Anne babayla küs kalmak her durumda günah mı?

Eşimin işi gereği şehir dışına taşınmamız gerekiyor fakat ailem bu konuda çok üstüme geldi eşim şimdiye kadar onlara hic saygısızlık yapmadı saydı sevdi ama onlar bize çok haksızlık yapıyorlar annem boşanmamamı bile istedi torunum yankmda kalsım siz boşanın o gitsin dedi babam desen şerefsiz kocanın ailesi bile arkasında yok döverim onuda senide annene bise demeyin dedi ki demedik annem bipolar hastası babamıda doldurup salıyor üstüme sonra cehennemin dibine gidin dedi beni de eşimide aşağladı seni okuttuğuma yazıklar olsundan tutunda dövmekle tehdit etmeye kadar ben onların en hayırlı evlatlarıyım şimdiye kadar hep onların istediğini yaptım nişanımdaki giyecegim kıyafetimden evimin esyasına kadar onların begendiği alındı cocuklığum zaten dayakla gecti simdi evliliğimede el attılar eşimi seviyorum onun yanında heryere giderim diyosan cehenneme kadar yolunuz var dedi babam daha ne agır laflar etti günlerdir uyuyamıyorm aglıyorum bu durumda haklı oldumu bile bile okadar agır lafların üstüne evlerine gitmek istemiyorım onlarda arayıp sormuyo Allah katında anne babayı üzmek yok ama üzülen hem benim hem sucsuz olan benim icimden gelmiyor adım atmak artık hep kullandılar beni bu durumda cok günah mı yani anne baba haksızsa bile gidilirmi yardımcı olun lütfen cok doluyum
Güncellemeler
+1 yıl
Önemli biliyorum ama Şu an eşime ve bana haksızlık yapıyorlar bu durumda elimden bisey gelmiyor annem bipolar ama hep bana gelince hastalanıyor yani iki erkek kardesim var onlar anneme saygısız davranıyor ama annem onların pesinde köle gibi kosuyor bende annem annem dedikce her kötülüğü bana yapıyor babam zaten gaddar acımasız bir adam onada gazı verince oda üstüme geliyor agır laflar ediyor çocukluğum zaten dayakla siddetle gecti ama suandada üzülen benim bilmiyorum artık şaşırdım
Anne babayla küs kalmak her durumda günah mı?