Bu halimle beni evde bıraktı?

34 haftalık hamileyim doğurmama çok az kaldı hatta her an gelebilir eşimle kavga ettik münsaip bir foto gördüm galeride kavga ettik annesi geldi gitti beni istemediğini söyledi sonra düzeldik gibi falan, kuzeni geldi şimdi de beni evde bıraktı gitti hem foto çekiyor orasını galeride yakalıyorum hem suçlu hem güçlü. evde ekmek bile yok gitmeden önce dedim ki aciktim gisip gelince yeriz dedi mecbur tamam dedim dolap boş valla açlıktan yemin ederim tarihi geçmiş küflü yufkadan kendime sigara böreği yaptım 😅 çok kötüyüm benim gibi bi insan nasıl bu duruma düştü acıyorum halime ona da sevgim yok ama bi özür beklerdim çok üzüldüm fotoğraf çekmesine de değil de bi üzgünüm bile demedi zaten hiç demez ağlayarak yazıyorum çok pişmanım evlendiğime bebeğim sürekli içerde sıkıntı çekiyor benim üzüntüm yüzünden çok mutsuzum bi öpücük bile konudtmadı yanağıma hep sorunlu oldugumu söyledi ama bi ufak bişey bile istemedim ben ondan. napıcam bilmiyorum sadece aşırı boşluktayım doğum da beni korkutuyor mahvoldum iyice

Bu halimle beni evde bıraktı?