Of aklıma utanç verici anılarım geliyor uyuyamıyorum, kitap okuyamıyorum, ders çalışamıyorum nasıl geçer?

Düşünmeyeyim diyorum yenileri ekleniyor (sonrasını okumasanız da olur saçmaladım) mesela babam yoğun bakımdayken işte 2. anjiyosunu oldu bir doktor abi bilgi verdi sonra ben yoğun bakımdaki tüm teyzelerle kanki oldum falan filan derken doktor babama iyi oldu tekrar anjiyo olacak bir damarı hala tıkalı dedi ardından abim aradı hangi damarıymış ana mı kılcal falan mı dedi (abimde çok biliyor) koşa koşa adamın yanına gittim dedim hangi damar tıkalı oda birşeyler anlattı anlamadım tabiki hayır bilgim var sayısalcıyım, başarılı bir öğrenciyim ama o kadarda değil derken ben başladım biyoloji dersinde gördüğüm tüm damarları saymayı adam bu ne diyor diye baktı (adam ne yapsın senin çerez bilgilerini sa lak mısın be cemile) derken halama bir baktı arkada ağlıyor biz aort maort derken kadın ciddi bir şey var sandı galiba zaten dramaqueende halam doktor teyzem niye ağlıyorsun falan dedi adamın işi gücü yokmuş gibi bizimle uğraştı utanıyorum hala daha çok rezilliklerim var da en basitini anlattım iyive psikolejim bozulmasın diye

Of aklıma utanç verici anılarım geliyor uyuyamıyorum, kitap okuyamıyorum, ders çalışamıyorum nasıl geçer?