4 aydır konuşuyoruz.3. Buluşmada öpmüştü dudağımdan. Biz hep film konuşuruz 2. Ayımızda 5. buluşmada eve çağırdı film izlemeye gitmedim. Başka şehirde okuyor son dönemi. Gittiğinde 10 gün aramadım o arıyacak mı diye o aradı 10 gün sonra konuştuk.5 gün sonra aradığımda imstsgramımı herkese açıp 3-4 kız eklemişti..1ay soğuk yaptı. Bugün geldi kurabiye yaptım samimiydi. Haftaya buluşalım dedi. İnstagramı sordum farketmedim ama gizlerim dedi. Bizim köydeki bahçeye gideriz film izlemeye dedi. Bende yanlış anlama sana güveniyorım ama biraz erken biraz daha birbirimizi tanıyalım dedim. Eve gidince bizim ilişkiden beklentilerimiz farklı sen iyi birisin o samimiyeti yakalayamadık soğuktuk dedi terketti. Onu çok seviyorum sizce benim hatam mı ev müsait olmuyordu eve gidince görüntülü konuşmadık o 10 gün aramadım ama Hergün mesajlaştık ondan da pişmanım benim suçum mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ne senin suçun olabilir yani bu senin hakkında değil mi yani mesele Güven değil ki istemiyorsan istemiyorsundur yani bunun için ayrılmaya trip atmaya bu bir sadece bir şeydir bahanedir yani hiç öyle düşünme istemediğin hiçbir şeyi yapma aslında istemediğim bir şey bir başkasını mutlu etmek için yaptığında pişman olursun hatalı olursun ve u senin ilerideki ilişkilerinde çok olumsuz etkiler
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk gittigğnde başka şehre ben aradım daha çok öyle aramız samimiydi. Şiödi tekrar Başka şehre gitmeden öptü yarım saat göğsüme dokundu arabada. Gidince bu kadar seviyor o arasın dedim, sensizlik bana bir ömür gibi geliyor dedi ama 10 gün sonra aradı. Arayabilirsin dediğim halde 1,5 ayda 1 kez aradı hep ben de aramıyım dedim daha kötü oldu soğuk yaptı yabancı kızlar ekledi. Dönünce elimi tutmadı ilk sonra ben samimi olunca elimi tuttu. Yeni buluşmamızı ayarladık sonra ben evde film izleme ve instagram konusunu söyleyince eve gidince 1,5 ay sonra ilk defa terketmek için aradı
Soran+1 yılBen de acaba dedim onu arasaydım 2. gittiğinde de ilk gittigindeki gibi aramızda soğukluk olmazdı diye pişmanlık yaşadım. Biliyorum eve bahçedeki köy evlerine çağırması yanlış ilk çağırdığında aramız samimiydi reddedince sen ne istersen o dedi. Şimdi aramız soğukken reddedince terketti
Soran+1 yılBen onu çok seviyordum hala da çok seviyorum evlilik hayallerim vardı ç değer verdim ama İşte o arasın diye aramıyınca böyle oldu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Eve gidince bizim ilişkiden beklentilerimiz farklı sen iyi birisin o samimiyeti yakalayamadık soğuktuk dedi terketti." burada zaten evde başka şeyler beklediğini söylemiş sen hala seviyorum diyorsun. Kızım sen onun keyfi istediğinde kullanabileceği bir mal mısın? Kendine verdiğin değer bu mu? Bu çapulculara değer vermeyin Allahın aşkına ya. Sana bunu açık açık diyen şeref. size hala sevgi bes le ye mez sin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAhh aşkım ahh nasıl bir saflık bu ya valla üzülüyorum yapmayın yaaa 😒 Benim suçum mu diyorsun hala yapmayın şunu yaa 😏 Çocuk eve gel sevişelim demiş sen gitmemişsin oda sevişmeyeceksek ben istemiyorum demiş olay bu. Sen 10 gün mesaj attın atmadın aradın aramadın çocuğun umurunda bile değil.
05 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün. mesaj attım Hergün konuştuk ama aramadım o aradı 10 gün somra
- +1 yıl
Aşko yorumları okudum kusura bakma ama hiç bir insan bu derece saf olamaz. Ya bilinçli yapıp trollüyorsun ya da en kötüsü ağır safsın.
Hakaret olarak demiyorum asla yani çok saf, yalın, düz, çocuksu düşünüyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 5 yaşındaki çocuğun bilincindesin hala ya da trolsün.
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılHayır sevdim sadece onunda sevdiğini düşündüm
- +1 yıl
Psikoloğa filan git. Bilincin 24 yaşa sahip değil.
Tavırlarıyla amacını net bir şekilde belli etmiş abaza, sen de hala seviyorum diyorsun. Senin hiç mi aklın yok kuzum ya? Adam seni kendine eş değil, kullan at peçete yapmak istiyor. Seni obje olarak görüyor. Zerre saygısı da yok. Böyle biri için üzüldüğüne değmez.
014 Yorumla
Soran+1 yılBiz hep film izleriz öneririz ondan film izleyelim demişti
Soran+1 yılBugün arabada izleyelim dedi bende şarjım bitmesin tablet olsaydı keşke evden aynı filmleri de izleriz olmazsa dedim o da başbaşa dahaki olmaz mı dedi keşke kabul etseydim
Soran+1 yılArabada bile izleyelim deyince tavır yaptım omda değil mi
- +1 yıl
Erkeklere güven olmaz. Ay çok safsın :d
Soran+1 yıl5 kez buluştuk fazla dimi ypatıkarı
Soran+1 yıl2 ayımızda 5 . buluşmada arabada 10 dk öptü göğsüme elledi içten
- +1 yıl
Tabii ki fazla. Benim sevgilim bu tarz konularda tutucu olduğumu bildiği için bırak uygulamayı konusunu dahi açmaz mesela. Seven erkek böyle olur.
Soran+1 yılOnu lisede seviyordum ilk mesajı attım beni tanımadı buluşmak istedi öyle ilerledi
Soran+1 yılOdam yoktu ara benş ben sana dönerim dediğim halde aramadı pek. Ben aradım haftada1
Soran+1 yılHani bazen çok samimi mesaj atamadığını hissettim
Soran+1 yılYılbaşında senin yanında olmak isterdim demişti seninle geçirmek derslerle uğraşıyorum ama demişti
Soran+1 yılBende dedim bende öyle isterim tabiki ama önmeli olan derslerin sıkma canını
Soran+1 yılHani o bana seni seviyorum demedi güzel iltifatlar etti
Soran+1 yılBen ona güzel şeyler söyleyemedim çok seviyordum ama olmadı pişmanım sizce deseydim Hergün görüntülü arasaydım olur muydu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
13Cevap
+1 yılSen onu seviyorsun o da bunun farkında ve senin ona duyduğun sevgiden fiziki olarak yararlanmak istiyor.. bunu da alamayacağını fark etmiş ve sana sevgiden beklentilerimiz farklı demiş. Sen bu kişiyi sevmekten vazgeç , sevmenin ne demek olduğunu bilen birilerine gönül vermeye bak. Gözden ırak olanı unutmak zor değil seviyorum diyerek kendi kendini böyle art niyetli insanların ağına atma çok üzülürsün sonra
113 Yorumla
Soran+1 yılArabada film izleyelim demişti bende şarjım bitmesin istersen fl dedim veya evde aynı filmleri izleriz
Soran+1 yılOna bozuldu Yanyana izleyelim diye
Soran+1 yılHata mı yapmışım
Soran+1 yıl2. ayımızda 5. buluşmada göğsüme arabada içten dokunmuştu
- +1 yıl
Senin hiç bir hatan yok niyetini bu kadar belli eden birini sırf onu seviyorsun diye ona toz kondurmak istemediğin için kendinde zorla hata bulmaya çalışıyorsun hepsi bu
Soran+1 yılSizce erken mi 6 kez yüzyüze görüştük
Soran+1 yılKeşke arabada izleyelim deseydim
- +1 yıl
🕯️🧘🏼♀️🕯️
- +1 yıl
Yorumları okurken benim sinirim bozuldu soran kişi sen śkamisin mahsus mu yapıyon.
- +1 yıl
@pilly_bhebek jdjsj alışırsın hatun
- +1 yıl
+1 yılAçıkca ilişkiden beklentilerimiz farklı demiş sana.. bu çocuk seni hiç sevmemiş ve başka kızlarla da konuştuğu için sen çok fazla aklına bile gelmemişsin.. on gün hiç aramamak ne demek.. seven insan sesini duymak ister.. sen ne yaparsan yap.. ister evine git ister bu çocukla birşeyler yaşa yine seni bir bahane bulup. tetkederdi zaten.. güvenilmez bir tip..
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben aramıyınca 10 gün o aradı hep ben arardım haftada 1
Soran+1 yılBenlm suçum mu gergin görüntülü arasam konuşsaydık aşk mesajlarıma daha güzel cevaplar versem olur muydu
Soran+1 yılBen mesajlarda çok güzel yazamadım
- +1 yıl
Senden hoşlanmayan birine ne yaparsan yap.. istersen taklalar at yine seni bırakacaktı.. evine gitseydin bile eninde sonunda seni yine bırakacaktı..
Yahu bu tip kızlara akıl anlam veremiyorum saçma canım internetden insanların verdiği taktikleri uyguluyorsunuz yok neymiş 10 gün aramadım o arıycakmı diye e beni kız arkadaşım 10 gün armasa her çeyi düçünürüm ben sonra çok seviyordum madem seviyordun ilgi gösterseydin arkadaş
110 Yorumla
Soran+1 yılO aradı 10 gün sonra
Soran+1 yılHergün mesajlaştık
Soran+1 yılE normalde de hep ben arıyordum hafta 1 o aramıyordu ben dedim o arasın bir kere de
Soran+1 yılNeden haklı mı sizce
Soran+1 yılHani arsaydım böyle olmaz mıydı
+1 yılCanım sen bahane arıyorsun onu haklı çıkartıp kalbinde azda olsa bir umut yeri bırakmak için. Biz ne söylersek naafile, senin gözlerin görmek istediği cevabı arıyor mesela bu kadar kişinin içinden biri çıkıp o haklıymış derse bütün haklı cevaplar senin kafandan otomatikmen silinecek.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevse böyle yapmazdi anlıyorum
- +1 yıl
Aynen öyle kendini haklı görmek için çabala.
Soran+1 yılİşte lisede sevdiğim ilk mesajı ben attığım. için ben mi oldurtmadım dedim hayatımda şlk defaş birine açıldım ve kabullenemediö kötü niyetle yaklaştığını
- +1 yıl
Evet önüne bak bir gün barışmak istese bile aff etme zira böyle tipler tehlikeli. Eve falanda gitme
Soran+1 yılYok kesinlikle gitmem çok sırnaştık da iyi de tanıyamadım o yüzden gitmedim zaten
+1 yıl24 yaşındasın ve çok safsın ya da anlamında bir sorun var herkes sana açıklama yapmış ama sen hala ben aradım sevdim ama böyle ama şöyle diyorsun vallahi aklını kullan kızım eğer çocuğun seni kullanıp atmasını istiyorsan orası ayrı..
00 Yorumla
+1 yılKuzu bu kadar temiz saf olmaaaa sen sıf gitmedin siye seni bırakan için bahane vermişsin sadece yarın da başka bi neden den gidecekti bazı insanlar hayatından çıkmalı ki yeni imsanlar gelsin 😊😊😊
023 Yorumla
Soran+1 yılOnu lisede uzaktan sevdim ilk mesajı attım çok istekliydi 1 kez buluştuk 1,5 ay gitti başka şehire geldiğimde biz hep film konuşuruz. Evde bahçede film izleyelim dedi
- +1 yıl
Eee sinema salonları ne güne duruyor?
Soran+1 yılKabul etmedim parkta falan öptü baya arabada. Haftada 1 ben arardım odam yo kesen ara ama açarım dedim ona rağmen pek aramıyordu
- +1 yıl
Amaç belli gibi kuzu ama sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılTekrar gidince Ben 10 gün aramayınca o aradı keşke arsaydım böyle yapmazdı belli
Soran+1 yılBizim kendi izlemek istediğimiz filmler vardı onları izleyelim demişti
Soran+1 yılArabada film izleyelim falan
- +1 yıl
Eee arabada izleseydin?
- +1 yıl
Aarabbada neden kabul etmedin?
Soran+1 yılArabada tamam dedim şarkın falan bitmesin ama dedim
Soran+1 yılArabada göğsümü açmıştı dokunmuştu bir kere öpmeye çalışmıştı 5. Buluşmada
Soran+1 yıl2. ayımızda normal Mİ
Soran+1 yılÖpmedi eğildi göğsüme
Soran+1 yılİzlesemşyşdm hata mı ettim
- +1 yıl
Oooo millet 2 aya neler ediyi şahsen ben giderim ama bişey yaşamam karşımdaki insan ciddi biri çünkü evleneceği kadına bunu yapamaz ama senin karşında kim var önce onu tart öyle hareket et
Soran+1 yılÇok mu abartmışım hata bende mi
Soran+1 yılArabaya izin verse. miydim
- +1 yıl
Ooo senin çocuğun aklı filmde değil ama şunu da bil sende de değil aklı şeyinde sadece onu tatmin etmek yani dikkat et sen pişman olacağın şeyler yapma !!!
Soran+1 yılİlk izleriz dedim
Soran+1 yılSonra şarjım bitmesşn dedim
Soran+1 yılCiddi olsa demezdi değil mi
- +1 yıl
Kuzu sen beni bi eklede mesaj at bence anlıyim ben bi seni
- +1 yıl
Kuzu net bişey diyim seni halledemedi uğraşmakta istemedi a için gitti aklı sende değil onun...
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeyini seviyorsun pardon da.. amacı belli. Sen olmazsan başkasıyla yapacak. Kafaya koymuş. Aklında aşk meşk yok ama seks meks ve film var 😅
115 Yorumla
Soran+1 yılBen Hergün arasaydım görüntülü 10 gün aramamazlık yapmasaydım
Soran+1 yılAşk mesajlarına daha güzel cevaplar verseydim sevgimi beşlik etseydim bana bağlanmaz mıydı
Soran+1 yılBen onu çok seviyordum çok pişmanım yeterince samimiyet kuramadım
- +1 yıl
Bağlanmazdi. Bağlanmak ona zaten çok ters 😂 ama normal erkek olsaydı da bu davranışlarla zor 😅😅
Soran+1 yılNeden bende mi hata
- +1 yıl
Hayır Zaten onun niyeti yokmuş öyle söyleyim
Soran+1 yılBana demişti yılbaşında senle beraber olmak yeni yıla senle girmek isterdim şimdi derslerle uğraşıyorum ama
Soran+1 yılBende demiştim bende öyle isterdim tabiki ama önemli olam şu an derslerini geçmem sıkma canını
Soran+1 yılHani bu şekilde belki daha samimi şeyler yazsaydım seni seviyorum vs deseydim o hiç dememişti
Soran+1 yılBen ilk mesajı attım lisede seviyordum ama demedim hiç mesajda güzel şeyler yazaam olurdu
Soran+1 yılÇok pişmanım
- +1 yıl
Ne pişman olacaksın amacı belli diyorum. Güzel duygularını hak eden birine sakla.
Soran+1 yılBenden kaynaklı mı
Soran+1 yılYeterince sevgi göstermedim
- +1 yıl
Serdar Ortaç benden adam olmaz şarkısını dinler misin 😂
Amacı içinden geçmekmiş hiç sevilmemişin be knk jdjd
13 Yorumla
Soran+1 yılBen 10 gün aramamazlık etmesem Hergün görüntülü arasaydım o samimiyeti kursaydım bana saygı duyup bağlanır mıydı
Soran+1 yılOnun pişmanlığını yaşıyorum onu çok sevdim durumu kötüydü parkta buluştuk yemek parası olmasın diye evden yaptım 3 kere.23 yaşında ben 24 Lisede uzaktan seviyordum ons çok değer verdim
Soran+1 yılSevgimi beşlik edemedim diye mi oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacmalama ya sen iyi birisin nedir bu adam duygusal bir sey hissetmemis… kendine zaman oldurucek adam ariyor. Karsindaki kisi dupeduz okuz. Suclu belli.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çok sevdim lisede seviyordum ilk mesajı attım ilk defa. Durumu şyi değildi hep em kötü yerlerde buluştuk yemek parası olmasın diye 3 kere yemek yaptım
Soran+1 yılOnla çok mutluydum gerçekten seviyordum 10 gün aramaaözlık yapmasam
Soran+1 yılHergün görüntülü arasaydım mesajlarıma daha güzel aşk mesajları yazsaydım olmaz mıydı
Soran+1 yılSever bana bağlanır mıydı
Cevap sahibi+1 yılBenim de oyle hoslandigim biri var yazmadim henuz ama guvenilmez biri oldugu belli. Eminim yazsam Ben de senin hikayene benzer seyler yasarim. Canim bak sen yazmasan o yazar merak ederdi. Karsilikli olarak bu iliskide bir emek yok. Insana koyuyor biliyorum beni sevmedi sadece gonul eglendirmek icin benimleydi demek ama Kabul et kabul edersen atlatabilirsin ancak. Senin davranisindan dolayi degil ki senin bu davranisini bile sorgulamamis Hemen seni gozden cikarip yeni hedef aramis adam son derece bencil ve egoist. Ozel bir an yasayacaksan da emin ol bundan daha iyisini hak ediyorsun. Hakkini verecek adamla ol.
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/QTxyS8wyNzU Bunu da izle
Adil yıldırım uygulamasını indir ona sor... çok iyi cevaplayacak emin ol. he benim cevabımsa yedeksin o adam sırtlan herkese denniyor
00 YorumlaAskım bence niyeti belli sen istemedin bazı şeyleri anladı ve uzatmadı sen iyi yapmışsın
09 Yorumla
Soran+1 yılAramızda soğukluk vardı dedi
Soran+1 yılO gidince 1,5 ay ben ilk 10 gün aramadım diye olmuş olabilir sonra o arası ama
Soran+1 yılHani seni seviyorum diyemedim keşek deseydim
Soran+1 yılO da demedi ilk mesajı ben atmıştım lisede platoniktim
Soran+1 yılDurumu da iyi değildi
Soran+1 yılHani sadece sevdim ben
Amacı sana gol atmakmış atamamış atacak başka malzemeler arıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çok sevdim
Soran+1 yılDurumu kötüydü yemek yaptım götürdüm parası gitmesin diye
Soran+1 yılSizce Hergün arasaydım görüntülü konuşsaydık aramız çok samimi olsaydı bunu yapar mıydı
Soran+1 yılHani çok önemsiyordu seviyor gibiydi
Soran+1 yılMesajları benl düşünmesi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSence senı seven adam on gun arayıp sormazmıydı? dumduz ıstedıgını alamamıs ondan bırakmıs
015 Yorumla
Soran+1 yılHani ben aramadım ama Hergün mesaj attık odam yok ama sen ara dedim
Soran+1 yılHaftada 1 aradım 4 kez o 1 kere aradı 10güb sonra onu çok seviyordum elimden geleni yapmadım mı
- +1 yıl
Isterse gunde ellı kere arasın o cocuktan olmaz eve atmak ıstemıs ıstedıgı seyı bulamamıs tavrındanda muhtemelen alamam ya da zorlar dıye dusunup bırakmıs devam etsen yıne eve cagırıcak sen yasamazsan yıne bırakıcak ısınamadım vs dıyecek
Soran+1 yılBen onu çok sevdim gerçekten çok değer verdim aşıktım
Soran+1 yılBen o benç aramıyor diye aramadım o beni 1 kere aradı ben 4 kere aradım
Soran+1 yılGelince ne istese yaptım yaprak sardım kurabiye yaptım çok sevdim durumu şyi değildi parkta buluştuk hiç ona bakmadım
Soran+1 yılSadece yanımda olsun dedim
- +1 yıl
Bak hala aramaya takılmıssın ya kendını sucluyosun hala suc sende degıl kardesım sen sureklı arasanda olmazdı adamın nıyetı baska senın aramamanla alakası yok hıc
Soran+1 yılÖyle mi belki çol yakın olsak
Soran+1 yılSaygı duyardı ev istemezdi beni çok severdi
Soran+1 yılHani aşk mesajları atsaydım onun cümlelerine daha güzel yanıtlar verseydim
- +1 yıl
Guzel kardesım cocuktan kurtulduguna dua edecegın yerde hala sunu yapsaydım gtseydım severmıydı dıyosun yas aralıgın dogru ıse senın bunu asmıs olman gerekırdı 16 17 yasındaysan soyle bılelım ona gore yazalım adamın nıyetı senı eve atmak? yataga atmak? bısey yasamak? sen hala kendıne kulp takıyosun ya ısterse s... sın sevmezdı
Soran+1 yıl24 ben o 23
Soran+1 yılEvlilik istiyordum onunla
- +1 yıl
O ıstememıs sende kendı kendıne ısteme ıste sal gtsın
+1 yılYa bırak gitsin delikanlı adam gelecekse gelsin gelmeyecekse de sevdirsin gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni yatak arkadaşı olarak görmüş istediğini elde edemeyince soğukluk oldu aramızda demiş klasik türk erkeği işte engelle geç ya
00 YorumlaCanim benim seni sevseydi eğer ikinci günü arardı biz tartışıyoruz mesela haksız olsam bile aynı gün beni arar sürat yapsam kizsamda gitmez üstelik sureklide o arar o yazar
016 Yorumla
Soran+1 yılBen lisede seviyordum ilk mesajı attı beni tanımadı ilk buluşalım dedi çok hevesliydi
Soran+1 yılİşte 2 ay yazıştık odam yok dedim sen ara ama dönerim pek aramadı
Soran+1 yılAma Hergün mesajlaştık. Ben 10 gün aramıyınca aradı
Soran+1 yılBen 5 gün sonradan arayınca kzı eklemişti
Soran+1 yılDeğil mi
Soran+1 yılSevse tanırdı hiç beni tanımaya çalışmadı
Soran+1 yılBen onu çok sevdim ama belli edemedim. Mesajlarda çok samimi olamadım
Soran+1 yılOndan da olmuş olabilir
Soran+1 yılCidden fakirdi durumu tine evden kendim bişeyler yaptım götürdüm
Soran+1 yılHiçbişeyden şikayet etmedim
Soran+1 yılHata mı yaptım birbirimizi daha tanıyalım diye bahçeye gitse miydim
Soran+1 yılBişey sorucam özelden bakar mızmız
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım sen iyi misin ya?
Herif seni kullanmis, daha da kullanamayacagini anlayıp yol vermiş.06 Yorumla
Soran+1 yılHayır Hergün mesajlaştık en başlarda çok ilgiliydi ben 10 gün aramıyınca soğuk yaptı kız ekledi
Soran+1 yılSuç benlm değil mi çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılAdil Yıldırım in sirtlan erkek videolarını izler misin
Hemen.. hemen...
Soran+1 yılBen lisede onu uzaktan sevdim o nineni tanıması ilk mesajı attım o bana iltifatlar eti
Soran+1 yılBen hiç düzgün şeyler yazamadım
Soran+1 yılOndan dimi
+1 yılSırf bu yüzden ayrıldıysa pes gerçekten üzülme ama bence o ayrılmak için bunu bahane etmiş olabilir belki peki gelemeyeceğini söylemiş miydin yoksa hiç haber etmeden mi gitmedin?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok mesajda yazmıştım eve çağırınca o da tamam dedi
Soran+1 yıl2 ay önce oldu bu
Soran+1 yılBahçeye de bugün çağırdı dedi ki havalar ısınınca gideriz ben biraz daha tanıyalım diyince eve gidicekti telefondan terketti
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiden gitmiş çok da bir şey yasamamissinz kolay unutursun. Sürekli düşünmeyi birak
00 Yorumla
+1 yılKötü niyetli yani anlaşılan iyi olmuş takma kafana daha iyilerine layıksın
00 YorumlaHayır suçun değil o kendine eskort arıyor 😒
19 Yorumla
Soran+1 yılErkek o araması lazımdı değil mi
Soran+1 yılBen yeterince uğraşmamışl mıyım sizce
Soran+1 yılÇok pişmanım gitsemşydim evine
Soran+1 yılHani 10 aramadım o aradı benç ama kız eklemiş
Soran+1 yılHergün mesajlaştık ama arasaydım olur muydu çok pişmanım
Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Boş ver dert etme. İyi olmuş ayrıldığınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevse arardı değil mi üzüntüden uyuyamıyorum
Soran+1 yılBen ona çok değer verdim çok sevdim lisede seviyordum uzaktan ilk mesajı attım. Ama sevdiğimi söyleyemedim belli edemedim sevgimi
Soran+1 yılEn çok üzen bir aydır aramadı ben aramadan eve gelince haber ver dedi sevindim özür dilimle diye
Soran+1 yılAma o terketti
+1 yılBırak şu bulaşıkçı süngeri
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediniz
+1 yılamacı farklı olabilir sevseydi bırakmazdı zaten
09 Yorumla
Soran+1 yılHani demişti yılbaşını senle geçirmek isterdim seninle olmak ama derslerleyim
Soran+1 yılBende demiştim bende öyle isterdim tabiki ama önemli olan dersleri geçmen sıkma canını
Soran+1 yılBu şekilde ben çok pişmanım ona sevgi sözcükleri çok kullanamadığım Hergün aramadılım için eğer öyle yapsaydım bırakmazdı değil mi. Seni çok seviyorum yazsaydım güzel şeyler yazsaydım böyle olmazdı
Soran+1 yılTerkedince anladım pişmanlığımı
- +1 yıl
erkekler kolay kolay bağlanmaz zaten paylaşım olmalı
Soran+1 yılHata bende mi
- +1 yıl
yani sende de biraz var ama ondan da pek emin olamadım niyeti iyi değilse zaten istediğin kadar uğraş bağlanmaz
Soran+1 yılOna karşı daha samimi olmam gerekirdi değil mi çok pişmanım benim yüzümden
- +1 yıl
çokta değil tabi hemen kendini kaptırma taktiklere düşersin
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Senin doğru hatan onu haklamış 👏👏👏
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz o kadar pişmanım ki Hergün arasaydım da olur muydu bu
Soran+1 yılOnu çok seviyordum
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten demiş beklentim farklı diye.. büyük ihtimal ondan vermedin diye terk etmiş aşağılık
00 YorumlaHala daha umudun mu var. Sal gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. amaci farkli aşkumm uzak dur
00 Yorumla
+1 yılAmaci kirli uzak dur
011 Yorumla
Soran+1 yılBen ona daha yakın davransaydım çok arayıp sorsaydım
Soran+1 yılGörüntülü arsaydım o samimiyeti kursaydık böyle olur muydu
Soran+1 yılOnu çok sevmiştim
- +1 yıl
Olmazdi niyeti belli cunku mikme odakli adam
Soran+1 yılFilm izleyince öyle mi yapıcaktı
Soran+1 yılBaşbaşa vakit geçirmek istedim dedi
- +1 yıl
Aynen oyle seven insan tanimadan vakit gecirmeden bu tur eylemlerde bulunmaz amaci kullanmak ben 30 yasindayim tevrubeliyim sen abini dinle
Soran+1 yılÖyle biri gibi değildi durumu da pek iyi değildi.23 yaşında. Biz gel film izleriz ama hep film konuşuruz en büyük ortak noktamız o
- +1 yıl
Ben diyecegimi dedim gerisi sana kalmis ister git ister gitme
Soran+1 yılHani ben aşk mesajları yazamadım ona o da yazmadı güzel iltifatlar etti
Soran+1 yılBen onagğxrl karşılıklar verseydim böyle olur muydu
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik beklentisi varsa iyi ki bıraktın
01 Yorumla- +1 yıl
illa olabilir ama?
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. yanlış kişiye kurabiye yapmışın
10 Yorumla
+1 yılBu yüzden terk ettiyse boş ver zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gibi mi samimi olamadık falan dedi
- +1 yıl
Yok yok bi beklentisi varmış ama alamamış senden seni de kırmak istememiş bırakmış olay bu
Soran+1 yılSuç benim mi dedim ki birbirimizi daha iyi tanıyalım sana güveniyorum ama dedim orası tenha
- +1 yıl
Yahu suç senin değil tabiki de. Onun beklentisi birşeyler yaşamakmış ama senden umut alamayınca da bırakmış işten
Soran+1 yılCidden köyün aşağısı elektrik bile 1 sene önce gelmiş bahçe evi Nasıl giderim değil mi
Soran+1 yılAma seviyor gibiydi
- +1 yıl
Erkekler genelde istediğini alana kadar sever zaten
Soran+1 yılBenlm hatam var mı sence 10 gün aramıyımat o aradı sonra ben aradım ama kzı eklemişti
+1 yılEvet
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Istedigini alamamış neden takılmaya devam etsin
Soran+1 yılCiddi düşünmüyor mu
- +1 yıl
Sence fikrin ne bu konuda
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal
00 Yorumla Azmıştır
00 Yorumla
+1 yılAmacı farklı
00 Yorumla
+1 yılSeni öhhem neyse
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi