Bir türlü ders çalışamıyorum, bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Zihninizi nasıl susturuyorsunuz? Aylak zihnim neden avare dolanıyor?

Bunu başaranlara hayret ediyorum. Ben 3 kere mezuna kaldım. Hep erteledim, bir kere olsun düzenli çalışmadım. Tam geçiyorum aklıma bir şey geliyor sonra diyorum ki bak calismadim 3 yıldır cezasını çekiyorsun bari bu sefer basar da sefasını sür. Kendine bir kez olsun bir iyilik yap diyorum, iyice kafayı siyirdin evde zaten. Tam kalemi alıyorum elime 'Sen mi kazanicaksin aptal' diyorum. Vazgeçiyorum kendimden,6 ay boyunca odamda masa başında durmak beni korkutuyor. Bugün gaza geldim saat 6 da kalktım ve inanır mısınız 10 a kadar oyaladım kendimi 10 da masa başına geçtim bir baktım 18 e kadar masa başında öylece durmuşum. Yahu bir insan neden bunu beceremez aklım almıyor neden bu kadar tembel ve aptalım hiç anlamıyorum. Eskiden çok başarılı ve dersleri çok seven bir kızken şimdi kayboldum hiç çalışamıyorum. Ne değişti o kız kimdi o kız neden dersleri seviyordu hepsini unuttum. Artık kendimden utanıyorum bu kendime verdiğim son sözdü yoksa avukatlık sadece hayal olarak kalıcak. Bu sınav için her şeyden vazgeçtim hep kaçtım olmuyor işte... sosyal hesaplarım bile uzun süredir kapalı ayda 1 görüştüğüm 2 dostum var geçip giden 3 koca bomboş yılım oldu ben hiç telafi edemiyorum ölsem yeridir. Hiç sağlıklı düşünemiyorum lütfen ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim🩵

Bir türlü ders çalışamıyorum, bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Zihninizi nasıl susturuyorsunuz? Aylak zihnim neden avare dolanıyor?