Onu hastaneye götürmedim diye benden ayrıldı. Sizce haklı mı?

Biz internetten tanıştık birkac gün yazıştık, sonra buluştuk görüştük falan. Birbirimizden hoşlandık ve çıkmaya başladık. 2 haftadir görüşüyoruz.

Sonra o birden hastalandi, kusma ve yüksek ateş halsizlik belirtileri varmiş. Ona nane limon içmesini ve sabah doktora gitmesini tavsiye ettim. Doktora gidebilecek misin durumun nasil dedim. "Arkadaşımı çağirdım o gelip götürecek" dedi. Zaten ailesi Ankara 'da ve İstanbul'da bir yakını yok. Arkadaşı gelip onu doktora götürmüş. Benim de o gün önceden ayarlanmış programim vardi arayamadim. Akşam yazdim nasil oldun dedim, hastanede serum falan vermişler 6 saat kalmiş hastanede, hastaymış halen. Geçmiş olsun dedim.

Yarım saat sonra bana " Ben senle devam edemeyeceğim ayrilmak istiyorum" diye yazmış. Ilgisiz ve umursamaz mişim, 9 saat onla ilgilenmemişim ve onu hastaneye götürmemişim.

Ben de daha 2 haftalik olduğumuzu ve onun evine gelmemin uygun olmadiğini, arkadaşinin onu hastaneye götürdüğünü, 6 saat serum yemiş olmanın çok ağır bir durum olmadiğini ve yakin oturmadiğimizi söyledim. Eğer hastaneye götürecek kimse olmasaydı gelirdim dedim.

O da böyle sevgililik olmaz diyerek benden ayrıldı. Sizce kim haklı?

Onu hastaneye götürmedim diye benden ayrıldı. Sizce haklı mı?