Eşim Ailemle görüşmemi istemiyor?

Herkese merhaba

Ailemle genellikle 17 yaşında beri sürekli beni bir eleştirme küçük düşürme peşindeler kardeşlerim buna dahil şu sebeplerden dolayı 17 yaşında bir kürde aşık oluduğum için ailem hep karşı çıktı istemedikleri gibi o süre zarfında şiddet gördüm evden çoğu kez atıldım artık evliliği gözümün önünde bir kurtuluş yolu gördüm devlet tarafından koruma altına alındım fransa gibi yerde

Aradan zaman geçti yıllar geçti evkendim boşandım o ilk sevdiğimden ailem evliliğimizle ilgili sürekli problem yaşattılar aradan tam 9 yıl geçti bu defa başka biri iyi biri çocuk ailesiyle beni istemeye gelmek istediler ailem bunu dedi yüzüme kiminle düğününü yaparsan yap biz yokuz bir başıma kaldım ve o kişiyle evlendim çocuğumuz oldu mutluyuz şükürler olsun bu geçen 21 Nisan tarihinde benden 10 yaş küçük olan erkek kardeşimden şiddet gördüm iki yaşındaki kızımın gözünün önünde sebep bu annemlere gitmiştim oturmaya yedik güldük akşam a kadar oturdum kızımla anneme dedim gitmem lazım eşim bekler yemek yapmam lazım dediğim bu oldu sadece başka da hiç birsey demedim... 😔 kardeşim birden dedi seni ve eşini s**kerim eşim sana size napmış da böyle konuşuyorsun diye hesap sordum aldığı gibi beni yere fırlattı başım mutfak dolabına çarptı yere yıkıldım iki yaşındaki kızım bu sahneye sahit oldu kızım ağladı maf oldu olayı ogrendikten sonra annemle eşim cok agir tartistilar küfürlü yetmezmiş gibi annem bütün aileye amca dayı yenge kuzen her kim varsa beni suçlayıp kötüleyip kardeşimi haklı çıkarttı bunun üzerine 2 kiz kardeşim var annemlerin talimatları ile harekete geçiyorlar benimle katiyen konuşmuyorlar durumumu bile sormuyorlar umursamıyorlar içim paramparça kızım artık dedesini anne annesini goremiyor eşim izin vermiyor eşimi zor tuttum onları gidip haddini bildirecekti eşim cezayirli Müslüman adam 5 vakti namazında iyi biri ben neden mi bu yollara düştüm arkama dağ gibi ailem olmadığı için denize düştükçe yılana sarıldım 😔 sevgiyi başka yerde bulmak istedim çünkü kimse yüzüme dahi bakmiyordu😔

Bu durum böyle olmak Ailemle içimi maf ediyor turkiyeye gidecez tatil için çocuğu göstermek istedim ailemde bunca şeyden sonra nasıl asla dedi yüzüme

Eşim Ailemle görüşmemi istemiyor?