Narsistlerin olduğu bir ailede yaşamak nasıl bir duygu?

Hayırlı Ramazanlar. Ben 4 kişinin olduğu bir ailede 3 kişinin narsist olduğu bir evde yaşıyorum. Yaşama mücadelesi veriyorum. Ev işlerinin dört dörtlük yapan biriyim. Geçende 8 Marttı Kadınlar Günüydü. Sabahtan evin işini yapıp öğleden sonra Cafeye gittim. Neyse akşam eve geldim. Salonda oturuyorum. Babam içeri girdi. Çok sert bir ses tonuyla ben sana demedim mi koltukların örtüsünü ser diye. Geçende de sermedin zaten diyor bana. Sen benim isteklerimi yapmıyorsun. Bende senin istediklerini yapmayacağım dedi. Ben hiç tartışmaya girmeden tamam dedim. Annem yanımda bana sindirici bir şekilde bakıyor. Sabah 5 e kadar uyuyamadım arkadaşlar beynim döndü. Bir de o gün çok eğlenmiştim. Sabah oldu. Babam pişkin pişkin bana günaydın diyor. Bende ben seninle konuşmuyorum dedim. Emri vaki hareketler yapıyorsun dedim. Benim senden hiçbir isteğim beklentim yok dedim. Kredi kartını filan kendin bana isteyince veriyorsun dedim. Gelen ısırıyor beni giden ısırıyor dedim. Annem yine sindirici bir şekilde bakıyor. Her ikisiyle de iletişimi kestim arkadaşlar. Belki yıllarca daha kötü olaylar yaşattılar. Gerçekten soğudum. Tek umudum kendim. Kendimi kendim kurtarabilirim ancak. İş başvuruları yaptım bekliyorum.

Narsistlerin olduğu bir ailede yaşamak nasıl bir duygu?