Güncellemeler
+1 yıl
2 aydır sevgiliyiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seven insan sevdiğinin namusuna göz dikmez. Eğer hala iletişimdeyseniz veya ilerleyen dönemlerde iletişime geçerseniz sakın yüz verme yol ver gitsin.
İletişimde değiliz engelledi beni
Niyet başka onun seven insan bu şekilde hareket etmez.
Seven insan böyle yapmaz değil mi
Niyetinin iyi olduğunu düşünmüyorum asla böyle bi sebebten ötürü ayrılma olmaz üstelik engellemiş de asla üstünde durmayın bu konunun.
Niye korkuyosun sevgilin sonuçta istemediğin şeyi yapmaz
2 aylık sevgilim ve bana cinsellikten bahsetti önceki konuşmalarımızda ve ben istemediğimi açıkça söyledim.
O zaman yapacak bişey yok
boş ver iyi ki bitti ilişkiniz sadece cinsellik istiyor o erkek
Ben cinsellik istemiyorum aşk istiyorum dedi senin düşündüğün gibi bir şey olmayacak dedi annesinin üzerine yemin etti ama bu kadar çok ısrar etmesini anlamıyorum.
İstiyor istediği için ısrar ediyor dikkat et sevgili seçerken bir dahakine
Asla seni sevmiyor. Kanmayın şunlara. Libidosu tavan yapmış sen gitmeyeceğim deyince de sinirinden ne yapacağını şaşırmış.
Olabilir buda var tabi
Tabi mi? Başka hiç bir ihtimal yok.
Seven insan her türlü yanında olur değil mi eve gitmedim diye vazgeçmez aslında bu onun için iyi bir şey olması lazım.. ama onun için berbat bir şey haline geldi
Seven insan sevdiği kucağına düşmedi diye onu engellemez. Orsb muamelesi yapmaz.
Doğru 😕 maalesef ki doğru sadece üzülüyorum çünkü ben sevdim onu
Şunu unutma. Önce sevil sonra sev. Ve bir insan kendi menfaatleri için seni engelliyorsa senin duygularını ve kararlarını düşünmüyorsa asla seni sevmiyordur sadece kullanıyordur.
Haklısınız benim düşüncelerim onun hiç umrunda olmadı sadece kendi istekleri önemliydi ve sevgide çok bencildi
Sevilmek muazzam bir duygudur insanı çelişkiye düşürmemeli. Eğer kafanda ve yüreğinde soru işaretleri oluyorsa emin ol yolunda gitmeyen şeyler var demektir.
boş ver kurtuldun 2 ay içinde eve atmak istiyorsa ondan hayır gelmez çok seviorsa eve gel diyorsa ailenle tanışıp evlenmek isterdi
Doğru dedikleriniz ben sadece çok üzülüyorum çünkü sevdim onu.
seninki yine iyi 2 ay bisy değil hemen unutulur ben 2 sene bekledim sonuç alamadım sadece helal yoldan evlenmekti derdim ama yapcak bişey yok
Bende oyle helal yoldan evlenmek istedim ama bu devirde zor her şey çok zor insanlar zor bilmiyorum herkes birbirinin namusuna göz dikmiş bu nasıl bir devir. aklım almıyor
hiç sorma etrafimdakilere bakıyorum hemen evleniyor. benim kismetimmi kapalı anlamadim? ben helal yoldan evlenmek istedim eski sevgilim yok aileme anlatamam hazır değilim ailem maddi yardımcı olmaz, kızarlar vs vs 2 sene sabrettim 2 sene sonra canıma tak etti. ne kadar sevdiysem okadar nefret ediyorum ondan. sizin sevgilinle yasiniz kaçtıki?
Aynı yaştayız önümüzdeki sene 25 yaşımıza girecektik olmadı işte onunda tek derdi benim evine gitmem 😕
boş ver iyi olmuş. hangi şehirde yaşıyordunuz?
İstanbul , engelledi zaten bu saaten sonra tamamiyle bitti artık bizden bir cacık olmaz
iyi olmus boş ver kendi kaybeder. bende sana bisy sorcam özelden yazarmisin?
naptın barıştınmı?
Yapacağını yaptıktan sonrada engelleyebilirdi. Verilmiş sadakan varmış
Seni kullanmak istiyor seven öyle sebepden ayrılmaz. Hadi lütfen olgun düşünün bunu burada sorunca cevabı kafanızda bulup bitirin içinizdeki aşkı
Biter mi icimdeki aşk geçer mi
her şey geçicidir. Tabii güclü yapiniz varsa daha cabuk atlatirsiniz. Depresyona yönelik kişiliginiz varsada maalesef yalniz bu ilişkinizde değil daha sonrakilardada hep uzulen taraf olursunuz. Gidene hoşca kal demek gerekir
O zaman insallah en kısa zamanda gidene içimdende hoşçakal derim ve bu üzüntü biter
e insan seciğini * ister afedrsin.
Ona hayır dediğim zaman ayrilmakla tehtit ediyor
ayrılsın ne diye tehdit ediyormuş 2 ayda hemen yatağamı girmen gerekiyormuş ondan cacık olmaz ben sana söyliyim
Zaten öyle hiç anlayış yok beni anlamıyor seviyorum diyor ama sözde diyor seven insanın böyle olacağını düşünmüyorum
insan sevdiğini ağzıyla söylemez beli eder hal ve haraketleri ile konuşmaları ile zaten ikna eder sevdiğine. bu heleki erkek ise hiç söyleyemez demem o ki ağızla her söylenene kanma güzelim.
Seni sevmiyor, amacı seni kullanmak yol ver gitsin
Her koşulda yanında olacak sevgili istiyor oğlan
Daha önce gittin mi beraberliğin oldu mu
Hayır
Amaç belli reisin
Gitmemekte iyi yapmışsın
Amac belli