Aileniz çekilmeyecek derecede narsist mi?

• Merhaba Arkadaşlar.4 kişilik bir ailede yaşıyorum. Benden küçük kız kardeşim var. Ben ablayım. Arkadaşlar bugün dışarı çıkmıştım. Yollar çamurdu. Ayakkabılarım çamur oldu. Eve geldim. Ayakkabılarımı kapının arkasındaki boşlukta siliyim dedim. Halıyı filan aldım ordan. Annem geldi o bezle değil al şu bezle sil dedi. Altına leğen koy dedi. Kız kardeşimi çağırdı. Kız kardeşime gösteriyor bir de. Bak gelsene burada siliyor ayakkabılarını diye. Anne ben öyle koymam dedim. Silerim sonra dedim. Sen Anne kısaca dedim seni bu evde istemiyorum de dedim. Babam arkasından gözlerini bana ağartıyor arkadaşlar. Tartışma büyüdü. Babam sen kendinde değilsin diyor bana ben hakkımı savundukça. Babam tekrar ben o halıya kaç para verdim diyor. Paranda, eşyanda, halında senin olsun dedim. Arkadaşlar Anneme konuştuğum kişiyi söylemiştim. Ondan akıl alıyorsun değil mi dedi. Üzerime yürüyerek gider onu bulurum dilerim dedi. Arkadaşlar ben çok kötü oldum. Evde herkesin yardımına koşan ben istenmez, sindirilmiş duygularla geziyor. Birde yetmedi Annem popon telefonla adam bağlıyorsunuz diye çok kötü hakaretler etti.
Aileniz çekilmeyecek derecede narsist mi?