Arkadaşlar narsist var mı şiddetli ailenizde?

Arkadaşlar Merhaba. Ben bir çekirdek ailede yaşayan daha doğrusu çekirdek narsist bir ailede yaşayan biriyim. Annem ve Babam aşırı derecede narsistler. Benden küçük kız kardeşimde aynı. Arkadaşlar bugün komşuya koronadan yıllar sonra ilk defa gittik Annemle. Komşunun zilini çaldık. Çalar çalmaz içeri girer girmez Annem ayakkabılarımı dağınık çıkardım dedi. İsmim Müge. Aman boş ver Müge düzeltir nasıl olsa dedi komşunun yanında. Neyse arkadaşlar içeri oturduk. Bu sefer komşu çay getirdi bize. Biz komşu ile yan yana oturuyoruz. Benim çayım bitti. Komşu yani ev sahibine sen otur ben kendi çayımı koyarım dedim. Bana kendi fincanını uzaktı ev sahibi bana da koy dedi. Arkadaşlar gerçekten şok oldum. Koronadan sonra ilk defa misafirliğe gittim. Bir Narsist Annem bir komşu sinirlerimi bozdu. burada Annem ilk başta beni kullanacağını gösterdi ki aynı hareketi ev sahibi yaptı. Hangi devirde ev sahibinin çayını misafir koyuyor. Arkadaşlar ilk defa yalnızlığımdan taviz verip komşuya gideyim dedim. orada da gerçek manada sinirlerim bozuldu. Ben neden birilerini kullanmaya çalışmıyorum. Çünkü narsist değilim.

Arkadaşlar narsist var mı şiddetli ailenizde?