bulundurulur.
Nafaka almak ya da ne bileyim mal varliginin yarısını Almak sana kalmış bir şey.
Fakat net olan bir şey varsa ayrılmalısın. Sonuçta evlilikler güven üstüne kurulur tabii ki dışarıdan benim yapabileceğim yorum bu kendin ne yaparsın bilemem00 Yorumla
İçinden ne geliyorsa nasıl hissediyorsan öyle yap aklını ve kalbinin dengesini göz önünde bulundurularak hareket edersen eğer hiçbir zaman keşkelerle dolu bir yaşam ile devam etmek zorunda hissetmezsin bundan emin ol.. O zaten senle bir yolculuğa çıkmak üzere adım attığı halde şerefsizlik yapmayı göze alıp bunu bilmeni ya da öğrenmeni sağlayacak kadar sevmiyor seni ki tekrarı da yaşanacak nett
01 Yorumla
Soran+1 yılO kızımı seviyor acaba benle zorunluluktan düzen bozulmasın diyemi evlendi deliricem.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Canım benim, öncelikle çok ama çok üzüldüm yaşadıklarına 😔 Gerçekten zor bir durum, kalbinin kırık olduğunu hissediyorum. Aşk, güven üzerine kurulmalı, böyle bir şey yaşaman büyük bir ihanet. Ailenin desteğini almak bu durumda önemli olabilir.
Boşanma kararın sana ve geleceğine daha iyi gelecekse, seni daha mutlu ve huzurlu yapacaksa, o kararı vermek doğal. Senin mutluluğun her şeyden önemli. Hayatta bazen böyle zor sınavlar verebiliyoruz ama inan ki bu da geçecek. Güçlü ol ve senin için en iyisini düşündüğünden emin ol. 💪💔✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
122
Cevap
104Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. walla tatlım tabi karar senin. ama bu devirde hani bi hayat arkadası bulmak kolay da değil. yıkmak kolay olanı. insan bi kere hata yapar yoksa kimse suc işlemez ceza evine de giren olmazdı. ben yerinde olsam 1 sans verip o mahcubiyeti yasamasını isterdim. sonra 2. part olursada itin popon sokardım. nisanlılıkta olması da tam aldatma da sayılmaz ayrıca. nisanlı ne demek. prova evlilik oncesi. ama 2 tarafta birbirine tam olarak bi aidiyet icinde değil. nisanlılık muhtemel evlilik ama yüzde yüzd eğil. evlendinmi işte iş bitiyo. artık o senin sen onunsun. ama sogursun işte bilmiyorum onu nasıl asarsın. ya aldatmanında bi adabı var mal gibi evlenen adamın karısına sen niye ulasıyon ki. olmus bitmiş. kapat üstünü hayatına bak işte.
zor ya. bu devir de evlenmek zor sen evlenmişsin ama dadın kacmıs. yuvanı biraz korumaya bak bence. son düşüncembu. tabi senin kararın. bosanırsın dul olursun sonra tek hayata devam tekrar biri cıkarsa karsına cıkarmı bilmem. o zaman tekrar evlenirsin vs. ama bi sürü sürec. garantisi yok. o zaman mutlu olursan bosan diyim ne diyim
12 Yorumla- +1 yıl
@Elendrass haklısın hos bi şey değil. sadece seviye olarak kastımdı. nişanlılık da yüzde yüz aidiyet olmaz. hani nisanlılık ta ayrılık olabilir. yani bence öyle. tabi toplumda algı farklı olabiliyor.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. @Aşko Kuşko Valla yaşın çok genç ama yine de mantıklı cevaplar veriyorsun seni tebrik ederim. Yorumunu dikkatle okudum, kararı karşı tarafa bırakmışsın. Birçok yorumcu taraf tutuyor, hemen kalemi kırıyorlar. Sonuçta sen ayrıl dediğin karşındaki gaza geliyor ve bazen bazılarının düşünceleri o kişiye daha çok hata yaptırıyor. Bu denli büyük kararları yaşayan kişinin vermesi daha doğrudur.
Kendi yorumum ise gerçekten üzücü bir durum. Bekarlığında olsa hadi anlayacam, çünkü bizler genetik olarak bu tür şeylere daha yatkınız. Yalnız anlattığın şekildeki de biraz sapkınlık gibi. İnsanın karşıya olan güvenini fena zedeliyor. En doğrusunu kendin bilirsin.
10 Yorumla
+1 yılO soğuma geçmeyecek ve devam etsen dahi içinde hep bir kuşku kalacak. Bu şekilde evli kalmaktansa kesinlikle çocuk vs. olmadan ya da daha fazla vakit geçmeden boşanmalısın. Ailen ya da bir başkası bunu hazmetmeni beklemesin senden. Şu kafa yapısından ciddi tiksiniyorum.
54 Yorumla
Soran+1 yıl@gülli1 O kızı istiyormudur acaba hala korkudan mı ikinciye yaklaşmadı hep soru işarerleri var kafamda
- +1 yıl
Seni kaybetmekten korkmuş olabilir kız bu durumdan keyif alıyor yani bilerek yapıyor. Seni düşünen bir hemcins olsaydı evlenmeden önce her şeyi söylerdi. Yani art niyetli. Eşine gelince neticede güvenin kırıldı bir daha çok zor hep sorgulayacaksın her şeyi. Bende aynısını yaşadım (aldatıldım- yalan söyledi) güven kalmadı 😕 eşim değildi ama benim için ayrılmak daha kolaydı eğer çalışıyorsan bunun ile yaşmak zorunda değilsin
Soran+1 yılO kızı istiyormudur acaba hala korkudan mı ikinciye yaklaşmadı hep soru işarerleri var kafamda
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma zaten hep vardı insan oğlundan bu yana fakat artık aldatma arsızlıkla birleşince iğrenç hal aldı. Ulan bari düğüne gelme, adamla artık seks mi yapıyorsun sevişiyor musun ne yapıyorsun da, evlenince düğününe gelir bir de tebrik etmeye, bu artık kaçıncı seviye yüzsüzlük :D
32 Yorumla- +1 yıl
cunku ınsanlar arsız alllahım ıgrenç bir durum
Geçmiş olsun bacım, çok üzüldüm. Bence en iyisi boşanmak. Çünkü nişanlıyken sâdık kalmamış adam, evlendikten sonra mı sâdık kalacak sanki? Ayrıca kadın düğüne bile gelmiş, cidden iğrençlik. Şu olaydan sonra zaten kocana asla güvenemezsin ki. Şükret ki çocuk olmadan gerçeği öğrenmişsin. Kesinlikle boşan derim
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Bence geri adım atarsan bunun sonu gelmez ama seviyorsan bir şans daha ver bak nasıl olacak barışırsan onun her anından şüpheleneceksin güven olayı bitecek ve onu sürekli sıkacaksın ister istemez eee sonra adam bunalacak ve ister istemez ya kaçacak ya da mutluluğu dışarıda arıyacak sana da ona en büyük iyilik boşanma gibi duruyor sen bilirsin ama bence bu evlilik bitmiş zaten
20 Yorumla
+1 yılOrtada çocuk mocuk yok. Birak gitsin bence. Bende erkeğim ve yanımda 5-6 yıllık evli erkekler var. Bu kariyi böyle yaptim bunu böyle emdim diğe konuşuyorlar. Çok merak ediyorum ne düşünüpde yapiyorlar. Geleceğini düşün. Bir yapan yine yapar. Yarın bi gün senden şehvetlenmezse başkasına 100 de 100 gider. Ve şimdi bile seni arzulamiyorki. Başkasına gitmiş. Hevesini almış.
03 Yorumla
- +1 yıl
Kanka şimdi bak böyle düşünmen normal. Uzun bir süre sonra bu sorular çok gereksiz gelecek. O kızı istesin veya istemesin. İkinciye yaklassin veya yaklasmasin. Adam şeyini kıza göstermiş. Kız şeyini açmış göstermis. Karşılıklı kamera ile tatmin olmuşlar. Nişanlı olduğunda yapsa ne fark eder. Nisanliyi koydum bir kenara. Nişanlı olmasan bile seven insan öyle yaparmı? Bak şimdi kalbine dokunan yer sever insan böyle yaparmı? Diye dediğim yer olacak. Çunki ondan sevgi bekliyorsun. Bak şimdi o seni sevdi evet. Amma sonrasinda sevemedi diye düşün. Daba rahat edersin. Ve gercektende öyle hiç bir insan sevmedigi arzulamadigi birlikte olmak istemedigi insanla birlikte olmaz. Seni sevmiş veya istemiş veya artık her neyse. Amma bir yerden sonra o hatayı yapmış. Dogrusunu istersen ben bir kere bu hatayı yapan erkegi affettikden sonra ne yasadiklarino bilmiyorum iki çift arasinda. Sonrasinda erkek yine aldatirmi bilemem. Şuanda seninde karan çok karışmış belli ve bu normal. Gecenin kaçı daha uyumamissin bile dusunmekden. Ben kendi düşüncemi söyledim. Doğru iliskide aldatmam yoktur.
- +1 yıl
Bak benim sevgilim oldu. Sevgilime sadik birisiydim. Evet güzel kız gördüğümde bakardim. Aa ne güzel kızmis derdim içimden. Bakistigimiz olurdu. Fakat hep sevgilimi daha üstün tutardim. Bir sevgi vardı içimde. Hep derdim iyi ki var ya. Falan diğe. Birisi yaklasip hir şey soylemeye calistiginda (yavsşamak) uzak dururdum genelde aklimda hep o gelirdi. Aldatma benlik bir şey değil insanin kaninda olmaso gerekli bu. Benim düşünceme gore bir kere yapan bunu yine vakti geldiğinde yapar. Yarın çocuğun olacak o adamdan. Yine yaparsa bu kez hayatin kararacak. uzulceksin. tanıdığın güne pişman olucaksin. Çocuk olduğu için bosanmakta zorluk çekeceksin. Çocuğun psikolijisi bozulcak. Çocuk annesiz veya babasiz buyuyecek. Çok şey var. Şimdi annen baban var diğe mutlusun. Yarin senin yaninda annen baban olmadığında yaninda mutlu olduğun adami seç. Yoksa dakka başı böyle eli şeyinde kizlarla konuşan erkekden hayır gelmez diğe düşünüyorum
Daha bir aylık evlilikte bunu yaşaman çok üzücü nişanlılık döneminde yapması iyi olmamış eskiye dayalı olsa affı olur ama bu biraz farklı ama tabiki son söz senin seviyorsan ve aynı eşyleri sana tekrar yaşatmayacaksa bir defa daha denenebilir ama onu her gördüğünde o sahneler aklına gelecekse ona sarılmak bile istemezsin zaten huzursuz bir evliliğiniz olur..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer erkek sadakatsizlik yaptığında (zihinsel veya fiziksel) boşanılsaydı istisnasız, hiçbir çift evli kalmazdi sfgshfgh insan doğasına dair gurur verici olmayan gerçekler vardır ve bu gerçekler kadın erkek cinsiyetlerinde farklı farklıdır. soru troll de olabilir ama gerçekte oldukça fazla yaşanan bir durum. ben demiyorum ki herkes affetsin ama biraz da ömür boyu bir birliktelik konseptinde olan bir ilişkide erkeğin ömür boyu total cinsel sadakatini beklemek asla gerçekçi değil ve doğanın kanunlarına da aykırı. istisnalar illa ki vardır ancak %99.99999'dan bahsediyorum. sadakat bekliyorsanız sonsuza kadar sürecek değil birkaç yil sürecek tutkulu birlikteliklere bakın derim o da max. sonra yine dikkat dağılır. evli erkekler metres yapsalar dahi metreslerden 3 yıla en geç sıkılıp başka kadınlara da yöneldikleri ile ilgili veri bile var aldatma davranışı istatistiklerinde :D
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkorkun onların tekrar yatması mı? çünkü onların yatma sayısının artması adamın hevesi almasıyla doğrudan ilişkili
Bir kere böyle bir şeye yeltenen her zaman yeltenir. Ileride böyle bir insandan çoluk çocuk sahibi olup hem kendinin hem çocuklarının hayatını mahvetme. Benim ailem olsa bu arada bacaklarına sıkarlar böyle bir durumda. Daha siz aile olamadan ailenizi bozmuş adam, ileride kim bilir ne yapar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemedim. Güven bitmişse huzur mutluluk olmaz. Çocuk dd yok nasılsa. Sanki ayrılmanız daha doğru gibi. Kalbinin peşinden git ama giderken mantığını da yanında götür. Huzur kalp ile mantığının uyuştuğunu yerdedir. Bunu hiç bir zaman unutma. 😎
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önceki aldatma eylemi aile mahkemesinde tek başına geçerli bir boşanma nedeni olarak kabul edilmez, ayrıca evliliğin ilk 1 yılında anlaşmalı boşanmak mümkün değildir, çekişmeli dava açılması gerekir. Evlenmeden önceki aldatma nedeniyle açılacak bir boşanma davası da, başkaca bir boşanma gerekçesi yoksa yüksek ihtimalle reddedilir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durum Allah yardımcın olsun. Eğer bir daha olacağına inanıyorsan boşan ama güveniyorsan seviyorsan bir şans daha ver. Bir hatasını görürsen o zaman boşanırsın. Hem belki kız kocana göz koyduğu ve sevdiği için kendisi fark hesaptan attı. Yoksa ikisi arasında geçen bir konuşmayı nasıl başkası atacak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Maalesef çoğu insanlar boşanıyor pek şaşırmadım. Ailenin dediği yanlış, boşanman daha iyi olur evlilik öncesinde ve sonrasında aldatmış yine yapma ihtimali var. Eşinle konuştunuz mu? Eğer eşin gerçekten pişman olmuşsa o ayrı, ama hakediyorsa boşan. Boşanmak istiyorsun doğru karar vermişsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden önceki eylemler boşanma nedeni olarak kabul edilmez.
- +1 yıl
Ben hukuk yönünden söylüyorum. Evlenmeden önce başkasıyla uygunsuz ilişkisi olmuş diye açılacak bir boşanma davası kabul edilmez. Boşanma nedenleri, nikah akdinden sonrasını kapsar.
+1 yılkonu evlilik ve aileler arası tanışıklık olunca her iki tarafın ailesi de aman alttan al böyle şeyler olur bak geride kalmis vb tavsiyeler vermeye meyilli oluyorlar kültürel kodumuzda var bu maalesef. Bir insan (arkadaşın sevgilin veya kocan) seni gözden çıkarıp kaybetme riskini almışsa bence o ilişki çok derin bir düzeyde bitmiştir. Hele ki ilişkinin daha en başında senin yakaladığın tek bir olay varsa ilerleyen süreçte ben bu haltı yedim ve toparladım, tekrar yaparsam yine toparlarım zaten bu kız cepte moduna girme ihtimali çok çok çok yüksek. Bu noktada ailelerin düşünceleri ve eşinin bahanelerinden ziyade onun aranızdaki bağ ve güvene olan bu ihanetinin sende nasıl duygulara yol açtığını ve bir daha bunu yaşama riskini alıp alamayacağını düşünmeni öneririm. Bana kalırsa ayrılmak ve kendini iyileştirerek daha sağlıklı ilişkiler kurabileceğin bir hayata yönelmek başta zor dursa bile en doğru karar olur. Sağlıcakla kal💕
00 Yorumlaaynı iş yerinde ateşli ateşli vuruşuyorlardır. hele senin gibi sorunlu bir kadına verilecek en güzel karşılık bu yolla olurdu. bence ayrıl adam senin gibi bir hastadan kurtulsun ve iş yerindeki yosmalarıyla güzel zamanlar geçirmeye devam etsin...
02 Yorumlaçok üzücü bir şey yaşamışsın. boşanmak çocuk oyuncağı değil ama ailelerin de bu çocukları yanar gibi tavırları beni deli ediyor. açıkça sakince dürüstçe konuşup sonra da ben bu şekilde güvenmeye devam edemem vs diyip gerkeeni yapabilirsiniz nacizabe
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neyine yardım edelim? Ha evlisin, ha nişanlı ne farkedecek? Hata hatadır ver şuna yolu yoksa bir ömür için içini yiyecek ve Allah kahretsin ki şüphe berbat bir şey. Hâlâ aynı iş yerinde olmaları da ayrı bir ironi. Umarım sadece bir kere oldu yalanına da inanmıyorsundur. Ver şu adama yolu. En fazla 1 ay canın yanar ve bir ömür kafan rahat olur.
021 Yorumla- +1 yıl
Bekara hatun boşamak kolay
- +1 yıl
Sevgilin var diye kendini bekar görmeyenlerden misin sende
- +1 yıl
23 yasında mi efenim?
- +1 yıl
16 yasında doğursan 7 yasında olur. Nasıl oluyor
- +1 yıl
Allah bağışlasın. Hayata erken atılmak güzel. Lakin güzel hayatını neden böyle boş bir yerde olduruyorsun, cok mu vaktin var
- +1 yıl
Taci takmışsın
- +1 yıl
Kolay olsa herkes takardı. Ve bu saatte burdasin? Çocuklu bir hanım? Hangisi daha zor ya da kolay?
- +1 yıl
İste seni anlamaya çalıştım.. genç evlenmek erken çocuk yapmak. Sitede aktif taç takmak bilemeeimmm. İkna etmen gerek
- +1 yıl
Böyle kolay kacmamalisinnnn
- +1 yıl
@Dubaiprensi sana sağlı sollu çakarım ne kadının üzerine gidiyorsun hırbo
- +1 yıl
@Birifarkındaa Cahille muhabbeti kestim..
- +1 yıl
@Dubaiprensi ağlama la
- +1 yıl
@Birifarkındaa
abile patladı, demlenir sîmam, nûşinrevandan handan ummam ben
ahu-yi felek mum, ben şamdan. düşmez kalkmaz bir allah'tır uyan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarar senin. Kadınlar genelde istedikten sonra bırakmıyorlar. İleride kadın belki tekrar ilgilenecek, Eşin iki kadın ile yaşayacak olabilri.
Boşansan ne yapacaksın, tekrar evlenmek zor olur. Senden çok o kadın ile zaman geçiriyor. Ne yaptıkları malum.04 Yorumla
Soran+1 yılBenden cok onla zaman geçirseler ne olur 1 kezden başka yapmamışlarki
Cevap sahibi+1 yılBir kez çok farkediyor, alışıyor iki tarafta bırakmıyor.
Sen bir kez yapsan farketmez mi, eder tabi.
Fırsat buldukça ya da senden ayrı kaldıkça tekrar yapar.
Soran+1 yıl7 aydır yapmamış istememiş daha niye istesi
Cevap sahibi+1 yıl7 aydır yapmadığını nasıl biliyorsun, aynı işyerinde siz nasıl bileceksiniz ki, devamlı karşısında ya da her zaman görüyor konuşuyor, mutlaka ilgi duyar. hele kadın istiyor ise daha kolay olur.
Sen bilmiyor olabilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen bosanma diyor ama asil bence tam tersi yol yakinken, daha yeni evliyken bosan. Cunku ne olursa olsun sen bunu unutmayacaksin. Aradan yillar gecse de bu aklina gelecek ve bu durum seni ister istemez rahatsiz edecek. Ki guvenin de kirilmistir, ona da eminim. O eski guvenin de yerine gelmeyecek. Yine yapar mi acaba diye dusuneceksin surekli. Ve bu kadar guvensizlik ve kuskuyla o evlilik ne kadar saglikli olur bilmiyorum...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Ayy bir tiksinme geldi ama siz evlendikten sonra da böyle bir şey olması bana tuhaf geldi olduki nişanlıyken olmuş kadın o zamandan beri delil toplamış kendince sizde evlenince sana yollamış, eşinin bunlardan haberi var mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır bide kız bunu aramış beraber olduktan sonra sürekli buda araya araya soğuttun aramasaydın her şey farklı olabilirdi ben seni arardım demiş
Soran+1 yılEvet 1 kez otelde yatmış
Bugün bende sevdiğim kadının aslında evli olduğunu öğrendim. Nasıl duygular içinde olabileceğini en iyi anlayacak kişilerden biriyim. Sevsende sevmesende sana bu ihaneti yapanı affetme. Kalbinle değil aklınla hareket et derim. Çünkü kalbin sevgine göre hareket ediyor. İleride sen zararlı çıkarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan, kesinlikle boşan. Seninleyken aldattı seni, hiç farketmez, yine aldatır. Kesinlikle boşan, geri dönme, hazır çocuk yokken kurtul şundan, kendini böylelerine layık görme, aileni dinleme sakın, şayet aileni dinlersen pişman olursun
20 Yorumla Hadi bu kızı yakaladın. Peki ya yakalayamayacağın biri olursa ilerde? Hep böyle tetikte mi duracaksın. Diyelim akşam biraz geç geldi eve belkide hiç bir yere gitmese bile aklına direk kadının birine gittiği gelir. Çok zor..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle boşalmalısın bunun evlenmekle alakası yok. Sonuç olarak o dönemde de evli gibi bir şey sayılırdınız yaptığı aldatmaya giriyor. Kimsenin lafına sözüne bakmayın boşanın. Nişanlıyken yapan evliykende yapar. Karakter değişmeyen tek şeydir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa evet 6 senedir beraberiz 7 ay öncesi nedirki nişanlımdı kocam olucaktı o dönem yapmış ve o süreç boyunca bir şey yaşanmasa bile günde 10 saat beraber çalışmaları beni aşırı yıprattı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatma iki türlü. Biri karakterle ilgili kanında varsa yapıcak bi şey yok ama diğeri de hata. Hata ise bir daha yapmayacaktır söylediği gibi. Bekleyip bundan emin ol derim yuva kolay kurulmuyo. Ayrıca bir yıl dolmadan boşanma gerçekleşmiyo diye biliyorum bi araştır istersen. Allah yardımcın olsun.
09 Yorumla- +1 yıl
Emin misin sence hata olabilir mi aldatma? Ben de 3yillik eski sevgilimin beni aldattığını öğrendim 1. yilimizda. ama baya ilişki yasamislar
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete şaka gibi böyle şeyleri gördükçe yaklaşasim gelmiyor böyle şeylere kime güvenecez biz be
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete kendi mi dedi sana şrfsizmiş tam ya
- +1 yıl
@Melezbirkız valla ben 2yil önce hissettim. Zaten ilişkimiz ondan sonra düzelmedi. Çünkü sürekli konuyu aciyordum ama doğruyu söylemedi. Geçen pazar söyledi işte daha yeni öğrendim. Ağzına s. tim biraz sonra engelledim ama bilmiyorum sevince aklım korlesiyor elimde degil
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete bi güzel rezil etmek lazim böylelerini belasini si*iceksin
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete nasil hissetin ki
- +1 yıl
@Melezbirkız kötü bı his. Uzun bir süre aptal gibi hissettim. Çünkü resmen anladığım halde inanmak istemedim öyle bir şey yapacağına. Ve düşün o kızı s. ktigi yatakta benimle de birlikte oldu. Ben sadece 1tane oldu diye biliyorum. Ama güven olmaz belki başka şeyler de vardır. Ben onun için hiç üzülmedim. Çünkü onu kaybetmekten korkmuyordum zaten ayrılmıştık. Ben kendi gururumu cignedim 2yil boyunca. Sırf sevdiğim için anlamak istememişim. Her şey ortadaymis. Bundan sonra aldatılan kadınlarla ilgili yorum yaparken iki kez düşüncem çünkü yaşarken çok farklı oluyor
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete gerçekten iğrenç ya geçmiş olsun umarim düzelebilmişsindir zor cidden ama bundan da ders çikarman gerek 😞 böyle yapinca ellerine ne geçiyor bilmiyorum …
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete ona iyi bir ders vermedin süründürtmedin mi benim başima öyle bir şey gelse çirasini belasini yakardim onun ya kolay değil güçlü kalmak lazim
+1 yılTabiki affedilebilir bir şey değil ama bence bir şans ver derim. En azından fiziksel bir şey olmamış. Yani böyle diyip hafifletmemek gerek ama daha 1 ay olmuş evleneli tavrını çok sert göster ama bence boşanma derim
03 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel bir şey olmuş 1 kez beraber olmuşlar görüntülüden sonra otelde
- +1 yıl
Hmmm tamam o zaman bunun affı yok o zaman sevgili falan değildiniz dimi baya nişanlıydınız o dönem?
- +1 yıl
Fiziksel olduysa olmaz istediği kadar istediklerini desinler
Gizli Üye(36-45)+1 yılsahip çıkmazsan kapacaklar vakası bu. genellikle adamda gözü olan kişinin seni yıkmak için çektiği operasyondur. Adam geçmişim temiz deyip senle evlendiyse sıkıntı (yani yalanla başladıysanız). yaşadık oldu bitti ve ispatı da şunlardır diyorsa da kurtlar vadisi operasyonunu başlatabilirsin bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBizler burdan ancak yazdığın kadar olayı değerlendire biliriz, henüz yolun başındasın olay bu şekilde ise, ne kendini heba et nede onun nefes alanını daralt sal ipini gitsin.
❤️20 Yorumla Çok kötü bir durum ALLAH yardımcınız olsun severek evlenen insanlar neden aldatıyor sevmeden evlendiysen neden evlendin neden aldatıyorsun biz insanoğlu çok garibiz
222 Yorumla- +1 yıl
Bende severek evlendim ama hiç istemedigim bir tipteki kıza aşık oldum sıkıntı o bence, ben uzun boylu Seksi görünümlü du sacli kalçası hafif geniş ve dolgun olacak öyle. kızları seviyorum ve öyle. bir kızla evlenmek isterdim ama bu saydiklarimin tam tersi bı kıza aşık oldum vazgeçmek için çok çaba verdim acı çektim birturlu vazgecemedim evlendik şimdi gözüm hayalimdeki kızlarda çok pişman oldum aşk insanın gözünü kör ediyor
- +1 yıl
Kanka çoğu erkek böyle degilmi karısı çok güzel ve Seksi olsada başka kızlara bakıyor hatta aldatıyor ben aldatmiyorum seviyorum ama hayalimdeki kaidn değil mutlu degilim
- +1 yıl
Eyvallah. Ben işin içindeyim neler gördüm neler
- +1 yıl
Ya evlenirken ahlaklı olanı seçmek lazım sonrada güzellik çünkü virnomur boyu yasayacaksin onu begenmen önemli benimki büyü gibiydi. Ayrıca ayrılmak için bahane aramıyorum çok ani oldu tamamen benim tecrubesizligim
- +1 yıl
Sonic sen çirkin bir erkekle mi evleneceksin?
- +1 yıl
Ya ölümü en başta görüntü önemli iste
- +1 yıl
@Abdulkadir_King kendin diyorsun güzel ve Seksi olanlarda aldatılıyor diye demek ki ilk önemli olan o değilmiş sevmek ve güvenmekmis güzel olanda değişebilir ve evet başta güzellik dikkat çeker ama o kişiyi tanıyıp uyum yoksa karakterini veya başka bir şeyini sevmiyor beğenmiyorsan bir süre sonra görünüsü de sıradan gelir sogursun
- +1 yıl
E tabiki öyle güzellik var ama güven yok karaktersiz ise kadın yine mutlu olamazsın. Hem güzel hem karakterli uyumlu olacak
- +1 yıl
Haklısın Berivan. Ya ben çok saftim utangactim bı insan 24 yaşına kadar bı tane kızla normal birl olsa muhabbet etmez mi ben etmeidm hep utandım halen öyleyim. Elim kolum titrer kızlar önünde birde yetiştirilme tarzımdan kaynaklanıyor.
- +1 yıl
Nayır yaşayamadım 😪😪
- +1 yıl
Yes aynen
+1 yılAblacım bak herseyin en güzeligini sen billirsin cünkü senin hayatın kimse senden daha iyi bilemez ama biz erkekler cok kolay elde edilebilen varlıklarız irademiz öyle yanlış terim olmasın ama gercek bu yani belki sarhoştu hani belki potosop kocan dogru dedimi ki dediyse güvenini saglıyabilicek mi tekrar sana davranışı nasıl hani asıksan ve sana cok güzel davranıyorsa al karsına konuş açıkca sor sorularını ama dürüst oldugundan emin olcagın şekilde sonra icinden ne geliyorsa o kararı ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya. Ne sarhoşu 3 gün üst üstüne görüntülü konuşmuşlar ertesi günüde otele gitmiş
+1 yılAbla acı ama gerçek seni gerçekten sevip sevmediğini düşün seni gerçekten sevseydi nişanlıyken bunları yapıp birde üstüne düğünene çağırmazdı eğer şu an affedersen bundan yüz bulur affediyor kafasına girer tekrar yapar aynı şeyi sürekli yaşamak istemiyorsan ailenin kalbini kırmadan kararını belirt boşanmak zor bir süreçtir eminim ki ama bir ömür boyu kalbinin kırılmasından iyidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnumu seviyor yani mecbur çağırdım personel olarak bakıyorudm cünkü diyo
- +1 yıl
Abla sen bilirsin üzülücek olanda mutlu olucakda sensin ama ihanetin affı olmaz bana göre senliyken olan bir şey ama sen bilirsin
+1 yılHemen boşanma. Yatağını ayır, uzaklaş belki pişman olur. Severek evlendiysen zor vazgeçersin. Bir kere boşandıktan sonra dinen onunla tekrar evlenebilmek için başka biriyle evlenip boşanman gerekiyor. İşin dini boyutu da var eğer Müslümansan.
00 Yorumla
+1 yılBugün milletin eski sevgililerinin eşlere video resim atma gününü birisine daha atmışlar kız bosanacam diyor onunda psikolojisi berbattı uzunca konuştum niyeti kesinmiş videoyu bile atmış eşinin sevgilisi
00 Yorumla
+1 yılBir defa aldatan insan yine aldatır. Bu karakteristik bir özellik. Gerçi olmayan karakter diyelim biz ona. Muhtemelen değil kesin olarak tekrar tekrar aldatır ama sadece haberin olmaz.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi öyle kızlar var ki zevk alıyorlar böyle erkeklere kendilerini bir şey sanıp işte bu haliyle bana bakıyor adam diye tatmin oluyorlar yani kadin gerçekten suçlu sonuçta bile bile nasıl yapar ben olsam hayatta iltibati keserdim utanmadan düğüne gelmek nedir ama adamında suçu var engellesin oda gerçekten zor bir durum.. bende uzun bir ilişkim vardı oho neler yaşamadım Allah’ından bulsun
11 Yorumla- +1 yıl
Niye irtibatı kesiyorsun?
+1 yılGüven ruh gibidir. Bir kez çıktığı bedene girmez
Hic tereddüt bile etme. Boşan40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin affı olmaz hanımefendi bunu sormamız bile hata bence bir an önce boşanmalısın çocuk yokken boşan bence
20 Yorumla
+1 yılOlurken ister istemez kendimi senin yerine koydum cidden benim de kalbim acırdı. Çok üzüldüm yaşadıklarına. Şimdi sana eşinin tavrı nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yılYalvarıyo bir kez yaptım pişmanım diyo istesem yapardım ikimciyi ama istemedim diyo
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Bu durumu eşin ile de konuştun mu? Konuşmasından uygun bir dil ile konuş fikrini sor. Pişman ise bir şans ver ve işini değiştirmesini iste. Bunlar olmazsa boşanırsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılben böyle bir iğrençliği kabul etmezdim ıy onla bile yatmam eşimye kusurabakmayında basitmiş eşiniz nişanda yaparken utanmayan evlilikme haliyle dahada yapar utansa o zaman utanırrım
00 Yorumla
+1 yılİhanetin affı olmaz. Bir kez huzursuz olduysan, hep huzursuz olacaksın. Seninleyken bunu yapma cesareti göstermiş ve ilerisini düşünememiş. İhanet eden, ihaneti alışkanlık haline getirir.
00 Yorumla
+1 yılNeresinden baksan zor bir durum oncelikle onu omur boyu affedebilecek misin bunun kararini vermelisin bugun affedip 2 sene sonra en ufak bir suphede o goruntuler gozunun onune gelirse hayatin boyunca ayni acilari cekersin bu yuzden ya hafizandan tamamen xikaracaksin ya da cocuk sahibi olmadan ayrilacaksin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Burada önemli olan kocanin tiniyeti. Yani nisanli iken aldatacak karakterde biri olmasi. Bu karakter ile evlilik yurumez.
10 YorumlaAllah düşman başına vermesin.
Empati yapıyorum ben olsam başardım.
Umarım kendin için doğru karar verirsin.10 Yorumla
+1 yılO kiz muhtemel eşini tehtit etti onunla birlikte olsun diye eşinde kabul etmedi kizda sana atti resimleri
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin merhameti olmaz. Bekarken yapmış olabilir evliyken yapmayacağı veya yapacağını kimse bilemez. Karar senin.
13 Yorumla- +1 yıl
Evli olmadığı için bekar gözüyle bakıyorum.
- +1 yıl
Sen onun avukatı değilsin işine bak.
+1 yılBence boşa. Lafı uzatmaya gerek yok. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır. Bu sözü biliyorsun demi. Boşuna söylemedi atalarımız bu sözü.
10 Yorumla
+1 yılBi de halen aynı yerde çalışıyorlar ya büyük risk benim içim rahat etmez
20 Yorumla
+1 yılAşağılık herif 1 madem gtünnn yemiyor evlenip başkalarının hayatını neden mahvediyorsun
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma olayı daime içinde bir şüphe olarak kalacak. Bütün yılların şüphe içerisinde geçecek.
Tercih senin.. ben yapamazdım00 Yorumla
+1 yılya cıdden uzuldum kenevır yüzlü insanlar cıdden uzuuldum bence kendıne saygın olsun boşa gıtsın hep bu suphe yuzunden ıcıne dert olucak
00 Yorumla
+1 yılBir kere yapan bir daha yapar diye düşünüyorum çocuğunuz olmadan ayrılman taraftarıyım bu gibi durumlarda ailenden çok kendi düşüncelerine önem ver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum kesinlikle kolay olan bırakıp gitmek mi kalmak mı onu bi düşün sonra zor olanı yapmaya çalış
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Daha cok gecmemis ablacim ayril bence. tamam evlilik bitirmek boşanmak zor ama ortada affedilmez bir durum var.
00 Yorumlaboşan abla ya nişanlıyken de aldatsa sonuçta bir ilişki içindeymişsiniz evlilik çok bir şey değiştirmez bir kere aldatan yine aldatır
00 YorumlaYani ne diyeyim. Bir insan için çok kötü bir deneyim. Siz bilirsiniz ancak siz varken olmuş bu olay. Yazık ki ne yazık ne hale geldik ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılNe yani nişanlı iken aldatan evli iken aldatmayacak mı? Bunun garantisini ailen verebilecek mi? Bence de boşanmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirde aldattigi kadin madem sana atiyor evlenmeden once ataymis eger aticaksa. Ama bu atmamis ve evlendikten sonra atmis sana oda ayri bi itlik. Madem atmiyon evlendikten sonra hic atma. Tam bi kahp*ymis kadinda. Tabi esin ayri visey.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Evliliğin üzerinden bir yıl geçmeden boşanma davası açamazsın. Önce adliyedeki baro ile görüş onlar yapabileceklerini sana söyler...
03 Yorumla- +1 yıl
Açılır. Hemde daha hızlı sonuçlanır.
- +1 yıl
Çekişmeli olur ve boşanılır.
- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 1 aylık evliyim, nişanlıyken aldatmış. Ailem boşanma diyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler