AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Maalesef aldatma bir döngü hata yapmış afet diyenlere kulak asmayip boşanmalısın kesinlikle seni manipüle etmeye çalışabilir benim babam da annemi manipüle edip aldatmaya defalarca devam etti yapan bir daha yapar
Ayrılman daha iyi olur sanırım
Çünkü hep aklında kalacak bu olay çıkaramazsın
Tabiki ayrılmalisin, her hatanin affi olur ama bu hata aldatmaysa asla, nisanliyken aldatan evliyken hayli hayli aldatır
Sen onunla evlı deyılken olmus sakin boşanma ama göz dağı ver korksun senden ama elalemin o…. su için boşanma
Bence evlenmeden yol yakınken ileride daha büyük zarar gelmeden şimdiden doğru olanı yapmak en iyisi. O zaman bunu yapan sonra da yapar.
Yani siz nişanlıyken mi görüntülü konuşmuşlar? Madem bir daha olmayacak, ne demeye düğününüze kadar davet etmiş o zaman? Saygısızlık bence.
Keske sadece Goruntulu konussa :( eli seyinde diyo
@unik16 Hıı, ben okuduklarımın bir kısmını silmişim sanırım. :D
Gece gece moralim bozuldu uzuldum valla kiza
@unik16 Yazık gerçekten, sıkıntılı bir durum ya.
Bu görüntüleri mahkemede kullanırsan donuna kadar alırsın cezasını bulur. Ama eğer bir şans vermek istiyorum diyorsan karar senin tabii
Alamaz evlenmeden önce vuku bulmuş olay
Pardon tam anlamamışım. Evet alamaz doğru. Ama boşanarak en büyük cezayı verebilir
🤷♂️ kendisi bilir, evlilik öncesi olduğu için boşanmaması daha mantıklı olabilir.
Sonuçta ona o fotoğrafları gönderen de yuvasını yıkmak için yapmış bunu..
Sabr etmekte fayda var gibi geldi bana
Tabii ki kendi bilir ama benim başıma gelseydi ve bunu evliyken öğrenseydim şoktan ne yapacağımı bilir miydim bilmiyorum ama bir zaman sonra o kişi gözüme iğrenç gözükmeye başlar ve hayatımı sürdüremem
Zor bir süreç gerçekten
12 yıllık doktor çifti boşadım 11 yaşlarında bir kızları var velayet davası devam ediyordu uzatmayım hakim velayeti babaya verecekti kadın ne dese beğenirsin?
Çoçuğumun babası o değil dedi ve DNA sonucu kadının dediği gibi çıktı.
Böyle şeyler görünce, sanırım mesleki deformasyon oluşuyor ve evlilik öncesi ilişkiye girmiş birisi normal geliyor 🤦♂️
Bu çok fenaymış gerçekten sizin işiniz de zor. Türlü türlü hayatlar türlü türlü hikayeler... allah kolaylık ve sabır versin
İşi gücü boş ver adamın düştüğü durumu düşünebiliyor musun? 🥺
Allah düşmanımın başına vermesin.
@Cehennet_26 sende erkek olunca kendi hemcinsine aciyorsun. Bu kadının durumu o adamın durumundan daha ağır.
Cinsiyet ile ne alakası var bu durumun?
Birisi evlenmeden önceki bir olay
Diğeri ise 11 yıl babalık yaptığı kızının, başkasından olduğunu öğreniyor aynı şey mi?
@Cehennet_26 belki de Çocukta evlenmeden önce oldu. Hem adamın yaptığını evlenmeden once oldu demek hafifletmiyor durumu. Ortada bir aldatma var, iki taraftada. İyi bari herkes kadın erkek evlenmeden önce nisanliyken yapsın sonra devam etsinler. Çifte standartlariniz sıktı. Böyle erkekler daha çok aldatilir.
12 yıllık evliler çocuk 11 yaşında evlenmeden önce olmuş olabilir mi?
İki olayda can sıkıcı fakat ağırlığı aynı değil maalesef hanımefendi.
@Cehennet_26 ağırlığı maalesef aynı. Sen erkek olduğun için kendini düşünüyorsun baba olan tarafı. Bu içgüdü sende de var. Hem erkekler öyle doyasıya bağlı ilgili değiller evlatlarına. Sadece aldatimayi gururuna yedirememiş bir adam söz konusu dramatize etmeye gerek yok. iki tarafta son derece trajik.
Psikolojide duygusal yatırım denilen bir durum var hanımefendi. Bu konu üzerine bir kaç yazı okuyun sonra gelin tartışalım.
12 yıllık duygusal yatırımın yarattığı piskolojik yıkım ile diğeri aynı olmaz ikiside üzer fakat ikisi aynı şeyler değil.
@Cehennet_26 8 senelik ilişkileri varmış. Az zaman değil. İkiside aynı şeyler. Erkek olunca gururuna dokunması normal. Uzulmen normal. Aynı şey başına gelirse diye düşünüyorsun. Bizde kadının durumu aynı diyoruz. Aldatma aldatmadır. nafaka, tazminat talep etmeli.
Etsin canım ben etmesin mi dedim
Evet bence de öyle olmalı pek bir bilgim yok ama bence maalesef hukuken imkansız olabilir. Benim başıma gelse çatır çatır alıp hayatını mahvetmek isterdim. Boşverin tartışmayın biz kızlar kendimize göre düşünüyoruz erkekler de kendine göre düşünüyor
Ben erkeğin tarafını savunmuşum gibi bir muamele görüyorum ama burada olmaz ki 😒
Yok ben genel olarak dedim. Bilimsel olarak erkekler farklı, kadınlar farklı düşünüyor. Ama bu olay gerçekten farklı. Yani bu olayda ' erkek tarafı cezasını çekmemeli ne yapmış ki sanki' diyen erkeğin bu fikri saçma olur. Çünkü gerçekten böyleleri cezasını çekmeli. Ha çatır çatır alamadı diyelim, boşanmak ona en büyük ceza olur zaten her türlü kaçışı yok. Yalnızlığa mahkum olup mutsuz olmalı böyleleri. Diğer anlattığınız olayda da o kadın cezasını çekmeli ve çekiyodur da belki. Bunun erkeği kadını yok, karşısındakini hunharca inciten her cinsiyetteki birey cezasını bir şekilde çekmeli.
Katılıyorum , toplumumuzda erkekler hala ataerkil düşünüyor. Erkeğin aldatılması büyük olay kaldirlamaz olarak görüyorlar. Ancak kadın aldatılinca, geçmişte olmuş bir kereden bir şey olmaz, artık eskisi gibi değil diye ikna edilmeye basitleştirmeye çalışıyor erkekler. Öyleyse kadında yıllar önce aldatmış sonra gorusmemis bir kereden bir şey olmaz deseydi adamda.
Bosan abla daha nişanlıyken aldatmaya başlamış ohoo seni sürekli aldatır durur.
Gorusmusler etmisler adam buna verdigi vaatleri yapmayinca intikam zamani geldi deyip sana atmis. Yine aldatilirsin sen bununla
Bir kez olmuş 7 aydır ben bilmediğim halde ikinci kez dönmemiş buna sanmıyorum
Nasil bu kadar karaktersiz olabiliyorlar aklim almiyo
Bence de boşan ama keşke bunları yaşamasaydın
Boşanmazsan bir kere daha ihanete uğramaya hazırla kendini. Çok samimi söylüyorum
Of çok üzücü ya inşallah tüm güzellikler karşına çıkar bundan sonra
abla ayrıl hiç düşünme kendine saygın varsa ayrılırsın
Boşanma boş ver sende onu aldat parasını ye keyfine bak
Boşan eğer boşanamazsan sen de aldat hep onu
Ailenin değil senin evlilik hayatın
Sanki ömür sürecek olan onlar ya sabır
Bende aynısını yaşadım direk boşandım nafakasını da çatır çatır yiyorum
Süper helallll
Kanit felan var miydi elinde sen nasi bi şey yaşadin ayni böyle mi
@Melezbirkız telefonunu karıştırdım bi kadınla uygunsuz resimler ve video gördüm de öyle yakaladım
Ailen haklı ne diye boşanacan
Aldattığı için?
Bikere assaglik kendisine saygisi olmayan biri eli şeyinde kizla sanal seks allahn belasi öggg
Bir ömür şüphe ile yaşamak insanı yıpratır
Ay boşa gitsin ya pislik adam
Boşanman gereken konular var
e olan olmuş ve devam ediyor mu onu sormak gerek
İçinden geldiği gibi davran kimseyi takma
Bence ayrılmalısın 🤮
Umarım boşanma davasını açmışsındır.
Boşan abla. Bu heriften bi b0k olmaz
Pardon da bazı aileler o kadar m@l kii
Çocuk yoksa ayrıl hemen
Bosan pişman olup söylememiş saklamış birde
Sen bizle dalga geçiyorsun.
Kaybol
Bosanirsan o kız kazanir
adam aldatiyor farkindamisin
Şu an kazanmalik durum yok? Beynini calistir
Ay kendinizide uğruna yarışılcak değerde görüyorsunuz falan ya, kadın niye o "adam" başka kadına gitmesin diye kendine eziyet etsin çok herekliymişsiniz gibi. Sen bi daha yorum yapma grzklı aptl
Ne şansmış sendeki ba
Çoluk çocuğa karışmadan öğrenmen çok iyi olmuş bas tekmeyi
Yolun neresinden dönersen kâr kârdır
Dogru diyor nişanlıliykenden birsey olmaz
Peki kadının nişanlıyken yaptığı bi şeyin görüntüleri gelseydi? Yine bişey olmaz diyebilir miydiniz?
@Zsez_S şu eziyet yorum yazma. O kadar ezik biri ki bu saçma cevabı vermiş. Bu tipler esc dışında kolay kolay kız tavlayamaz. Bu yüzden ozguvenleri olmaz. Sonra da aldatmayı maharet sayarlar. Bırak evlilik ya da nişanlı dönemi sevgilisi aldatsa kalp krizi geçirir. Hatta miktigi esc başkasına gitse ağlar lan bu. O yüzden yazma bu ezige.
Ayrıl ozaman niye duruyon durursan sen eziksin
Aileni dinleme sakın asla
Zor bir durum. İyi düşün sen karar ver.
Çok zor bir durum ne yapsan sıkıntı
Boşan. Eda ile arkandayız...
aldatmış boşanmalısın
1 aylıksa aldır. Boşan
1 aylık hamile falan değil sen soruyu yanlış anlamışsın dhdbdb
@KerpetenRamiz aaa hamile değil sahiden amann boşansın gitsin
@chenn yaa tabi ki hamile değil 1 aylık evlilikten ne hamileliği:)) aynen bencede Bi kere evlenmeden aldattiysa bundan evliyken de aldatır
Sen burdaki yuvani yıkma diyen al. aga. vatlari dinleme bacım boşamiyosanda büyük korku sal içine
Kalbim seninle önemli olan kendi huzurun aşkım❤️
Bize ne senin hayatın yahu
Nisanliyken mı aldatmış
Kahru bela sexting tuzağı sjsjsjsjjs
Seksi beceremeyen sexting müptelasi oluyor.
Kesinlikle
Senin yerinde olsam ailenin yüzünede bakmam
aldatan hep aldatıyor
Yaşlar kaç peki
yolun daha başındayken boşan kardeş.
atan o kızsa zaten amacı boşatıp kendi kapaklanıcak. hayrını görsün
Kaçıncı evlilik
Aldatmanın bahanesi olmaz sebebi olmaz ayrıl.
Fotoğrafları kim attı
Beraber olmuşlar mı
Evet
napacaksın
O kızı istiyormudur acaba hala korkudan mı ikinciye yaklaşmadı hep soru işarerleri var kafamda
Boşan hemen şu an şu da ka şu Saniye hiç düşünme
Bekara karı boşamak kolaydır
Bende evliyim
Ee nıye öyle yol gösterıyorsun
Aldatan yine aldatir
Yanı öyle ama
Bununkı farkı
Boşan devamı gelir böyle rezillik olmaz
Kaç yaşındasınız
Sen aynısını yapsaydın ne olurdu.