Ailem çok edepsiz ve ahlaksız davranıyor ne yapmalıyım?

18 yaşındayım 16 yaşında kız kardeşimle aynı odada kalıyorum odaya sadece gece yatarken girmeme izin veriyor çok pis kanli pedlerini ortaya atıyor kıllı jiletlerini ders calışma masamın üstüne koyuyor gece lap diye lamba açıyor annem babam umursamıyor diyorum ben bunla aynı yerde durmak istemiyorum diye umursamıyorlar kendi rahatları bozulmuyor çünkü annem babam da bildiğiniz çok rahat solonda duruyorum ben akşamları solonun karşısında odaları var solonunda kapısı yok herşey gözüküyor gece bira içiyorlar odalarına gidip malum işi yapıyorlar sesli şekilde herşey duyuluyor sonra banyoya girip yari çıplak sekilde solona geliyorlar tv izlemeye sabah tuvalete giriyorum tuvalette c ondom var ulan bukadar da pislik olmaz ya insanda biraz utanma alanma olur dün 16 yaşındaki kız kardeşim geldi annem re gl olmuyomuş ben ağlarım diyo ulan ne biçim konuşuyosun insan söylerken utanır abisine banane be herkez azıtmış bu evde burama kadar geldi artık herşeyi söyluyeceğim az kaldı ben sizin bütün pisliklerinizi görmek zorunda mıyım insan biraz dikkat eder bukadar edepsizlik olmaz ya görmezden geliyorum kaç yıldir insan biraz kendini düzeltir bana diyirlar çorabın ortalıktan çıkıyor diye bunların kendi pisliklerinden ne yaptıklarından haberleri yok galiba nasıl tavır almalıyım bunlara karşı ciddi soruyorum dalga falan geçmeyin piskolojim kaldırmıyor artık bunları
Ailem çok edepsiz ve ahlaksız davranıyor ne yapmalıyım?