1 yildir tanisip gorusuyorduk ne kavga ne keder her sey o kadar guzeldi ki sonunda sevgili olduk evine cagirmaya basladi bende seni cok sevsemde asla evine gelmem ailem var inancim var ve bana gore yanlis ev gibi ortamda yalniz bulunmamiz. benim ailem bana boyle ogretti babam serefiyle namusuyla calisiyor ben korkarim onu utandirmaya dedim. arkadasken bu gorusumu anlayisla karsilarken sevgili olunca hos karsilamadi 20 gun sonunda ayrildik. sonra 4 ay tekrar konustuk ama olmadi seni uzerim ben guvenmiyorum yoluna bak dogru insan yanlis zaman dedi ve bir daha gorusmedik sonra biriyle cikti ayrildi su an baskasiyla.21 yasinda univ ogrencisiyiz bu arada sizce yaptigim dogru muydu yanlis miydi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılemin ol en doğrusunu yapmışsın. aklında aşka sevgiye dair kırıntılar varsa onları da söküp at hiç kuşkun kalmasın. senin gibi insanlar bu zamanda o kadar azınlıktaki. o çevrende gördüğün kızların hepsi kendisini kullandırıyor zamanı gelince g. tlerine tekmeyi yediklerinde anlayacaklar. onlara özenipte sakın bu prensiplerinden vazgeçme. 3-4 dk lık zevk için hayatını mahfetme. ve ileride bu şahıs sana dönmeye çalışırsa buna sakın izin verme. ileride kendin gibi temiz bir erkekle tanışacağına ve onunla mutlu olacağına inanıyorum. Allah en iyisini bilir
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi cok sag olun bana destek olanlari gordukce acim hafifliyor ama onla gecirdigimiz guzel gunler hic cikmiyor aklimdan
En İyi Cevaplar
Tabi ki doğruydu helal olsn kız sana babana Layık bir evlaysn
35 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. yinede uzuluyorum hic sevilmemisim demekki hepsi rolmus diye
Soran+1 yılOyle diyip rahatlatiyorum zaten. ama cevremdekiler hep sevgililerinin evine gidiyor ve hepsi cok kutlular uzun iliskileri var ve sevgilileri cok seviyor onlari bense 20 gunde terkedilen bir salagim aciyarak bakiyorlar bana
Soran+1 yılİnsallah canim yoksa benim umidim tukeniyor :(
+1 yılSeni Alnından öpmek istiyorum
Helal olsun zevkin Nefsin uğruna
Babanin şerefini onurunu ayaklar altına aldirmadin
Helal olsun kardeşim
Senin gibi dusunen bir insanı tanımak isterdim
İnanki kötü bir niyetim yok22 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevgilim buyutmedi hasta oldugumda annem babam endiselendi omurlerinden omur gitti 21 yildir ustume titriyorlar ben onlari nasil cigneyeyim
- +1 yıl
Buradamısın?
Çocuk sana cevabını vermiş işte sen evlenilecek kızsın fakat yanlış zamanda denk geldin demiş... Doğru yapmışsın ve de helal
13 Yorumla
Soran+1 yılDogru belki ama yanlis yapanlar mutlu kardesim srvgilisinin evinde kalanlar mutlu ve uzun iliskileri var herkes bana aciyorak bakiyir 20 gun surdu diye kimse icimde neler cektigimi bilmiyorlar
Soran+1 yılEvet baya zahmetli malesef
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz mantık kur seni sevseydi eve gelmedin diye ayrılmazdı bu bahane değil seven insan saygı duyar o eve gitme mecburiyetin yok buna saygı duymalı adamın amacı zaten seni eve atıp seks yapmakmışki yapamayınca ayrılıp başkalaryla denemeye kalkmış o adamla görüşme bile bidaha barısmak için konusma şimdi sana gelir affet bilmem ne ayakları yapar kız bulamayınca
35 Yorumla- +1 yıl
senin gibi kızlar olmalı cogu aşkım güveniyorum seviyorum diye gidiyolar ya sevilşiyolar ya da tecavüze ugruyolar
Soran+1 yılYok geri donmez napsin benim gibi geri kafaliyi ona gore oyleyim belkide Allaha havale ettim her gun aglayip uzuluyorum ama elden gelen bir sey yok
- +1 yıl
Neyine agliyosun yaa alla alla
Soran+1 yılGiden yilima sevipte sevilmedigime
- +1 yıl
Sevinmelisin oyle birinden ayrildigina
+1 yılIçini ferah tut bunun için ayrılacak adam bir daha dönmesin seni farklı görmüş demek ki 20 gün lük sevgiliyken eve gitmediği için ayrılmak ne demek ya. Boşver takma kafana
13 Yorumla
Soran+1 yılFarkli gormus derken kotu kiz anlaminda mi?
- +1 yıl
1 yıl lik muhabbetiniz varmış ya samimiyetine güvenip evine gidecektin onun. Ama işler istediği gibi gitmedi. Buda ona koydu ;) :) erkekler varya erkekler ah erkekler keşke az egitilseler ( hepsi için değil)
Soran+1 yılValla dogru
+1 yılBirisi yanlış dese evine mi hideceksiniz bacım :) bu konu yoruma açık değildir doğru olanı yapmışsınız malum beklentiler belli :)
23 Yorumla
Soran+1 yılYok yine gitmemde bazi insanlar devir degisti ne var eve gitmekte diyorlar haklilar devir degisti annanelerimiz babannelerimkz erkek arkadaslarinin evine gitmezlerdi :) ben eski kafaliyim galiba
- +1 yıl
Eski kafalılıktan ziyade dini ve örfi açıdan daha makul bir yaklaşım gibi :) siz yüreğinizi ferah tutun :)
Soran+1 yılTesekkurlef tutuyorumda terkedildigimle kaldim ortada
Bunun tek bir cevabı yok yanlış veya doğru, benim 1 senelik sevgilim evime gelmicekse ben de ayrılırdım sanırım nedeni 1 senedir sevgilim olan biri bana güvenmiyorsa gelince birşeyler yapacağımı düşünüyorsa uzak dursun benden.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz bir senedir sevgili degil arkadastik.20 gun sevgili olduk sadece. daha sevgili oldugumuz ilk gunden eve cagirmak digru gelmedi bana ayrica ben ona guvensiz degilim ikimizde genciz Allah korusun zina olsun istemedim evlendigimde utanmadan sıkılmadan esimin karsisina cikayim istedim
Soran+1 yılAnladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşvda durmuyor hiç;sorsan herkesin ihtiyacı var der g. a. v. a. t... Velhasıl boşver gitsin cenabet herif;Allah sana da gönlüne gore birini nasip etsin...
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi sag olun bana destek olanlari gordukce acik hafifliyor 😔
yaptığın gayet dogru bişey. sorgulamana bile gerek yok hatta böyle okuyunca gurur bile duydum ben. her insan geniş olmak zorunda degil
11 Yorumla
SoranCok tesekkurler canim kardesim. uc kurusluk rvlerine her erkek arkadasini cagiran siniftan bir suru erkek arkadasini eve toplayan bir kizla gorusuyor simdi
+1 yılSorunu sonuna kadar okumadım seni niçin eve çağırıyor belli gitememek ile iyi yapmışsın saygısızlık yapmış seni eve çağırmak ile.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. doğru yapmışsın insanlar karşısındakinin hassiyetine saygı göstermelidir göstermiyorlarsa ilerde duyarsızlığın dozunu artırır ve karşılayamıyacağın başka şeyler istemeye başlarlar
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru sakın gitme ev için ayrılacaksa ayrılsın zaten boşver
10 YorumlaDoğruydu helal olsun sana en güzel insan seni bulur Allah gönlüne göre versin rahat ol sen..
22 Yorumla
SoranBenim kimseye guvenim kalmadi malesef
helal sana alkışş babanı düşünmen gerçekten çok onure etti beni
23 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevgilim buyutmedi hasta oldugumda annem babam endiselendi omurlerinden omur gitti 21 yildir ustume titriyorlar ben onlari nasil cigneyeyim
Soran+1 yılSag olun
Sen alnindan opulcek kizsin , kendime iyilik etmissin aferin
221 Yorumla
Soran+1 yılDogru oylede ama cok sevdim o kadar iyi anlasirdikki cok degerlisin derdi ayrildigimizda bile tek ciddi iliskim sendin ama olmuyor uzmem artik seni dedi yine konustuk simdi baskalariyla o kadar icim aciyor ki tarifi yok kardesim her gunum zindan gibi
Soran+1 yılKaraktersizsin uzgunum :/
Soran+1 yılSiz gidiyorsunuz ya ayrilip arkanizda kirik bir kalp ve enkaz oluyor onun hakkini nasil odeyeceksiniz?
Soran+1 yılOlsun yine dogru mu sence bir insanin hayallerini yikmak terketmek? Birde cinsellik icin bu kadar mi onemli cinsellik sabredemiyormusunuz evleninceye kadar? Kiza yaptigin bir iyilik varsa o da kizi kullanmamandir ama hakki var o kizin senin ustunde bunu aklindan cikarma
Soran+1 yılBir defalik gezmedik ki her gun surekli mesajlasir hafta uc kere bulusur bir yerlerde otururduk
Soran+1 yılAynen iste hakki hukuku dusununce kezban oluyoruz. tamam kiz uzulmese bile yaptigin yanlis kendini hemen saunmaya aldin neyse Rabbim gonlune gore versin iyi geceler
Soran+1 yılBen kimseyi yari yolda birakmadim uzun ya da kisa olsun arkadasligim ben anlayamam o yuzden seni ve karsimdaki her insanla ciddi dusundum bazilariyla cinsellik bazilariyla sadece sevgi dusunmedim cok farliyiz canim kardesim saygi duyarim ama anlayamam seni
- +1 yıl
Ben cok sevdim cok iyi tattim ne anlama geldigini ama degmedi elimde patladi hala izleri zihnimde, bir zaman sonra cevre ortam falan filzn inter milan insan sık~lıyo bu kadar zevkine duskun kiz varken duzgun erkek mi olcan diye yani daha zevki bakiyon olaya gidip sapik olmuyoz. Ebet farklitiz ben her insanla ciddi dusunmedim 2 kisiyle dusundum onlarda benim icin ozellerdi herkes ozel plursa ben basitim demektir ya da sipsevdi. Kesinlikle ayni degiliz
Soran+1 yılBenim ilk sevgilimdi hayatima zirt pirt birini almiyorum o yuzden sipsevdi degilim iftiralarini cebine koy. insanlari evlenilecek eglenilecek diye ainiflandirmakta bana gore cok kotu bir durum hayatimiza herkesi alip dur sunlarla egleniyim sunlarla ciddi olayim yanlis. kaldi ki kiz temizss ve onla cinsellik yasamayacagini anlayinca birakmak cok kotu bir sey ama gerci bosversene bu devirde kimin umrunda biri gelir biri gider herkes icin o yuzden size gore ben yanlisim yanlista kalacagim evlenene kadarda hayatima kimseyi almayacagim bir kere daha kandirilmak istemiyorum Allah hic bir kardesimin basina vermesin.
- +1 yıl
Ben evlenilecek eglenilecek kiz diye ayirmiyom periscope de sutyeniyle yayin yapan 19 yasinda ki kiz ben ona demesemde sevmesemde evlilik gozuyle bakmam anliyon mu? Bak burada bioe bir suru kiz var sevdigimle sevisirim dokunurum diye bende o sekil dusunen biz kiz istiyodum o siralar sonra o kizla biraz konusunca istedigim gibi olmadigini anladim onunda iyiligi icon son verdim sohbete Senin sevdigin eve gitmedin diye ayrilmis o ayri bu ayri yani gitseydin senle sevisicekti. Ben oyle degilim iste gercekten sevdigime bunu teklif bile edemem. Sana iftira gibi niyetim yok ne dediysen onu yazdim herkes ozeldir benim icin diyosun , yanlis bana gore benim icin herkes ozel degil. Kalcam cok kucuk erkekler begenmiyo diye dusunen kiz benim icin ozel degil gercekler acidir.
Soran+1 yılBenim icin herkes ozeldir mi dedim ben? Benim eski sevgilim bir yillik arkadasligimizda gayet efendi durusttu sonradan bu olaylar oldu yani ben kendim gibi dusunen insani hayatima alirim o ozeldir. gidip serseri cinsellik duskunleriyle konusmam onlarada ozel demem kendim gibi insana ozel derim kaldi ki hayatima bir insan girdi sadece o da olmadigi icin bitti. nadil sip sevdi ve basit bir kiz oluyorum senin mantiginla cozemedim. sana uygun olmadiginj bildigin kisilerle hic konusmayacaksin o zaman
- +1 yıl
"Ben kimseyi yari yolda birakmadim uzun ya da kisa olsun arkadasligim ben anlayamam o yuzden seni ve karsimdaki her insanla ciddi dusundum" bunu sen yazdin ve ben diyorum mi once karsimdaki insanla konusmam lazim biraz taniyabilmem icin dimi ki devami var mi yok mu anlayayim ama senin yazdigina gore her konustugunla hayallerini paylasiyon onu pzel sifatina koyuyon. Ben koymam ozel sifatina koydugum nadir ve az kisi olur zaten kucagindan kiz dusmeyen tiplerden degilim herneyse..
- +1 yıl
@EliJahh çocuk bişey dememis ki sen niye atarlandin :) Yazık bu erkeklerede üzülüyorum bazen. Valla 90 erkek birhaltlar yiyorsa 10 erkek suçlanıyor :D
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk baktı olmayacak ayrıldı hayırlısı diyelim cancan.
11 Yorumla
Soran+1 yılHic mi sevmez insan? 1 yil nasil sabretti bdni sevmedigi halde?
senin yaptigin dogru zaten karakterli biri olsa evine cagirmaz ev ne ya disardaki mekanlarin suyumu cikti
231 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya o da ina sapik muamelesi yaptigimi ona guvenmedigimi dusundu
Soran+1 yılCevresinde ki insanlardan kaynakli keza benim cevremdeki kizlarda hep gidiyorlar sevgililerine normal erkek arkadaslarinin evine oblar normal karsiliyorlar bu durumuama cok sevdim o kadar iyi anlasirdikki cok degerlisin derdi ayrildigimizda bile tek ciddi iliskim sendin ama olmuyor uzmem artik seni dedi yine konustuk simdi baskalariyla o kadar icim aciyor ki tarifi yok kardesim her gunum zindan gibi
Soran+1 yılSenin gibi dusunen erkekler azaldi kardesim evine gelmeyenler kotu artik
- +1 yıl
sen onun evine gitmedin diye ayriliyorsa daha hatasinin farkinda bile degil dogru bisey yaptigini zannediyor onun karakteri farkli insan sevdigini biraz dusunmesi lazim zor durumda birakip sanki yanlis bisey yapmisin gibi bide sana sucluluk psikolojisi yuklemesi karakterinin daha oturmadiginin gostergesi
Soran+1 yılYani iste sen bana guvenmiyorsun dedi belki o da uzuldu ama benim kadar degil keske hatasini anlasa ah be yanlis yapmisim dese :/
Soran+1 yılİste her insan ayni olmuyormus malesef
- +1 yıl
biliyorum nasi aci cektigini bende ayniyim benimki hic bisey soylemeden gitti 1 ay sonra nisanlandi bunu yasama beterin beteri var seninki aciyodur ama ben nefes alamiyorum sabah uyandigimdigimda muthis bir aciyla kalkiyorum gun boyu o aciyla sersem gibi dolasiyorum uyuamiyorum uyudummu kalkamiyorum😕
Soran+1 yılAllah yardimcimiz olsun kardesim umarim hayrli insanlar cikar karsimiza bundan sonra
Soran+1 yılBencede anormaliz belkide artik devir degisti diyor herkes dogruda benim annanem babanem annem sevgilileri olmustur hadi diyelim ama evine gitmek nedir bilmezler ama su an o kadar normalki
Soran+1 yılBazeb uzulunce hakli olmanin bir anlami olmuyor
Soran+1 yılBen benden gitmisim zaten cidden artik oylesine ve ailem icin hayata tutunuyorum yoksa tukendim
Soran+1 yılEvet dusunceler icindiyom hep bir mutsuzluk guluyorum ama icim hep buruk
Soran+1 yılYasamak icin yasiyorum hic bir gayem yok her sey o kadar bos geliyor ki
Soran+1 yılCoktan ele gecirildi zaten ve sin hayatimda pozitif giden hic bir sey yok
Soran+1 yılEdemiyorum etmekte istemiyorum bosverdim
Soran+1 yılBenim icin donmuyor dunya ben vademin dolmasini bekliyorum
Soran+1 yılOluyorda kotu zaten hep kendimi avuttum hayirlisi dedim ne oldu kocaman bir sifir artik umit etmiyorum bitti yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın kardeşim ADAMSIN ADAM ADAM ADAM.
28 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkkurler o sizin adammliginiz :( ç evremdekiler hep sevgililerinin evine gidiyor ve hepsi cok mutlular uzun iliskileri var ve sevgilileri cok seviyor onlari bense 20 gunde terkedilen bir salagim aciyarak bakiyorlar bana benim kaderim bu galiba
- +1 yıl
Boşver her gelen sevmez hiç gitmeyen sever :)
Soran+1 yılBen artik sevilecegimi dusunmuyorum cunku devir degismis ben coguna gore eski kafali yobazin tekiyim
- +1 yıl
Sen sen ol boşver evinde dur gönülden seven gelecek kimse yalnızlıktan ölmemiştir :D
Soran+1 yılKimse gelmesin ne gerek var ki ben yalnizligi seviyorum
- +1 yıl
Yalnızlık güzeldir kalabalıklar bu kadar sahteykene :D
Soran+1 yılYo ben insan olarak bile gormuyorum
Kendimi ne gerek var kendi kendime kafayi yiyip oleyim tek istegim bu- +1 yıl
Tamam :D
En doğrusunu yapmışsın boşver iyiki kurtuldun
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler a uzuluyorum gecen zamanima hic sevilmemis diyorum
+1 yılPişman olmayacagın harekette bulunmuşsun.
20 Yorumla
+1 yılYaptığın kesinlikle doğru. Üzme kendini onun için.
20 Yorumla
+1 yılBoşver ya niyeti ortaya çlıktı
23 Yorumla
Soran+1 yılBazen kendime kiziyorum biride yazmis cevapta guvenmiyor musun bir yildir tanidigin birine diye o da bana guvenmiyorsun demisti
- +1 yıl
Ayak yapıyor
Soran+1 yılDogru cok degerlisin derdi gercekten cok deger verirdi ama ciddi iliskiyi ilk defa deneyecekti olmadi
+1 yılDogru tabi. O yanls yapmis
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kafam allak bullak mutsuzum ama napayim iste :/
Doğru olanı yapmışsın takılma
112 Yorumla
Soran+1 yılAylardir dusunuyorum 8 ay oldu ayrilali
Soran+1 yılDogru oylede ama cok sevdim o kadar iyi anlasirdikki cok degerlisin derdi ayrildigimizda bile tek ciddi iliskim sendin ama olmuyor uzmem artik seni dedi yine konustuk simdi baskalariyla o kadar icim aciyor ki tarifi yok kardesim her gunum zindan gibi
Soran+1 yılYok yapamam ailem namusum onemli. bende sevgiden feragat ettim
Soran+1 yılYok ya zaten geri donmez. kaldi ki donse bile eger bir daha ev mevzusu acarsa yine gitmem yine ayni sey olur yani ben platonik sevmeye devam edeyim en iyisi
Soran+1 yılTesekkurler hakaret icin
Soran+1 yılBende kendime cok kizar gerizekali oldugumu dusunurdum birgun psikiyatri onayli bir test cozdum ve iq seviyem 135 cikti psikologum geri zekali olmadigimi sadece haksizliklar ustunde fazla dusundugumu soyledi. bende uzmanlarin yorumuna guveniyorum uzgunum asagilamanizi kabul etmiyorum ama mazur goruyorum bazen insanlar kendilerinin yasamadiklari durumlarla sinanan insanlari gerizekali gozuyle gorur. ayes dustugu yeri yakar iyi geceler...
+1 yılAşkın gedliği son nokta işte :D
16 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
evine gitmemişsin diye ayrılma yani :D
Soran+1 yılHimm anladim ama bana konik degil malesef gulemiyorum :/
- +1 yıl
bana öyle geliyor niyese :D
Soran+1 yılNormaldir ben cogu insana gore bu davranisimla eski kafali salagin tekiyim varsin oyle olsun buyrun gulun hatta kahkahanizids esirgemeyin acinacak halime
- +1 yıl
neyse iyi günler :D
+1 yılAmacım seninle yatmak olmayınca da ayrılmış
13 Yorumla- +1 yıl
pardon amacı dicektim
Soran+1 yılBazen dusunuyorum cok iyi anlasirdik akilli kulturlu bir cocuktu 1 yil bana nasil sabretti acaba sevmedigi halde :(
- +1 yıl
Işin ucunda yatak olsun da erkek 10 yılda sabreder
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru olani yapmissin sormana bile gerek yok
20 YorumlaEğer gitseydin kendini çok pişman hissedicektin
10 Yorumladogru tabbiiii sakla kendini
10 Yorumla
+1 yılgit de miksin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyle diyorsunuz ben onun evine gideyim diye bir sey yazmadim 😒😞
- +1 yıl
hayat :D
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. unut unutttt
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürlümüsün
02 Yorumla
Soran+1 yılYok degilim ama dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışın kapanma bence :)
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası