Aile meselesi 😞Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sıkıntı var abim ve yengem geçen sene ayrılma kararı aldılar daha doğrusu abim aldı Yengem istemiyor mahkeme ertelendi ama şöyle bir durum var abim birisiyle görüşüyor artık sebep bu ya ya da değil bilmiyorum ama annem ve babam kıza ulaşmaya çalışıyorlar ama sadece ismini biliyoruz ben de armut uygulamasından Dedektif araştırdım ve buldum sizce bunun peşine düşüp o kızın numarasını bulup konuşmalımıyız çünkü belki barışacağı varsa engelde olabilir yine de en azından görmüş oluruz yoksa işi akışına mı bırakmalıyım iki tane kocaman boyum kadar yeğenim var ve çok üzülüyorlar her gün ağlıyor Yengem ve ben de çok üzülüyorum annem babamda siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle bir şey abim yengemin Sinirinden kıskançlığından şikayet ettiği için vs o yüzden ayrılmak istiyor ve 20 yıllık evliler konuştuğu kız boşanmak üzere olduğunu da çok iyi biliyor en azından annem veya babam kızı aileni söyleriz diye tehdit ederse belki geri çekilir diye düşündük çünkü ailesiyle yaşayan normal bir kız
Güncellemeler
+1 yıl
Çok teşekkür ederim ilginize ama etrafta güvenip açılacak insan yok maalesef herkese de anlatmak istemiyorum daha çok karışıyor aklım sadece annem babam için onlar çok üzülüyor ki onlar zaten bulmamı istiyorlar dediğiniz yeri de hiç duymadım bi araştırıp bakacağım dediğiniz gibi doğru yöntemi söylerler
Aile meselesi 😞Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?