Anne ve babamın birbirlerine karşı olan ahlaksızlıkları bana yük oluyor ne yapmalıyım?

İyi geceler öncelikle. Ben 20 li yaşlarının başında birisiyim ve son 6 senemi falan hep ailemin sıkıntıları yüzünden huzursuz geçirdim. Babam sorumsuz bir koca ve kendi çayını bile koymaktan aciz ancak bu hakkı kendisinde nasıl görüyor anlayamıyorum da. Annem çalışan bir kadın ev iş arasında koşturuyor ve sağlıksal problemleri de var. 6 sene önce babamın annemi aldatmaya başlaması ile evde ipler koptu annem boşanamadı çünkü arkasında kimse durmadı ve küçük kardeşime kıyamadı anca sorun şu ki annem de geçen sene babamı aldattı. Ve ben bunu öğrenince hepten yıkıldım ve psikolojim insanlara olan güvenim tamamen alt üst oldu çünkü bir kızın en büyük kalesi annesidir. Gelgelelim yine boşanmadılar ancak muhtemelen beraber de oldukları halde ben her şey bitmiş sanarken babamın yeni telefonunu kurmak için babamın gmail şifresini aradığımda babamın tek gecelik ilişki için - ya da her ne denir ise- arama yaptığını gördüm. Bunu kimseye de anlatamadım sonra anneme de üzüldüm ama annem de çok masum bir insan değil bilmiyorum ne düşüneceğini ne hissedeceğimi bilmiyorum. Sıkıldım. Bıktım. Yani siz bu tür bir durumda ne yapardınız ayrıca belirtmek isterim ki ben bir hukuk öğrencisiyim ve saygıya vesaire çok önem veriyorum ama benim hayatımın en temel taşı bile benim ideal gördüğüm hayata uymuyor. Lütfen bir öneri verin. Ben ne yapmalıyım?

Anne ve babamın birbirlerine karşı olan ahlaksızlıkları bana yük oluyor ne yapmalıyım?