Narsist bit aileniz var mı?

Merhaba Arkadaşlar. Narsistlerin belli bir dönem azmaları oluyor. Dün kötü bir olay yaşadım. Annemin Annesi, Kendi Annem, Kız kardeşim üçüde narsist. Kız kardeşim bir gün Sofraya bişey hazırlasa Annemin Annesi hay maaşallah diyor kız kardeşime. Ben hazırlayınca tık yok. Anneme o kadar yardımcı olurum evde. Bana hiçbir iyi söz söylemez. Geçenlerde yemek hazırladım. Anne gelin hazırladım dedim. Koy yiyelim dedi bana sertçe. Kız kardeşime yanımda yavrum şöyle yavrum böyle diyor. Arkadaşlar her üçüyle arama set çektim. Annem kendi Annesi gidince bana sarlaştı. Ne yan gelip yatıyorsun o tabakları yıkasana dedi bana. Bende başkalarını da böyle yapsana dedim. Bana kaç kere ciğersiz dedi arkadaşlar. Eline terliği aldı. Kız kardeşim araya girdi. Kız kardeşime bırak şuna göstereyim diyor. Kız kardeşim sen onun üzerine yürüdün diye beni suçladı. Böyle o kadar yalnızca çaresiz hissettim ki arkadaşlar. Psikolojik şiddetten çocukluktan gördüğüm şeylerden vurmalardan bıktım arkadaşlar.34 yaşında bir kıza bu şekilde arkadaşlar. Çektim gittim dışarı evden arkadaşlar.

Narsist bit aileniz var mı?