Hayırlı Ramazanlar. Ben 4 kişinin olduğu bir ailede 3 kişinin narsist olduğu bir ailede yaşamaktayım.36 yaşındayım. Ev işlerini dört dörtlük yapan biriyim. Ama zamanla bu senin görevin haline dönüşüyor. Kadınlar Gününde sabahtan evi toplayıp gittim. Öğleden Sonra cafede biraz eğlendim. Akşama eve geldim. Salonda oturuyordum. Babam sert bir tavırla ben sana demedim mi koltukların örtüsünü ser diye. Geçende de sermemişsin zaten diyor. Sen benim istediklerimi yapmıyorsun bende senin istedikleri yapmayacağım dedi. Tehdit ediyor Yani beni arkadaşlar. Çok sinirlendim. Beynim döndü. Hani küçük çocuklara dersin ya dediklerimi yapmazsam seni bir yere götürmen diye. O gece sabah 5 e kadar uyuyamadım. Sabah oldu. Bana günaydın diyor. Ben seninle konuşmuyorum dedim. Emri vaki konuşmaların var dedim. Benim senden herhangi bir isteğim beklentim yok dedim. Kredi kartını ve parayı bana kendin isteyince veriyorsun dedim. Annemde bana sindirici bir şekilde bakıyor. İkisi bir oluyor. Tek kalıyorum. Ve arkadaşlar iş aramaya başladım. Bu durum beni çok üzdü ve senelerce aynı döngüde yaşıyorum. Bir yer sekreter arıyormuş. Birkaç gün içinde geri dönüş yaparız dedi. Tek umudum kendim oldu artık. Kız kardeşimin erkek arkadaşı var. Sözlendi. Sözlenmeden önce erkek arkadaşıyla başka şehirlerde kaçamak bile yaptılar. Babamda ses çıt yok. Doğum günümü kutladık. Annem ben ölünce olan sana olur. Baban evlenir. Kız kardeşin zaten kaçamak yapıyor. Doğum günümü berbat etti arkadaşlar. Bundan sonra bende kendi yoluma bakarım dedim. Babamla kız kardeşim narsist oluşunu resmen destekliyor Annem. Evin içinde tek kalıyorum. Çok zor bir durumdayım.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benzer durumu bende yasiyorum. Ben tek evin hizmetcisi degil sulalenin hizmetcisi oldum. Millet benim hizmet etmemi konusuyor. Hizmet ettigim icin seviliyorum. Onlar icin isimden ayrilmistim korona cikinca. Dedemden olan miraslik evi aldilar beni de getirip goturduler hep yanlarinda. Calismama evimizde yalniz yasamama izin vermediler ama sabit bir yerde de durmadilar. Simdi kardesim askerden geldi. O oldugu icin calisabilirim. İs basvurum var bende donus bekliyorum. En acisi ne biliyor musun onlara gore hicbir sey yapmayan biriyim. Bana babamin senin evin mi var da gitmek calismak istiyorsun dedigini asla unutmuyorum. Stres yuzunden mide ve bagirsaklarim calismiyor bile. Umarim baslar calisirsiniz ise. Bende umarim. Ben evi birak baska ulkeye bile gitmek istiyorum bu yuzden. Anne baba evinde olunca hayatinizin icine siciyorlar.
Evet maalesef hayatın içine sicıyorlar. Ben 36 yaşıma geldim. Yetişkinim. Senelerce çeke çeke artık diyorum benim kendi hayatımı yaşama hakkım var. Kız kardeşim 28 yaşında sözlendi. Benden küçük. Söz gününden önce abla kuaförden ikimize randevu aldım söz günü beraber gideriz dedi. Söz gününden bir gün önce benimle tartıştı. Ne varmış bana sinir oluyormuş. İş yapmıyormuşum. Söz günü geldi çekti gitti evden öylece kalakaldım. O gün elimde 300 lira para var. Kuaför kuaför gezdim. Dağınık Topuz yaptırmak İçin. O gün ki geçen ömrümü unutamam. Ve Annem geçenlerde diyor ki kız kardeşine kınada tel kırma yapıversene diyor. Hayır yapamam dedim. Hem benim önüme geçiyor onu da geçtim dedim. Bana saygısı olmayan bana söz günü söz verip beni oynatana kişiye tel kırma yapamam dedim. Kendimi çok kötü hissettim. Annem de babamla kız kardeşime beni hizmetçi yapmaya çalışıyor. Bunlardan kurtulmak İçin bende hızlı bir şekilde iş arama sürecine geçtim.
Umarim hayatinizi yoluna koyarsiniz. Ne yazik ki ayrim yapiyorlar ama sanki adil davraniyor gibi davraniyorlar. Kendimle bir sizin icin de dua edicem
Narsist değil de ailen seni çok mu sessiz görüyor da sana bu kadar yükleniyor
Ben babama narsist diyebilirim. Çünkü kendi isteklerini bana yaptırmaya çalışıyor. Ekonomik olarak ben ona bağımlıyım. Nasıl olsa bana boyun büker diyor içinden. Bende çok sinirlendim. Hızlı bir iş arama sürecine girdim. Kız kardeşim cafe cafe geziyor. Okey masalarında okey oynuyor. Babamda tık yok. Ben en ufak hakkımı arayınca Annemle ikisi birlik oluyor. Böyle sinir bozucu bişey olabilir mi?
Senin yazdıklarını okuyunca ben sinir oldum sen nasıl dayanıyon
Senelerce dayandım kardeşim.36 yaşına kadar. Artık gerçekten bıktım. Ve kendi ekonomik özgürlüğümü almak istiyorum. Kendi istek ve ihtiyaçlarımı bile alamıyorum. Böyle utanç verici bir durumdayım. En son bir yerle görüştüm. Sekreter arıyormuş. Ordan haber bekliyorum.
Sekreterlik dışında yabancı dilin varsa eğer şehir dışında da iş bulabiliriz sana yardımcı olmaya çalışırız
Sağol düşünmen yeterli. Artık bu evden çıkma vakti geldi. İnsanın kendi istek ve ihtiyaçlarını alabilmesi istediği yere gidebilmesi kadar güzel bişey yok bu hayatta. Çok bişey istemiyorum. Sadece bunları istiyorum. Evdekileri vaadesi doldu taştı kardeşim. Yabancı dilim çok az.
Anladım herhangi bir şey lazım olursa söylemen yeter Türkiye'de hemen her ile elim kolum uzanır..
Sağol kardeşim tekrar🙏🙏
Önemli değil Allâh yardımcın olsun. Dikkat et kendine