Anne babaya karşı gelmek günah mı?

Maalesef kötü anne baba daha doğrusu kötü bir aileye ortamına sahibim babam beni hiç sevmiyo anneminde sevdiğini düşünmüyorum artık ailemden bir tek ablama değer verip seviyorum ayrıca o da aynı şekilde anne ve babamı sevmiyo birde abim var onuda sevmiyoruz çünkü bizi sürekli aşağılayıcı sözler söylüyolar özellikle abim ve babam bizi çok asagiliyolar ve ana bacı küfür ediyorlar annemde onlara uyup ablamla benim üstüme geliyo bizde doğal olarak karşılık veriyoruz yeri geliyo küfür ediyoruz ama cidden karşılık verilmicek gibi değil ya bir baba kizina hiç küfür eder mi yaa ana bacı saydirir mi hem de en ağır küfürler ben hakkı mı zaten helal etmiyorum babama ve abime annemi bilemiyorum artık ama ablama hakkım helal olsun birbirimizden başka kimsemiz yok. Asıl konuya gelelim ben böyle kötü anne babaya sahibim onların benim üzerimde hakları var mı ablamla birlikte onlara karşı gelmek zorunda kalıyoruz ama dinimizde ana babaya karşı gelmek Allah'a karşı gelmek gibi yani büyük günah ama ne yapabilirim?
Anne babaya karşı gelmek günah mı?