Annem benimle sohbet etmiyor, ne yapmamı önerirsiniz?

Cok konusuosun diyo ama o bir kere karsilik verse susucam. Bir olay anlatiyorum mesela bitiyor anlatmam ve öyle anlattigimla kaliyorum hic bir tepki yok. Bisey anlatiyorum sohpet amacli tik yok kadinda ne arasina bisey diyo. Bugun 30 dk boyunca sohpet amacli anlatiyorum yeterrrr diye bagirdi. Ben konusmayi keserdim tepki verseydi. Araya hep sen cok konusuyorsun skistirdi. En sonda ses tonununu begenmiyorum kafami agritiyor diyo. Yanina gidiom ne basini kaldirio ne sohpet ediyo. Sanki beni hic saymiyor sanki bos insan var karsisinda. Ama diger 4 kardeslerime gelince sohpete doyamiyo. Buarada 22yim hareketlerim falan gayet normal sadece biraz hareketliyim ama fazla degil oda can skintindan.

Güncellemeler
+1 yıl
* yiyin
Güncellemeler
+1 yıl
14 yasindayim. Bu yasimla bile Siz cahilsiniz, aptalsiniz. Sizi döverim hepinizi. Utanmaz pislik köpekler
Güncellemeler
+1 yıl
14 yasindayim. Bu yasimla bile Siz cahilsiniz, aptalsiniz. Sizi döverim hepinizi. Utanmaz pislik köpekler Mallarr
Güncellemeler
+1 yıl
12 yasindayim ve bu soruyu trol amacli sordum sizi aptallar
Güncellemeler
+1 yıl
@kizlarsoruyor 12 yasindayim sorularim nasil, hepsi trol cok guzel haha silme hahah sileemezsin zaten ehehehdudif
Annem benimle sohbet etmiyor, ne yapmamı önerirsiniz?