Annemle konuşmuyorum, ne önerirsiniz?

30 yaşındayım. Hep bir mücadele içindeyim. anneme bakıyorum oda çok çekmiş hiç mutlu olmamış ama sürekli bir elestiri halinde. Bugüne kadar hep eşe dosta bizi ezdirdi. İnsanlar yanında bizi acımasızca aşağılarken hep oda onları desteklerdi. Hala ozguvenim yok korkak biriyim. Terapiye vs gidiyorum. Sürekli ne derdin var diyor anlatıyorum eskileri karıştırma diyor susturuyor. İyi bir iş buldum daha doğrusu şu zamanda yasitlarima göre iyi iş buldum. Ovmesini vs beklemiyorum hâlâ akraba eş dost yanında işimi önemsiz gibi anlatıyor. Bir ara muhasebecilik yapıyordum insanlara çaycı diye anlatıyor. Hep kendim kendimi yetiştirdim üniversiteye yurda kendim yerleştim bir kere utandırmadim. Hep engel oldular okuma çalış vs diye yine yılmadım okurken çalıştım kendileri hiç yardimci bile olmadilar köstek oldular. Ben atıyorum Van'dan İstanbul'a okumaya gittiysem. Bana Van dan erzuruma giden kızı övüyor. Bende en son patladım tartıştık telefonu suratına kapattım iki haftadır ne aradim ne sordum içim almasada biliyorum hep böyle devam edecek

Annemle konuşmuyorum, ne önerirsiniz?