2 aylık evliyim. Eşim bana ve aileme karşı çok ilgisiz davranıyor. Hep kendi ailesini düşünüyor onlarla konuşurken nasılda konuşuyor. Ama benim aileme gelince milletin yüzünde bakmıyor konuşmuyor. Yani salonda otururken yanıma gelmiyor, yatak odasına gidiyor. Annemde 3 gün önce kızmadan uyardı oğlum böyle evlilik olmaz dedi. Eşine hiç bir ilgin yok yani bu nasıl bir evlilik dedi. Sonra biz başka odaya geçtik, annenin yanında beni kayırmadın sessiz kaldın diyor. Beni suçlu etti. Yani ben annemi haklı görüyorum. Yeminle bi ilgi, alaka, hoş söz hiç bir şey yok. Eşim annemle ondan beri konuşmuyor, kadın yaşını almış bi insan ona kahvaltı yemek hazırlıyor hala. Gelipte yemedi yapmadı kahvaltıyı. Benim zorumla bi akşam yemeğine zor oturdu. Bana ayrı hazırla diyor, görmek istemiyorum diyor. İnsan büyüklerine sırtını döner mi ya? Anlamıyorum gerçekten!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAçıkçası zor biri durum. Şimdiden evliliğinizin bu şekilde başlayıp ve devam etmesi çok kötü.
Açıkçası eşiniz neden böyle davranıyor bilmiyorum. Onu da dinlemek gerekir. Kendince belki de haklı yanları vardır. ya da yoktur. Ama dinlemek gerekir.
Burada sadece senin söylediklerine itibar etmek gerekiyor.
Evlilik öncesi belli ki bir tatsızlık yaşanmış bunu unutmuyor ve sindiremiyor. Belki de Ailesinden direktifler alıyor. Oğlum eşine dikkat et, her dediğini yapma, Kayınvaliden sürekli eve gelmesin, mesafeli ol gibi. Bunlar sadece tahminler. O yüzden eşinizi dinlemek gerekir.
Evlilikler de yuva kurulduktan sonra iki çiftin ev haline, düzenine karışılmamalı, müdahale edilmemelidir. Bu eşlerin, her iki tarafı da üzer. Destek olunmalı ama karışılmamalı.
Annenizin müdahale ettiğini söylemiyorum ama evinde istemediği açık ortada. Hayat müşterektir. Siz onun Ailesine nasıl davranıyorsanız, O da sizin Ailenize aynı şekilde davranması şart.
Eşinizle oturup konuşun. Diyalog kurmadan olmaz. Neden böyle davrandığını açıklamak zorunda. Bu konuyu sürekli dile getirin.
Kayınpederiniz ile aranız nasıl bilmiyorum. Eğer bir ağırlığı ve size saygısı var ise bu konuyu ona açın. Her şeyi açık açık anlatın. Evlatlar Baba' dan her zaman korkar ve saygı duyarlar. Eğer sizi Gelini gibi görüp saygı duyuyorsa onun kulağını çeker, nasihat eder. Burada kötü olurum diye düşünmeyin. Zaten durumunuz ortada. Siz Yuvanızın huzuru için gayret göstermeye çalışın.
Kesinlikle Kayın Valideniz ile sakın konuşmayın bu konuyu. O olayları bastırır. Unutulur gider. Siz daha da kötü olursunuz. Eşiniz Annenize sen bizim işimize karışma diyebilir ama Babasına bu lafı söyleyemez.
Sen sevdiğin insan için kendi aileni bırakıp bir yuva kurdun. Bu yuva, o ev sizin. O ev müşterektir. İkinizin kararları sorgulanmaz. Gerekirse o eve Aileler bile giremez. Eğer tatsızlık çıkıyor ise.15 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok güzel yazdınız söylediniz.
Yani eşime söyledim çok konuştum nuh diyor peygamber demiyor. Kendini haklı buluyor. Evlilik öncesi ailelerle hiç büyük bir problem yaşanmadı.
Ayrıca ben eşimin ailesini arıyorum soruyorum mesela babacım annecim nasılsın diye. Hep saygılı davranıyorum.
Bir kaç gün bekleyeceğim yani durum düzelmese bende kayınbabamı aramayı düşünüyorum.
Bide zoruma giden şöyle birsey var, ben hep saygı sevgi gösterdim ama eşimin ailesi eve nerdeyse hiç birsey almadı. Mobilyaları, ev gereçlerini, mutfak malzemelerini falan hepsini annem ve ben aldım. Bende dedimki okadar emek verdi kadına neden böyle yapıyorsun dedim. Bana söylediği söz şuydu ,, Almasaydı ben mi dedim al diye" 😔😔
Ayrıca kendi ailesine herşeyi anlatıyor yani aile karışamaz dediniz ya, örnek izmitteki halasını canlı arıyor evde ne var ne yok gösteriyor. Ben halasını arayıp evini göster diyormuyum ona. Nerdeyse hergün arıyor, eve ne aldınız yatak geldi mi, koltuk geldi mi. Telefonu alıp sanane diyecektim ama yapamadım.
Onun ailesi herşeye karışıyor ama benim annem karışamaz mış öyle diyor bana.- +1 yıl
Açıkçası böyle ikili davranması iyi değil ve açıkçası sizin adınıza üzüldüm.
Allah sabır versin size. Zor bir süreç sizi bekliyor. Sanki O, zorla evlenmiş gibi duruyor. Rahat olan, gamsız olan o. Evin her hâli anlatılmaz. Bu sizin mahreminiz. Çok fazla abartıyor.
Size so tavsiyem şudur. Kesinlikle2-3 yıl boyunca çocuk düşünmeyin ve yapmayın. Çocuk olur aranız ısınır, eve mutluluk getirir diye düşünmeyin. Şu an da eşiniz çok Bencil davranıyor. Özür dilerim.
Daha yeni evlisiniz. Zaman geçtikçe günler geçtikçe onun huyunu, suyunu, karakterini daha da iyi anlayacaksınız. Gerçek karakteri ortaya çıkacaktır. Bu zaman sürecine kadar sabredin ama çocuk yapmayın. Yine de diyalogtan vazgeçmeyin. Kendinizi ezin demiyorum. Yapıcı görünün sadece.
Yine Kayınpederinizle konuşurken Ben Baba ocağından çıkıp sizin evinize geldim. Sizde benim Babamsınız ve ben sizin de kızınız sayılırım. Kızınızın huzursuz, kötü olasını ister misiniz? diye konuş.
Soran+1 yılGüzel sözleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun. Dediğiniz gibi olmaya çalışacağım ve söylediğiniz şeyleri uygulayacağım.
- +1 yıl
Allah Hepimizden razı olsun. Bende senin gibi süreçlerden geçtim. Oluyor bunlar maalesef. Rabb' im hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
Soran+1 yılAmin cümlemize inşallah 🤲🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bu aralar eşimin ailesi ile konuşmuyorum, ancak eşime ilgisiz değilim, tabii konuşmama sebebim bana düğün üzeri taktıkları borçlar. Onlarda sanırım farkında pek arayıp sormuyorlar. Öyle ki pandemi döneminde kısa çalışmaya girdiğim zamanlar çok darlandım hatta maddi olarak içeri girmeye başladım, o zamanlar telefonla yine bir nebze olsa konuşuyordum, işte yarı çalışma yarı maaş masraflar yüksek bir de borç takmışlar bana... üzerine düğünde geline takılan tüm takıyı da topladılar.
Neyse o dönem arayıp biraz destek çıkarlar mı acaba diye düşünerek işte durumlarımı anlattım, bana dedikleri şöyle oldu, yahu buda geçer boş ver çok kafana takma her şey iyi olur, e ama temenni ederek faturalar ödenmiyor evim kira evlilik borcu yapmışım eşim çeyiz getirmemiş koca bir ev düzmüşüm üzerine bir sürü borç...
Neyse dedim sıkmadım canımı eşim işe başladı elim rahatladı yoksa çok zor bir dönemdi, o zamandan beri normalde iki günde bir gitmesem bile mutlaka telefonla arar konuşurdum, şimdi iki ayda bir oldu bayramda seyranda filan ancak işte... Yine de borç konusunu açıp tadımız kaçmasın diyorum. Ama eğer bir ihtiyaçları olursa yardımcı olmayacağım yani.
He dersen ki ya ne borcu taktılar, evlilik öncesi kendi evlerine aldıkları eşyaları eşim senet imzalayarak aldırmışlar bu borçlar ödenmeyerek birikmiş, kredi kartları eşimin kardeşinde idi, takip edemiyordum sadece diyordum ki ödemelerini düzenli yapsın ödemeleri bitsin kartları versin demiştim, bankalarla ilgili işimiz oldu benim kredi kartını değil eşiminkini kullanalım istedim kredi kartı çıkarttırması için bankayı aradığında çıktı ortaya pandemi olduğu için haciz işlemleri başlamamış ama telefonuna bir çok mesaj gelmiş benden de saklamış. 9 ay kredi kartı ödenmemiş. Evlilik öncesi bir miktar da borç aldılar öderiz diyerek onu da ödemediler. Yani soğukluğum bu yüzden, yoksa kendi evime yaptığım hiç bir masraf bana sorun değil.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm sizin adınıza. Rabbim beterinden korusun nolursa olsun eşine yinede saygı ilgi göster.
Bizdede tam tersi işte erkek tarafı bize borç kitledi. Mobilyayı, Mutfak eşyalarını, eve ne lazımsa annem ve ben aldım. Dahasıda var ama fazla detaya girmek istemiyorum. Kimsenin haberi yok eşim benden büyük miktarda borç istedi kendi borcunu kapatmak için eşek gibi gece gündüz çalıştım eyvallah onuda yaptım ama yeter artık bunaldım herşeyi yap yap bir saygı göreme böyle şeymi olur. Anneme saygı yok, bana saygı ilgi yok. Amena ilgi gösterse yaptığım emeklerin farkına varsa dahasınıda yaparım, helal hoş olsun derim ama hiç kıymet bilmiyor okadar emek verdim. İçimden yaptığım emekleri hiç helal edesim gelmiyor. Dahasıda var ama dediğim gibi fazla detaya girmek istemiyorum. Örnek insan eşine canım, aşkım demez mi hal hatır sormaz mı? Çok üzgünüm gerçekten ağlamaktan yoruldum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
+1 yılAnnenin evliliğine, evinin içine karışması hata. Bir sıkıntın varsa kendin paylaşsaydın eşinle. Baktın düzelme yok yol yakınken dönerdin. Eşinle ailen arasındaki sıkıntıya gelince, ailenle anlaşmak zorunda değil, ayda yılda bir gelirler zaten, 2 günde bir senin evine gelmeleri mantıksız. Kendi hallerine bırak. Olmadı sen de onun ailesine aynı şekilde davran. Zaten kopmuş bir şeyler belli
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız annem nerde ne zaman davranması gerektiğini bilen biri. Ama evlendiğimden beri beni ağlatıyor üzüyor kadın görüyor yani tahammül edemedi artık kızının böyle olmasına mecburen karışmak zorunda kaldı. Annemin haberi olmadan önce konuştum onunla, çok bencil hep ben bilirim ben haklıyım. Benim dediğim doğru sen niye ağlıyorsunki ağlayacak ne varki dedi. Beni üz üz sonra öyle de 😔😔 Önceden öyle değildi, ya da evlenene kadar gerçek yüzünü göstermedi oda olabilir. 😔😔
- +1 yıl
Annenin yanında ağlaman, derdini anlatman senin hatan. Mutlaka karışır durum böyle olunca. Kendin konuşmalı çözüm bulamıyorsan da ayrılmalısın. Daha çok erken. 2. Ayda bunu yapan ileride çocuk olunca tüketir seni. Sonra ilgiyi yanlış şekilde aramaya başlarsın
Soran+1 yılDoğru haklısın ama annemin yanında ağlamadım. Yani evlendikten sonra moralim sıfır ve halimden belli oluyor, anladı. Çok neşeli ve güler yüzlü biriyim ama evlendikten sonra çok soğuk üzüntülü olmaya başladım oda fark etti haliyle.
+1 yılHakediyorsa döner canım benim bi annem var şeytan görse imana gelir o derece mesela benim eşim görüşmek istemiyor bende haklısın diyorum olay bu zorla güzellik olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılDoğruda insan saygı duymaz mı eşinin annesine? Bence sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda yani sonuçta evladı o kadın dünyaya getirdi. Ben annemi nasıl sileyim yani fazla muhatab olma diyor. Böyle şey mi olur?
- +1 yıl
Okadarına karışamaz saygı duymak da zorunda ona diceksin ki sevmek zorunda değilsin bende senin annene bayılmıyorum benim anneme nasıl davranırsan bende seninkine öyle davranırım bilmiş ol de ozman toparlar hep yapıcı taraf sen olma
Soran+1 yılAynen söylediğiniz gibi dedim. Umrumda değil ben nasıl davranıyorsam sende öyle davran ozaman diyor. 😔😔
- +1 yıl
Ben eşini anlayabiliyorum eşim benim ailemle anlaşamadığı için bende onun ailesine karşı çok katı ve kötü davranıyorum mesela hiç bir suçları olmasa da bu şekilde davranıyorum
Soran+1 yılÇok zor gerçekten yani eşim öyle yapıyor diye bende mi onun ailesine öyle davranayım yani vicdanım rahat etmiyor hiç.
- +1 yıl
İyinin yeri yok bu dünyada bilmezmisin? Bu olay senin evliliğini yıpratacak ve eşinden soğuyacaksın
+1 yılOkurken ben sinirlendim tripli damat 😃
burada sizin sözünüzü dinlemesi ve siz nasıl onun ailesine karşı saygılı iseniz o da saygılı olmak zorunda16 Yorumla
Soran+1 yılAynen ağzınıza sağlık bence. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saymak zorunda. Ben ailesine babacım annecim diyorum arıyorum ediyorum. Eşimde bir tık yok, yazık günah değilmi kızının mutlu olmasını isteyen annem kimsenin yapmadığını o yaptı. Elinden ne geliyorsa aldı. Allah kimseyi kıymet bilmezin elinde düşürmesin. 😔😔
- +1 yıl
Amin. 🌸 Bunu eşinize açıkça ifade edin bence... Ve bunu tatlı bir dille vs değil bence yoksa bir üst perdeden konuşmaya devam eder resmi bir lisan olsun.
Soran+1 yılKonuştum çok bencil kendini haklı gördüğü için hiç birşeyi kabul etmiyor. Kendisi haklıymış annem haksızmış. Böyle ömür geçer mi? 😔😔
- +1 yıl
Moralini bozmak istemem. Zaten bozuldu dediğini duyar gibiyim... Haklısın. Hayır geçmez bence.
Soran+1 yılYani benim anneme mesafe koymamı istiyor ama nasıl koyayım ben mesafeyi. Annemin başka kimsesi yok, evlenirkende dedim zaten biliyordu. Çıkarcı bir şeytana dönüştü, hep çıkar peşinde. İnsan sevdiği aşık olup evlendiği adama güvenmez mi? Ben güvenemiyorum şahsen. 😔😔
- +1 yıl
Anlıyorum seni, ama işte anlamaktan öteye geçemiyoruz... Bencilliğinin ya anlayacak ya da daha da büyür.
+1 yılO nasıl davranırsa sen de öyle davran madem ki. Bu ne böyle, sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.
112 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok güzel dediniz. Napacağımı bilmiyorum annemi ağlattı yazık değilmi. Beni annem büyüttü zor şartlarda büyüdüm. Eşimin ailesi mobilyanin çoğunu almadı, yine annem borca girdi aldı kızım mutlu olsun üzülmesin diye. İnsan saygı gösterip allah razı olsun diyeceği yere, yaptığı şeylere bak. 😔😔
- +1 yıl
Ne yapacaksın aslında bu kadar alttan alman gerekmiyordu senin de. Ama şimdi değil zamanında. Tabiki yazık, hele ki demişsin ya 'yemek hazırladı annem o oturmadı bile başka yerde yemek istedi' diye. Yazık gerçekten. Çok yazık. Kıymet bilmez biri sanırım eşin.. sana davranışı nasıl 😔
Soran+1 yılBu olaydan sonra zaten alttan almadım hiç. Ona karşı olan tavrım değişti, bunun farkında zaten. Kendi kendini soğuttu benden. Evlenmeden önce herşeyi konuştuk biliyordu ama gerçek yüzünü gördük işte.
Annem yemek hazırlamış gelsinde oğlum yesin diye, yüzüne bile bakmadan gitti. Benim melek gibi annemi ağlattı ya ne deyim bilemiyorum. Allah kimseyi kıymet bilmez birine düşürmesin.
Bana karşı evlenmeden önce iyiydi. Aşkım Canım Birtanem gibi sözler kullanırdı. Şimdi ise hiç birini demiyor. Adımı bile söylemiyor. Alo buraya gel diyor. Bir gün iyi bir gün kötü. Bende anlamadım. 😢😢- +1 yıl
Alma da zaten, çünkü alttan alınacak bir durum yok yani yaptığı yanlış. Konuşulsa bile her şey olmuyor işte. Aynı çatı altında kalındığı zaman bazı şeyler daha çok ortaya çıkıyor.
Yazık ya annenize de, kendisi için olmasa bile sizin öyle biriyle evlenmiş olmana bile üzülür. Amin amin cümlemizi.
Elde edince seni değişmiş mi yani. Hiç hoş değil. Nesiniz siz asker arkadaşı mı? Dengesizlik de çok yıpratır seni ya , çok zor olmalı 😢
Soran+1 yılEvet çok zor, annemde çok üzülüyor. Hiç hak etmediği biriyle evlendi gül gibi kızım diyor hep. Ağlıyor kadın içten içten fark ediyorum ben. Benim başka kardeşim yok tek kızım. Çok zoruma gidiyor yaptığı şeyler söylediği sözler. 😔
Bide şöyle bir şey var eşim dışa çevreye hiç kötü bir insan değil. Çok sevilir sayılır çevresi geniştir ama gel görki evde resmen bir canavar. Millete böyle yaptı desem inanmazlar yani 😔😔- +1 yıl
Yazık ya. O üzüldükçe sen iki katı üzülürsün ki. İki ayda bunların olması ne kadar acı. Bunu söylemek bana düşmez ama sanırım yanlış bir evlilik yapmışsın.
Öyle olur zaten dışarıya melek olurlar ama o dört duvar içerisinde tüm acıları ve kötü davranışları seninle olur. Aslında en olmaması gereken şeyleri sana yaşatır 😔
Soran+1 yılAynen öyle bide sevdiğin insanın lafı öyle bir koyuyorki sana. Sankii kalbime bıçak saplandı, beni silahla vursalar bundan iyi yani. 😔
- +1 yıl
Tam bebek gibi davranmanız gereken dönemde birbirinize böyle olması çok kötü ya. Üzülme ama olur mu 😔
Soran+1 yılAynen doğru dedin cicim ayı derler ya hadi. Ben cicim ayı nedir tatmadım maalesef tattırmadılar daha doğrusu. 😔
Sağol teşekkür ederim, derdimi paylaşacak biri yok. Bende burada buldum kendimi biraz kafa dağıtmak için. İyi geliyor yazıp insanların fikrini almak.- +1 yıl
O çok kötü işte. Artık tatma tatmama bilmiyorum ama çok acı 😔
Rica ederim. Anlatırsan dinlerim, çoğumuz zaten kafa dağıtmak ve dertleri azaltmak için biraz olsun buradayız. Üzülme sen de
Soran+1 yılTeşekkür ederim allah razı olsun iyi huzurlu mutlu günler dilerim sana
- +1 yıl
Allah senden de razı olsun. Rica ederim mutluluklar dilerim iyi ol
+1 yıl2 ayda boyle ise vay haline üzüldüm sana sonrasını dusunemiyorum burada cocukluk ve bencillik yapıyor kendi annesi gibi gormesi lazimken yabancidan daha uzak
14 Yorumla
Soran+1 yılAğzınıza sağlık aynen öyle ya gerçekten çok üzülüyorum. Melek gibi annemi ağlattı. Böyle ömür mü geçer? Arada kaldım resmen. Bide beni zorluyor annenle konuş ama samimi olma diyor. Ben senin eşinin beni seçmek zorundasın diyor.
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun inşallah duzelir istediğin gibi olur hersey ve olması da gerekir böyle hep stres sikinti nereye kadar gider allah bilir
Soran+1 yılAmin allah razı olsun inşallah tek temennim herşeyin düzelmesi hayırlısıyla 🤲🏻
- +1 yıl
Cumlemizden razı olsun inşaallah 🙂
+1 yılbence eşinle konus eğer annenle konusmucaksan ayrıl bitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum adam anlamıyor ya. Sadece kendi ailesi, kendi akrabaları, kendi çevresi. Kadına anne bile demiyor ya. Benim annem beni zorluklarla büyüttü tek kızım başka kardeşimde yok zaten. Düşündükçe çok üzülüyorum. Yani anneme sırtını döndü, birdaha da konuşmıcam dedi bana dün.
- +1 yıl
pdr yim bana yasar mısın bakalım yardımcı olcam
+1 yılDüğünden önce tatsız olaylarmı oldu?
25 Yorumla
Soran+1 yılHayır annemin yapmadığı kalmadı. Yani erkek tarafının almadığı yapmadığı şeyi kadın yaptı. Kıyafet aldı, mobilya aldı. Daha napsın bu kadın. Eşimde birine sağol anne allah razı olsun demedi. Geçen bana diyorki almasaydı napayım diyor benmi al dedim diyor. Rabbim kimseyi kadir kıymet bilmeyen birine düşürmesin inşallah 😔😔
- +1 yıl
Amin inşallah.
Belliki eşin bu durumdan aşırı mahcup olduğu için öfkeli ailenize karşı.. belkide çok dile getirdiniz benim ailem herşeyi yaptı diye..
Soran+1 yılBilemiyorum sadece kavga esnasında söyledim o kadar başkada söylemedim yani başına kalkmadım hiç.
- +1 yıl
İnşallah düzelir ne diyeyim. Severek evlendiyseniz ailenle konuşmasını zorlama derim. Biraz zamana bırak..
Soran+1 yılİnşallah aynen bende öyle düşünüyorum biraz bekleyeceğim ve gözlemleyeceğim. Bakalım bakalım zaman herşeyi gösterecek.
+1 yılSiz eşinizle nasıl evlendiniz? Merak edilesi
111 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimle severek mutlu evlendim. Çok güzeldi her şey ama evlendikten sonra çıkarcı bir şeytana dönüştü. Sadece kendi çıkarları peşinde. Onun hayatında kendi ve ailesi var. Bende tam olarak yokum sadece yedekte duruyorum öyle. 😔😔
- +1 yıl
Bu boşanma sebebi ^^ siz bilirsiniz ama ailenize adam yerine koymayanı sizde kapının önüne koymasını bilmelisiniz.
Soran+1 yılÇok düşünüyorum ama daha 2 ay oldu yani nasıl olacak bilemiyorum. Çok zordayım
- +1 yıl
Yani abi aileni sevmeye bilir ama saygı duymak zorunda. Ve davranışları çok ama çok itici. Dahası kırıldığının farkında ve umursamıyor.
Soran+1 yılEvet hiç umrunda bile değil. Hep kendini düşünüyor çıkarcı işte. Benim günahım nedir, ben böyle birşeyi hak etmedim. Rabbim beni sınıyor belki diyorum sabır ediyorum ama dayanamıyorum yani 😔😢
- +1 yıl
Belki de bu size yanlış insanla birlikte olduğunuza dair işarettir. Hamilelik durumu yoksa. Aile evinize dönün. bu ilk adımınız olsun.
Soran+1 yılÖyle ama ben eşimi çok severek evlendim daha 2 ay oldu. Çok üzülüyorum başıma gelenleri hiç hak etmedim ben. Yeminle hiç önceden bir erkeğin elini bile tutmadım 😢😔
- +1 yıl
Abi severek evlenmekle, evliliği devam ettirmek farklı şeyler. İyi bir sevgiliymiş ama iyi bir koca değilmiş.
Soran+1 yılAynen öyle ağzına sağlık çok güzel dedin 👍🏻
- +1 yıl
Hayatınızda size dingin ve huzurlu günler temennisiyle iyi günler dilerim (=
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim allah razı olsun sizede iyi günler
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuç sende ne halt etmeye evlendin o adamla
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce öyle değildi canım. Ben öyle olduğunu bilsem zaten evlenmezdim
Asıl sebebi ortada
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026