Narsist aileniz var mı?

İyi akşamlar. Arkadaşlar son zamanlarda Annem ve kız kardeşim canımı sıkıyor. Kız kardeşim birini buldu. Sözü oldu. Söze tüm arkadaşlarını çağırdı. Evli olanda vardı. En az 25 30 kişi geldiler. Kızlardan üçü mutfağa girdi. Bana bir tanesi emri vaki yapıyor. Tabaklara onu koy şunu koy diyerek. Çok kızdım. Ama bir taraftan da mutfaktaki işi çok çabuk hallettik. Sadece kızdığım tarafı başkasının evinde emri vaki yapması. Kız kardeşimde söz gününe gelene kadar bana beraber kuaföre gideceğini söyledi. Bende içten içe seviniyorum beraber gideceğimiz için. Söze 1 gün kala kız kardeşim bulaşık İçin benimle kavga etti. Sana sinir oldum filan. Ben hergün kız kardeşimin sigara külünü bile atıyorum. Hergün bulaşık yıkıyorum. Kimseyede şunu yapıyorum demiyorum. O tartıştığımız akşam gece hiç uyuyamadım arkadaşlar. İçimden ağladım. Sabah oldu. Kız kardeşim çekti gitti öğlen olunca evden. Ben oturdum düşündüm. Sonra oturduğum semtte elimdeki nakit parayla kuaför kuaför gezdim. Dağınık Topuzu yaptırabilmek için. En son çarşıda gittiğim kuaförde buldum. Yaptırdım saçımı. Eve geldim kız kardeşim ve arkadaşları gelmiş eve. Arkadaşlarından bir tanesi benden laf arıyor. Siz beraber ayrı kuaförlere mi gittiniz diye. Arkadaşlar o gün çok sinirlerim bozuldu. Annemde bir misafir gelince arkamdan atıyor. Ben atanmayı bekliyorum. İnsanlara küstü filan diye. Böyle aile olmaz arkadaşlar. Ben gerçekten içimden çıkarttım bunları.

Narsist aileniz var mı?