Güncellemeler
+1 yıl
güç uygulayarak ( bağlama falan ) Anal denemesi ama önce olmayınca başka şeyler ile büyütmeye çalıştı ve bunun sonucu denediği şey içime kaçtı ve hastaneye götürmek zorunda kaldı ( Belki Allah sayesinde ondan kurtuldum zaten şiddet olan evlilikti ) Yazdıkça kötü oluyorum ama...
Güncellemeler
+1 yıl
yine akrabalar benimle ilgili kötü düşünür diye korkuyorum bir yandan da zaten bir mesleğim var ayda 25k kazanıyorum herkesle iletişimi kesip ayrı yere çıkıp kendi düzenimi kurmak. sizce bunu yapmalıyım beni tehdit eden anneyi görmek bile istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neymiş arkadaş bu kadar kötü olan sağlıklı düşünemiyorum nasıl fikir alışverişinde bulunabilirim ki meseleyi bilmeden
güç uygulayarak ( bağlama falan ) Anal denemesi ama önce olmayınca başka şeyler ile büyütmeye çalıştı ve bunun sonucu denediği şey içime kaçtı ve hastaneye götürmek zorunda kaldı ( Belki Allah sayesinde ondan kurtuldum zaten şiddet olan evlilikti ) Yazdıkça kötü oluyorum ama...
Alıyorum sizin psikolojik destek almanız gerekiyor ya da manen bir meşgale içinde olmalısın
Zaten alıyorum ama annemin tehditleri sürekli hatırlatıyor
Kolaylıklar diliyorum zor bir süreç sizin için farklı sosyal aktiviteler denemelisin unutacaksın başka yolu yok bir pislik için ömrünün kalanı heba etme
işte denemek istiyorum arkadaşlarımla tatile gideyim iyi gelir diyorum annem hayır diyor gidersen anlatırırım diyor
Senin annen de tam düşman sopalık he
Öncelikle o evden ayrılmak senin için en doğrusu olacak, bir şekilde iş falan ayarla ayril
zaten işim var güncellemede yazmıştım
Bence hiç vakit kaybetmeden ayrılmasın o evden, kimseyi ve dediklerini dusunme , hemen ayrıl
Olayı bilmem ama seni hastenelik yapması bile kötü
Tamam yazma daha fazla seni belimi kötü durumda bırakıyor... öylesi kendine erkek mi diyor tek sorunu anal seks mi yani bu ahlaksizlik üzüldüm adına kimse bilmiyor mu bu yaşadığını?
sadece annem ve babam biliyor. Boşanma ve hapis olayını da İnsanlara adam vurdu diyoruz
Ne iğrenç insanlar var ya yaşın kaç da bunu yaşadın böyle çocuk felan yoktur inşallah
hayır çocuk yok
Bence biraz bulunduğun ortamdan uzaklasman gerek ben olsam başka şehire bile tasinirdim
az önce bunu düşündüm zaten güncellemede yazdım ama ben şimdi çalışıyorum işten çıkma süreci nasıl oluyor pek bilmiyorum hemen çıkıp hem işe bulmak
Meslek nedir senin? Yani şimdilik işten çıkmak mantıklı olmayabilir fakat basska şehirde iş bulabileceğin meslekse olabilir düşünebilir nerde yaşıyorsun?
Özel eğitim öğretmenliği yapıyorum bir yandan da Ts ve Tm öğrencileri için birebir ders veriyorum.
Yani mesala ben İstanbul da yaşıyorum burada rahatlıkla bulursun
Bana sana p. rno da ki iğrenç şeyleri yapmak için zorlamış gibi geldi. Açıkca yaz.
Heh bacım. Profilim de ki linkte neden insanların bu kadar sapıklaştığını anlattığımda bana gerici diyorlar dı. Oysa tek amacım senin gibileri korumaktı. Sizin bu sorununuzu ekran görüntüsü almamdan bir sakınca var mı. Zaten gizlisiniz. Profilim de ki linke bakarsanız bunu ne için yaptığımı anlarsınız. Bu arada lütfen o adamdan boşanın. Böyle bir evliliği devam ettirmek iyi değil. Ruhsal ve fiziksel olarak tükenirsiniz.
o olay olduğu gün polislere ifade vermiştim kendisi 4 sene hapis aldı
Tabi alabilirsiniz
Bu arada boşanmışsınız zaten pardon. Anneni de umursama. Yaşını daha genç gibi hayırlı bir nasip çıkarsa evet deyin. Kurtulun. Allaha sığının namaz kılın, İnşaAllah ahirette çektiğiniz ıdıraba karşılıp mükafatlandırılacaksınız.
Belki de yaptığı merak yüzünden Allah beni ondan kurtaldı
Evet. Ancak cinsellik güzel bir şey. Sizin bu tranvayı atlatmanızın en kolayı yolu. İyi bir adam ile evlenmek ve sağlık bir cinselliğin tadını çıkarmaktır. Bahsettiğiniz gibi adamlarda sevgi- saygı bağı olmaz. Onları bağı daha ziyade şehvani-şeytani ilişkisindedir.
yine akrabalar benimle ilgili kötü düşünür diye korkuyorum bir yandan da zaten bir mesleğim var ayda 25k kazanıyorum herkesle iletişimi kesip ayrı yere çıkıp kendi düzenimi kurmak. Anneme anne demiyorum artık. Annem lanetlisin diyor dinimizde haram olan şey oldu diyor
Sen isteyerek yapmatığın, zorlandığın bir durumdan dolayı neden lanetleneceksin. Büyük cahillik. Cahil ile tartışmaya girmek arife zulümdür. Siz dediğiniz gibi kendinize bir dünya kurmaya gayret edin. Sizle ilgili kötü düşünceleri boş verin. Size eziyet eden suçlamıyor da kendini siz mi suçluluk duyacaksınız. Boş verin işiniz var ise. Yeniden evlenir yeniden düzen kurarsınız.
Olay nedir anlaşılmadi pek ama annen neden bunu yapıyor. İstediği şey ne tam olarak
Annem ömrümün sonuna kadar onunla yaşamamı istiyor. kendime toparlamak adına tatile çıkmak istiyorum izin vermiyor
Bunu bilen annen senden ne istiyor peki.
sadece onun dediğini yapmamı istiyor. zaten az öncede yanıt verdim
Çalışma tatile çıkma kimseye muhtaç olmama gibi bir durumun varsa bunlardan geri kalma.
Yaşadığın olay senin elinde olan bir şey değil.
Utanacak kişi de sen değilsin. Bilemedim yani kendimi toparlamak uzun sürmez
zaten işe gidiyorum ama annem engel oluyor arkadaşlarım da dedi kız kıza tatile gidelim iyi gelir ama annem hayır diyor.
Annen seni anlamayip yaşadığın olayı senin ayibinmis gibi lanse ediyorsa onu dinleme bence. Gönlün rahat olsun
yine akrabalar benimle ilgili kötü düşünür diye korkuyorum bir yandan da zaten bir mesleğim var ayda 25k kazanıyorum herkesle iletişimi kesip ayrı yere çıkıp kendi düzenimi kurmak. Anneme anne demiyorum artık
Annenin bu derece baskıcı ve gereksiz bir şekilde seni zorlamasına karşılık ikinci seçenek daha makul. Git ve özgürlüğünü yaşa. Öyle olunca annen için daha da kıymetli olursun elinin altında sürekli seni ezer
ne kıymeti ya yapma 4 yaşındayken öldürmeye kalkmış beni babaannem anlatıyor zaten sürekli dövüyordu ve kendini en iyi anne olarak görüyor
O zaman ne diye hala tahammül ediyorsun.
Mesleğin ne tam olarak devlet işi mi
Özel eğitim öğretmeniyim
ama bir yandan yks olan öğrencilere sözel ders veriyorum
Bu durumu daha fazla uzatmadan
Yaşadığın her ne olursa olsun bundan utanmadan
Ve korkularına toplumun algısına teslim olmadan yaşamak sadece senin kararına bağlı.
Güçlü bir kadınsın belli ki. Boyun eğme hatayı da doğruyuda kendin için yaşa.
Her şey atlatılır da bir annenin kendi çocuğuna böyle davranması atlatılamaz
Madem kurtulmuşsun ne güzel işte annende de mi sorun var ne diye seni tehdit ediyor ve sen niye boyun eğiyorsun ki zaten böyle bir şey için tehdit ediyorsa yanında durmuyor sa anne diyemeyiz. Çocuğun var mı?
vardı düşük yaptım. Eskiden anneme karşı gelebilirdim ama şu an sadece onun dediği oluyor
Bi örnek ver seni nasıl tehdit ediyor mesela ne yapmanı istiyor
en basiti saçımı kestirmek istiyorum ( uzun saçı seviyor ) kestirsen söylerim veya kızlarla bana iyi gelirsin beynimi toparlıyam diye tatile gitmek istiyorum diyorum yine tehdit
Peki baban bu duruma ne diyor hiç normal değil çünkü
Babamla ilgili bir şey demek istemiyorum...
Görünen o ki orada mutlu değilsin bence ayrılıp kendi hayatını kurman lazım. Kimsenin de ne dediğini kafana takmamalısın aman duyarlarsa bana ne derler diye düşünme sana bunları yapanlar utanmıyor seni tehdit edenler utanmıyor sen mi utanacaksın
annem ve babam dışında bide bu olayı en yakın iki arkadaşım biliyor belki ev bulana kadar onlarda kalırım acaba şimdi bugün gitsem mı yoksa hala düşünsem mı diyorum
Arkadaşın varsa eğer gidebileceğin evi terk edip gitme gibi değil de misafir olarak git ve evdekilere bi rest çek kafamı taparlayacağım de tehdit ederlerse rest çek ne yaparsanız yapın de belki düzeltirler kendilerini o arada düşünürsün kafanı toplarsın
anal mı yaptı naptı zorla
Ne çeşit yaratıksınız a q
@Ufuukkkk ve annem bu yaşadığım olayı sürekli hatırlatıyor.
Burada analı eski eşim zorladı o yüzden bağlama falan oldu
kötu olmus annenn ne dıye tehdıt edıo kı senı
sevimsiz bir anne belki anne bile denmeme li
Nolduki 🙄
Yazık.
Böyle adamların elinde telef olan kadınlar
Seni dövdümü
Adamın psikolojik sorunları var bence psikoloğa görünsün nası fantezi bu ya
hapishanede
Ne yapti ki yaz istersen dertleslm
Mesaj at
Ney ki
Annen neden böyle bir şey yapıyor
Ayrı eve çık akrabalar dan uzak dur onlarda biseyler isteyebilir
bilmiyorum ama çıkmaya düşünüyorum annemlede bağlantımı kesmeye düşünüyorum belki oturup düşünür çünkü gerçekten iyi değilim
En mantıklısı bu tek yaşa