Nasıl yenicem bu travmamı?

Merhaba, bunu burdan anlattiğim için açikcasi üzgünüm ama şöyle giricem konuya. Arkadaslar ben 1.70 boyunda 55 kilo bir kizim, elim yüzüm de düzgündür ve arkadaşlarım beğenir gerçekten söylüyorum. Hemşire olarak çalışıyorum bir devlet hastanesinde. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, tabiki bu büyük bir önem taşımıyor hayatımda ama kimseden bir adım göremedim. Sanaldan konuştuğum düzgün bireyler oldu ama maalesef bitirmek zorunda kaldım çünkü beni reelde görüp de asla beğeneceklerini sanmadım o yüzden çok fazla iyi ve karakterli kişilerden vazgeçtim. Bu beni üzüyor açıkcası... Birtakım travmalarım olduğu için ben beni seveceklerini asla düşünmüyorum. Aranızda bu konuda yetkin olan veya tavsiye vermek isteyen var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir şey eklemek istiyorum da çoğu insanın kalbi ne kadar kararmış ya!! Eminim kötülükleri kaplerine de yansıyodur burdan ahkam kesmek kolay tabii. Farz edin ki çirkinim, siz benden daha mı iyi bir insan oluyorsunuz ya da daha mi üstün oluyorsunuz? Fazlalığınız mı oluyor ne oluyor yani? Dış görünüşünüz Allah vergisi amenna ama karakterinize hiçbir gelişim gösterememişsiniz üzgünüm. Saçma sapan kendini bir halt sanan birileriyle beraber olacağıma doğru yalnızlığımla kalırım daha iyi.
Nasıl yenicem bu travmamı?