+1 yılTecavüzlerde suçun ne kadarı kadına aittir?
- Hayvanlara da, damacana ve başka objelere de hallen insanlar var bu ülkede. Suç eşeğin mi, damacananın mı?
Avrupa'da tecavüz vakası az, neden bizim gibi Müslüman bir ülkede bu kadar çok?
- Seks müslüman ülkelerde tabudur. Yabancı ülkelerde tecavüz sayısı az, çünkü onların sekse bakış açısı bize göre çok daha modern. Onlar bekareti önemsemez. Ergenlikten itibaren çocuklar istedikleri ile cinsellik yaşayabilirler, toplum tarafından dışlanmazlar.
Peki bizdeki sorun ne?
- Toplum gençlere bu kadar dindi, günahtı diye baskı yapmasa bu vakalar bizde de Avrupa'daki gibi çok nadir görülecektir eminim. Ancak bizde gençler cinsellik yaşayamadan büyüyorlar. İradelerine sahip olamayan ülkenin inançlı kesimine göre epey azınlıkta olan aklı yetersizleri de cazibesine kapıldıkları kadınları güç ile ve zorla elde edebileceklerini düşünüyorlar.
Peki bizim ülkemizdeki kadının suçu ne?
- Bayanlar, görün artık şu sorunu: İnançlı bir ülkede yaşıyoruz. Herkes tutturmuş bekaret diye... Benim gibi inançsız da olsanız, bekareti önemsemeseniz de ülkenin geneli belli. Damacanaya hallenenin olduğu bir ortamda erkek kılığına girip sokağa çıksanız bile tamamen tehlikede değilsiniz diyemeyiz.
Tabular yıkılana kadar, bu ülkede cinsellik normal konuşulabilir bir kavram olana kadar hep tehlikede olacaksınız. Örtünün demiyorum ama dekolteden olabildiğince kaçmanız gerekiyor. Bu zihniyete sahip bir ülkede suçlu hallenen değil, damacanın kapağını kapamayanın olur. Maalesef...43 Yorumla- +1 yıl
Amerikada her yıl çeyrek milyon kadın tecavuze uğruyor bumu nadiren görülme
www.turkishwat.com/.../...diger-istatistikler.html - +1 yıl
@freerogue0 Amerika'dan bahsetmedim ki ben. Avrupa'yı örnek verdim. Evet, Amerika'da da tecavüz çok ve onlarda da Avrupa'daki gibi cinsellik tabu değil. Ancak onların sorunu insanlarının arasında sınıf farkının oluşması ve buna bağlı artık insanlarının yozlaşmaya başlaması. Bizdekini ben yozlaşmaya bağlamadığım için tabulardan bahsetmek istedim ve o yüzden sadece Avrupa'yı örnek gösterdim.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl-Tecavüz ettim çünkü tahrik oldum hakim bey...
-Saldırdım çünkü kendimi tutamadım efendim...
-Oldu bir şeyler çünkü çok açık giyinmişti, kendimi kontrol edemedim...
-Benim suçum yok, o öyle giyinmeseydi...
Yıllar boyunca adaletin o iğrenç boşluklarından işte bu söz sayesinde faydalanan bir yığın sek... çocuğu saldırıya uğrayan kadını hedef göstermiştir.
Ve ne yazıktır ki bu ülkede adaletin kitabı tersten okunuyor, terazisi bozuk, kılıcı ise körelmiş!4514 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Şeriat değil çok daha modern ve bir o kadar da caydırıcı kanunlar hayata girmeli. Daha fazla eğitim verilmeli. Hatta buna yönelik eğitim, ilkokuldan itibaren öğretilip düzenlenmeli.
- +1 yıl
Şeriatı kadınlar neden istemez çünkü şeriatta zevce kavramı vardır ve 4 kadına kadar alınabilir. Bu yüzden böyle tecavüz olaylarına da bu kadar yeltenmez insanlar.
bir başka problemde insanlar küçük yaşlarda evlendirilmemesi veya evlenemesi bu tecavüzlere davetiye çıkarıyor. Yokluk varsa bir yerde orada bokluk vardır illaki. - +1 yıl
@karadayii sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Dört kadın neyin nesidir? Açıkçası, ben bunu bir nevi harem ve mal ilişkisine benzetiyorum. Bazı şeylerin idrakında olan bir kadının bunu kabullenmeyeceğini de bal gibi biliyorum.
İlaveten dört kadın ile tecavüz probleminin çözüleceğini düşünmek başlı başına bir ahmaklıktır!
Biliyor musun? Yazdıkça batmışsın...
Küçük yaşta evlenmek mi? Yokluk mu?
Eğer bir erkek, kasıklarının arasındakine sahip olamıyorsa sokaktaki kediden köpekten ne farkı kalır?
Bu kadar irade ve idare yoksunu mudur? - +1 yıl
Senin anlattığına göre benim şehrimdeki herkes kedi köpek. Dostum burada sana detaylı anlatacak değilim. Kimin ahmak kimin aptal olduğuna sen mi karar vereceksin. Bak işine.
- +1 yıl
Ona sahip olamayan ve önüne gelene saldıran veya saldırmayı düşünen kedi de olur, köpek de olur ve yeri geldiğinde pislik içinde yüzen lağım faresi de olur...
- +1 yıl
@Mandarinia Kesinlikle çok çok haklısınız.
+1 kesinlikle
ayrıca @karadayiii isimli üyeye de ağzının payını vermişsiniz saolun. - +1 yıl
@Mandarinia. Yanlış anlamada sen neyden bahsediyorsun batılılaşmışın bu ne biçim düşünce sen deki sen müslüman değilsin ama muslumana saygı duymak zorundasın sen cahiliye dönemini biliyor musun neler yaşandığını sen bizim dinimize rabbimize böyle hitap edemezsin kim veriyor bu dalga geçme hakkını sana. İlim bilmiyorsun ilmin derinlerine yorum yapıyorsun. O zamanı görmediğin için böyle muhabbetler yaşanıyor. Kafamıza vura vura bu sistemi getirdiler başımıza o yüzden idrak edilmiyor o günler. Böyle düşünceler amerika. AZ Kaldı Allah'ın izni ile osmanli geri dönecek.
- +1 yıl
@1Bilirkişi1 Hayırdır siz neden bahsediyorsunuz? Laf sokmak için yazdığınız zırvalar ile benim soruya verdiğim yanıt arasında bir bağ göremiyorum.
- +1 yıl
Bende bundan bahsediyorum Allah kur'anı kerimde bahsediyor
“Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ve onlar için büyük bir azap vardır.” (Bakara, 2/7) - +1 yıl
@1Bilirkişi1 Hacı hoca tayfaları ile aram hiç iyi olmadı. Şimdi daha fazla kafamı şişirmeyin!
Suçlu bulanların yakınlarının başına böyle bir olayın geldiğini görseler acaba fikirleri değişir mi çok merak ediyorum. "Açık giyindiği için tecavüz edilmiş" "Tahrik etmeseymiş hak etmiş kardeşim" diyerek kadını kötüleyen ve suçlayan bir toplum var. Neden bir bayan şort giydi diye tecavüze uğramak zorunda kalsın yapmayın etmeyin. Hem zaten bu zamanda sadece kıyafeti açık olanlar mı tecavüze uğruyor? Tecavüze uğrayan kadınlar için zaten utanç verici bir durumken, çevreden aldıkları bu tepkilere karşı nasıl ayakta durabilir ki. Ama yine de suçlu buldukları kişi o. Erkeklerin bir anlık zevkleri için yaptıkları bu şeyler için bir kadın asla suçlu bulunamaz- bulunmamalı da.
20 Yorumla
Çünkü bazılarımızda beyin yerine saman var tecavüzü nasıl legalleştirebiliriz diye düşünmüşler ve kadının da rızası vardı tahrik etti gibi saçma şeyler bulmuşlar ah ah içim acıyor ya içim niye insanlar böyle niye?
91 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara kadındaki rezilce kendini teşhir etme duygusu/ davranışı da sorgulansın tamam mı? Hiç bir hareket tecavüzü haklı çıkaramaz ama gerçekliğkten uzaklaşıp sanki hiç seks yapmamış veya bir kadına bakıp süzmemiş gibi tahrik diye bişey yoktur diye popülist tribünlere oynayan yapmacık bir erkek tavrına girerseniz yuh derler adama. Tahrik vardır ama o tahrik sonuçu tecavüz asla mesru değildir olay bu. Yani biraz da samiyetiniz gerçekten bişeyleri çözmeye yönelik zerre insanlığınız varsa kadınlardaki iyice alıp başını giden kendini teşhir etme konuşunu da konuşucaz kaçmak yok öyle! Dbine kadar samimiyetsiz ikiyüzlü ve yapmacıklarla dolu bu ülke. Biraz samimi muhabbeti girince her içindeki ikinci yüzüne döküyor ama ortaya. Yok bakılmak hoşuna gidiypr kimin gitmez ki... Yok dikkat çekmeyi herkes ister, yok beğenilmek insanın ihtiyacı... Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bir de iğrenç bir erkek tipi var ki ortam da her türlü ezber kelimeyi söyler yok tahrik diye bişy yoktur falan ama sadece kızı tavlayana kadar... Tüh ulan!
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir düşüncedir tecavüzde kadının zerre kadar sucu yoktur kadın butun nefsine hakım cıkarda erkek cıkamaz ama her erkek ıcın degıl kısılıksız karektersız kendısıne guvenı olmuyan erkeklerden beklenır bu tecavüz olayı ne hakla baskasının hayatını karartmaya hakları var anlamıyorum illede o haltı yıyeceksen gıt parayla calısan bırısne ucretını ver ki bu bile yanlıs evlenecek olan esıne saklamalı kendısını erkekte erkekler sorarsan bakire kız ıstıyorlar acaba kendılerı bakiremi bakıre kız ıstıyorsan senınde kımseyle alakan olmucak bızım toplumumuz bayanları 2. plana atıyor ne yazıkkı cok acıklı bır durum gerıdeyız dıger ulkelerden ve tecavuz suclarına hapıs cezaları cok ama cok az tecavuze ugruyanın pıskolojısını hıc dusunmuyorlar onun gelecektekı hayatını toplumun bakıs acısını yanı verılen ceza bana gore idam olmalıdır ve cocuk tecavüzcülerinede diyecek laf bulamıyorum Allah topunun belasını versin tecavuzculerede insallah hapıshanede tecavuz ederler diyorum
50 YorumlaBence bu yanlış değerlendirme neymiş kadın mini etek giyiyor açık saçık giyiniyor tarik ediyormuş kısacası bahanene sıçayım senin bunları erkek olarak bahsetmek yanlış bir tabir olacaktır erkek dediğin kadına tecavüz etmez kadına destek olandır her kadını kız gözüyle bakana erkek denir yani tecavüz hayvanlıktır hem bu dünyada hemde öbür dünyada yakası bir araya gelmez tecavüzcülerin nereye gidiyoruz anlamış değilim gerçekten teşekkür ederim diyeceklerim bu kadar...
51 Yorumlainsani ve de vicdani olarak bunu kabul etmek ve de onaylamak mümkün değil!!! Allah kimseye yaşatmasın. ancak kast ettiğin hal ve hareketleriyle ve dahi kılık kıyafetleri ile tahrik neticisinde buna (tecavüze) sebebiyet verenleri eleştirenlerin anlayışıysa bu başka bir mesele.. hukuk her türlü ceza gerektiren suçta, 'tahrik' unsurunu göz önünde bulundurur.. evinin içinde saklı bir yerde bulunan zinet eşyası çalan hırsızla ortalık yerde çalan hırsızın aynı cezayı almaması ; yoğun küfüre muhatap olan birinin kontrolünü kaybedip cinayet işlemesi ile bu ve benzeri tahrik durumları olmaksızın cinayet işleyenlerin aldığı cezaların farklılığı gibi..
Son Söz : HER HALUKARDA TECAVÜZ ALLAH BELASI TASVİP EDİLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR İNSALIK SUÇUDUR..!30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://hizliresim.com/Z1G89G
Brezilya'da 1 yaşındaki üvey oğluna tecavüz edip öldürmekten tutuklanan adam, hapishanedeki diğer mahkumların 'adalet' anlayışlarının kurbanı oldu. Jiu jitsu hocası olduğu bildirilen Daryell Dickson Meneses Xavier, hapiste 20 mahkumun tecavüzüne uğradı.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1180345-sizce-de-adalet-yerini
BÜTÜN TECAVÜZCÜLERE BÖYLE CEZA VERCEKSİN!
ÖLDÜRMİCEKSİN, HER GÜN PERİYODİK OLARAK BİRŞEYLER SOKUCAKSİN! ŞİŞEYE OTURTACAKSİN, JOP SOKACAKSİN VE HÜCREDE TAVANA ASILMIS BİR İP SARKITACAKSİN!
TEK KURTULUŞU KENDİNİ O İPE ASMAK OLUCAK!03 Yorumla- +1 yıl
Başka türlü bitmez bu ırz düşmanlarinin soyu
ortada fiilen yapılmış bir eylem olduğu için bu durumda her zaman erkek haksız olarak hüküm giyer ancak karşı cinsin davranış tutumu tahrik edici derece de ise her iki tarafında suçu olduğuna inanıyorum, ayrıca günümüz döneminde de sıkça gördüğümüz henüz 16 yaşında topluma göre çocuk şahsın kendisine göre olgun kızların giyiniş tarzları yaşlarını yansıtmadığı aksine büyük ve olgun birer birey gibi göründüklerinden toplumdaki bilinçsiz (cahil) kesim tarafından yanlış anlaşılmakta tabi bu durumda bu kızlara tecavüz edilmesi haktır demiyorum ancak bu durum tecavüze teşvik edici olabilir ailelerin bu duruma ciddi anlamda önlem almaları ve ebeveyn olarak çocuklarına her şeyi çağında yaşatmaları gerektiğine inanıyorum.
02 Yorumla
+1 yılKadin suclu degildir. Tamam bazilari giyinis davranis olarak araniyor ancak sonucta ciplak bile gezse ya da davranislari tamamen bu yonde olsa bile yine de zorla birsey yapmaya kimsenin hakki yok. Herkes istedigi gibi giyini veya giyinmez isterse herkesle yapan birisi olsun seni istemiyorsa olay bitmistir zorla bir taciz bile agir cezalar ile carptirilmalilar.
31 YorumlaErkek suçludur tabiki ama onu bu olaya iten şeylere bakmak lazım bazı kızlar sevgililerini tahrik ediyorlar sonrada erkek kendisine hakim olamıyor ve olan oluyor hani derler ya hep hırsız mı suçlu ev sahibin hiç mi suçu yok diye bir kavram vardır ev sahibi eğer kapısını saglama alırsa pencereleride kaparsa kilitlerse alarm mı varsa neden o eve girsin hırsız bu kişinin yani kızın edebi ile giyinmesi ve geç saatte dışarıda olmamasi gerekir erkeğin kaybedecek birşeyi olmaz ancak kızın olur siz hic çok eski dönemlerde tecavüz olayı duydunuz mu çok azdır belkide edep ve ahlak vardı ozamanlar kadınlar da 9 nefis vardır bir kısmına sahip olur ancak erkek 1nefsine sahip çıkamaz bu yaradılış gereği bu böyle Kaldiki eski dönemlerde gece kadın erkek dışarı çıkılması uygun görülmemiştir gece cinlerin ve seytanlarin dışarıda olduğu söylenir ama köklü bir çözüm için şeriat gelse böyle birşey belkide hiç yaşanmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Peki ben bu siteye 3 gundur uyeydim 200 e yakin mesaj gelmisti ingilizce versiyonunda niye 5 tane geldi acaba? Kilif uydurmayin tezlerinize
- +1 yıl
@edaaelif20 ben burada erkek suçsuzdur demedim önce bunu anla! Ayrıca büyük bir oranla kızlar erkeklerin hepsini yargiliyorlar bu karakter meselesidir başka birşey değil Ayrıca şunu unutma insan gercekten ıslami yaşayan insan zaten şunu bilir kadın erkek ayirmaksizin ayette şu denir ''Zinaya yaklasmayin''diyor zina yapinmayin demiyor bak yaklasmayin diyor! İnançsız insan her yerde aynıdır ayeti anladın mı yaklaşma diyor o ortamlardan uzak dur diyor şeriat gelsin desigimizde de aslan kesiliyor herkes çok yazık
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemek ki kadını suçlu bulanı bıraksan o da tecavüz edecek o kafada biri. Fotoğrafçılıkla uğraşıyorum profesyonel sayılmam ama hocalarım yabancı haliyle modellerin yarı çıplak ya da çıplak olduğu fotoğraflara denk geliyorum ve o gözle bakmadığım için bende bir his uyandırmıyor. modelle ya da tanımadığım herhangi bir insanla aramda duygusal bir bağ yok çünkü o benim için obje gibi. Dışarıdaki insanlar da öyle. Güzel bir bayan tabiki de etkileyici cezbedici ama seks objesi değil.
Afrikada bayanlar üstsüz yaşıyor ve gayet normal karşılanıyor mesela tecavüz sebebi değil. ama bizde dekolte ya da mini etek giymek buna bir sebep ve giyersen sen suçlusun sapık olan değil. böyle de saçma bir mantıkla yaşıyoruz. Bugün haberde gördüm ingilterede bir Türk şoför sırf tacizde bulundu diye 1 yıl hapis aldı. Bizde yaslayan yaslayana... suçlusu da kadınlarmış...01 YorumlaTecevüz ettim çünkü giydikleri beni tahrik etti diyorlar bir de
Böylelerini öldürmeliyiz çünkü aptallıkları beni tahrik ediyor72 YorumlaKesinlikle yanlis !
Fakat gunumuzde kizlar razi ile birlikte olup sonra tecavuz diye suc atiyorlar bunu kiniyorum92 Yorumla- +1 yıl
İşte sonra öyle kızı öldürüyorlar sonra Kadına şiddet olmasın deniliyor. Ama biride çıkıp demiyor ki Önce kendi isteğiyle erkeğin altına yatmış bunu kimse konuşmuyor. Kadın mağdur her yerde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadını suçlu bulanlarla,
14 yaşında çocuğa 83 yaşındaki adamın tecavüz etmesini de haklı bulan kafa aynıdır.
(BKNZ: Hüseyin Üzmez)
Kafatasının içinde beyin lobu yerine fazladan kıç lobu bulunan adamlardan ne beklenebilir ki?72 Yorumla- 02 Yorumla
kadınları %100 suçlu bulmuyoruz. tecavüz de kadının az da olsa hatası var. bütün suçu erkeğe yüklemeyin minileri giyiyosunuz donunuza adar çekiyosunuz her tarafınız meydan da erkek napsın yani? cinsel açlığın afrikasıyız hanımefendi. ya ben sokakta yürürken don giymeyen minili kadın gördüm. düşün artık ne istediğini
021 Yorumla- +1 yıl
madem türk erkeklerini bu kadar kötülüyosun. sana bir video vericem bunu sonuna kadar izle açık kız ve kapalı kız arasında ki fark.
https://www.youtube.com/watch?v=UMjIWeTbYaU
bunu izle bakalım - +1 yıl
ulan salak ben yorumum da hep kadınlar suçlu mu yazdım beni burada tecavüzcü yerine koyuyosun? çok az da olsa hatası var yazdım. kadınları suçlu bulmadım ben tecavüzcülerin ztn yaşamaya hakları yok orası bir gerçek hayvanlara bile eden var ülkemizin erkekleri ztn kafayı yedi sen bide tecavüzden kayıp olayı bakmaya getirdin. sen git dolaş dediğin gibi çıplak olarak bak bakalım kaç kişinin gözleri sana dopru kayacak. ben sokakta yürürken minili dolaşan bir bayana kızların bile baktığını görüyorum. sen burada tecavüz diye açmışsın konuyu ama olaya bakma ile karıştırıyosun
- +1 yıl
azda olsa hatası var evet sen de beni anlamışsın sabit fikirli konuşuyosun. tecavüz de hiç hatası yok tamam bunu kabul ettim ki doğru ztn. ama bakma da hatası olmaması saçma herkesin minili bir kıza gözü kayar. şimdi her bakana sapık abaza damgası çakılması yanlış. benim de bakmışlığım var ama kimseye ne sarkıntılık ettim ne de taciz asla ve asla öyle bişi de yapmam zinaya da karşıyım.
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkes istediğini giyer.. tahrik diye bişey olamaz.. köpeğe ördeğe tecavüz edilen ülke de bu tür olaylarda kadını suçlu bulmamalarına şaşırmamalı..
51 Yorumla kaşar dediğimiz bazı kadınların yüzünden her kadına aynı bakılıyor... kötü bencee tv ekranlarındaki bayanların acık giyinmesi yeni nesilin bazı ülkelerdeki gençlerden ve giyim tarzlarından etkilinip giymesi ama bilmiyolarki türkiye seks pbjesi olarak görülüyo öyle şeyler... bazı kaşar bayanların yüzünden bütün bayanları aynı kefeye koyuyalar kısaca... o yüzden bu tecavüz denen illet var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Kadın suçlu değil ama, Türkiye'yi tecavüzün ve sapıklığın en yüksek seviyede olduğu ülke gibi göstermeyin.
Sizler ülke görmemişsiniz. Genelleme'de yapmayın, bir hatanızda bu her erkeği bir tutmanız.
Ha bu arada son olarak, soyunup hemen alta yatan sizlersiniz. Lise'de başlıyor çoğunuz, bıkana kadar devam ediyorsunuz. Ya da zengin koca bulana kadar. Çoğu türk kadınına göre cinsellik sapıklık ya da sadece doğurmak, çoğalmak için kullanıyorsunuz. (Belirttiğiniz ülkede bunlar yok) Çoğunuzda, doğurmak ve para peşinden koşmaktan başka bir şey bilmiyor * .37 Yorumla- +1 yıl
1) Babam alman ve her yaz almanyaya giderim. Adanadayım şu an ve almanya da hic laf yememişken aynı kıyafetlerle burada yedim.
2) Zenginlikle alakası yok. Kendi paramı kendim kazanana kadar ailem gayet iyi bir harçlık veriyor bana ve ileride bende öyle bir kazanç sağlayacağım.
3) cinsellik sapıklik, çocuk doğurmak değil ihtiyaçtır.
Ek olarak benim annem ve babam eve eşit gelir getiriyorlardı ve annem gayet bakımlı ve kültürlü bir kadın. Kendisi Türktür.
İyi akşamlar.
kesınlıkle tecavuzcu suçlu oyle bırsey mı var ya kadın nasıl suçlu olucak
211 YorumlaKızlarınıza kapalı giyinmelerini öğretmeyin
Oğullarınıza tecavüz etmemeyi öğretin52 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılKonu cinsellik olunca, Türkiye'yi neden yerden yere vurursunuz anlamıyorum...
Bir araştırın bakalım, kadına cinsel şiddet sıralamasında başı hangi ülkeler çekiyor...
Batı dediğimiz ve medeniyet olarak nitelendirdiğimiz çoğu ülkede her 10 dakikada 3 kadın tecavüze uğruyor...
Yapmayın, etmeyin!
Ahlaksızlık her yerde aynıdır ve ahlaksızlıktır, Türkiye'ye hamledip durmayın bunu!11 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeği AYI
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. tecavüzü yapan kişinin suçudur.
tek bir istisna vardır o da sapığın önünde o kadar açık ve tahrik edici kıyafeti giyip yapmamasını bekleyen kadınlar. buna bile bile lades olmak denir.20 YorumlaSosyoekonomik açıdan geri kalmış ülkelerde veya bölgelerde görülen itham biçimi budur. Kadının tecavüzü engelleyebileceğini düşünen bir kesim var. Sanırım kadınların birer herkül olduklarını düşünüyorlar ve suçu kadına atıyorlar. Allahtan tecavüz suçunda mağdurun beyanı esas alınıyor.^^
00 Yorumla
+1 yılbir insan nefsi ne derece isterse istesin
https://www.youtube.com/watch?v=tw1Jnmg3x_Q
başka bir insan zoraki sahip olmamalıdır. o kişiye yapılması gereken00 YorumlaKadına tecavüzde, kadını suçlu bulan erkeklere tersten tecavüz edelim, bakalım hala aynı şeyleri hissedecekler mi =(
24 Yorumla- +1 yıl
Sonrada yüzüne bıçak saplayalım
- +1 yıl
Gözlerine kalpini deşelim la kalbini deşelim bıçakla hahahahnahahahahaha
Kadinin ozgur olmadigi bu ulkede tabi kadin suclu bulunur.
11 Yorumla
+1 yılBen de açık giyinen kadınların erkekleri tahrik ettiğini düşünüyorum bunun kimse aksini iddia edemez fakat bu tecavüzü kesinlikle meşru kılmaz
cayırt04 Yorumla- +1 yıl
Ben ne dedim mk
- +1 yıl
ha ok
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer Tecavüz olayı kendi içinde değerlendirilmesi gerekir. Her yönüyle detaylıca tarafları dinlenmesi gerekir ve doğrunun bilinmesi gerekir. Asıl senin sorun biraz saçma değil mi? Direkt olarak Kadın mı suçlu diye soruyorsun? Elbette evet kadın suçlu diyenler çıkacaktır. bu soruya karşılık.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin aptalca düşünüyorlar belki o daha iyi bildiği için öyle diyordur. Her kadın iyiniyetli olacak diye birşey yok. Maalesef bunları görmezden gelemeyiz.
Senin o aptalca düşünebiliyor dediklerinde bu olaylara denk gelenler olabilir.
Misal ben sevgilim cinsel ilişkiye girdim ve sonunda o bana kahpelik yaptı ve dediki bu bana Tecavüz etti. Bende bu durumda elbetteki Kadın suçludur diyeceğim. Sende bana aptalca düşünüyosun diyeceksin. Bu gibi bir örnekle açıklamak istedim.
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Neden konustun neden tanistin diye kizda suc ararlar. Igrenc insanlar.
21 Yorumla
+1 yılmini giyen hatuna tecavuz etmem bnde onu bastan cıkartır kendıme tecavuz ettırırımm sonra haklı benım nasıl ama ;)
01 Yorumla
+1 yılislam dini şeriatinde de tecavüze uğrayan kadın suçludur. ama bunu islamın yaygın olduğu fakat demokrasi ile yönetilen tek ülke olan türkiyedeki müslümanların çoğu bilmez, bilmek istemez, işine gelmez.
112 Yorumla- +1 yıl
Hassiktir diycem ayıp olucak neresinde yazıyor la islamın bu dediklerin tayyip şeriatında yazar bu dediğin senin tecavüz eden erkekler hadım edilmek suretiyle erkekleri alınmış kole olarak satılmışlardır savaş şartlarında dahi kadınlar ve çocuklar ayrı tutulmuştur islamiyette...
- +1 yıl
İslamda tecavüz suçuna ne gibi bir ceza verileceği ayrıca belirtilmemiş, bu konuda bir hüküm yok. Bu sebeple tecavüz işleyenlere zina cezası uygulanır (teorik olarak). Ama tecavüze uğradığını idda eden kadının bu iddasını dört şahit ile ispatlaması gerekir. Çünkü islama göre zinanın cezalandırılması için dört şahit gerek. böyle bişey tabiki mümkün değildir. Şeriat ülkelerinde tecavüzcü yerine tecavüze uğrayan kadının cezalandırılmasının nedeni budur. Tecavüze uğrayan bir çok kadın bu nedenle susmaktadır, zira konuşursa kendisi sopa yiyecektir @akira19 @orcoo2121 @soran
- +1 yıl
Helal abicim, bunlar isine gelmiyor o yuzden erkegi suclu gostermeye calisiyorlar, acmislar oralarini buralarini sonra niye taciz edildim derler
@nikola_tesla - +1 yıl
@enginuzun ne saçmalıyon yaa sen :/
- +1 yıl
Öncelikle niyetin düzgün değil, olanı konuşmuyor kendi yorumunu katıyorsun. Senin söylediğin gibi değil, şu dönemde olsa bilim sayesinde kanıtlanır ve gereken ceza verilir. Ayrıca senin savunduğun demokrssinin olduğu ülkelerde daha yüksek bu oran. Ve daha iğrenç şekilde. Orada belirtilen eğer iddia eden taraf ıspat edemiyorsa bu bir iftiradır ve karşılığında ceza verilir. Ha dönemin koşullarına göre şahit en mantıklısıdır. Şimdi gelelim şeriata göre yönetilen mesela oslanlıdan sırf örnek olsun diye, beyazıt döneminde direkt organı kesilir idam edilirdi. İslam direkt zina demiştir ve şeriatla yönetilen çoğu ülkede cezası ölüm olmuştur ancak demokrasiyle yönetilen ülkelerde güçlüys yırtmıştır. Yani sırf kötülemek için kötülemeyelim az biraz kendimize karşı dürüst olalım ;)
- +1 yıl
Vicdanen konuşabilirmisiniz böyle diğer yorumlarıma bakarsanız hakkedenler olduğunu soyledigimi gorursunuz ama işin içine islamiyeti sokarsanız o iş değişir erkek suçlu demem hiç bir zaman alkol yasak içmeyin bir çok tecavüz alkollü ya da uyuşturucu ve ucucu madeller sonucunoluyır kadın alkollü yarı çıplak kendinden habersiz barda tanıştıgı adamla ilişki kurp tecavüzde diyebiliyor buna ammena ben erkek suçludur demiyorum engin kardeş islamiyetin kurallarına göre bunlar bu yüzden yasaklamıştır içki denmiştir çunku o zamanlar uyuşturucu yoktu oda o sınıfa girer aklı başında hiç bir erkek tecavüz edemez yarı çıplak gezen kadın sucludur elbette gecenin bir saati geceleri olur bu tur şeyler herzaman ama dinimiz buna hiç bir zaman bu şekilde yaklaşım gostermemiştir kadın suclanmamıştır iftira sureti varsa şahit istenir.. obur turlusunde hadım ve surgun edilen tecavuzcu erkekler ve kadınlar vardır surgun edilen kotu örnek ve kotu kadın muamelesi görmesin diye surulmuşlerdir..
- +1 yıl
haberleri gündemi falan takip etmiyon sen anlaşılan @akira19 şeriat ülkelerinde tecavüze uğrayıp da ceza alan kadınlar hakkında örnek olabilecek bir sürü haber bulabilirsin araştırırsan. bir de sen en az dört şahit bulmak ne kadar mümkün bunu sorgula.
- +1 yıl
Ahahaha peki sana gayin biri arkadan tecavuz ederse ne yapicaksin, klavye artisti mongol ancak yazarsin umarim kizin olur da basina gelir o zaman kizini suclarsin dingil..
- +1 yıl
Ayrica size inat acik giyiniyorum laf atinca lafi da yiyip oturuyosunuz ☺ sikiyosa tecavuz etmeye kalkin
- +1 yıl
Saygısızlık etmemek için elimden geldiğince çok basit cevaplar vereceğim. Tecavüze uğrayan insan bağırsın abi, onu yapan utanmıyorsa bağırsın toplasın insanları başına. O günde bu yapılabilirdi. Ancak senin mantığında değerlendirirsek kadının iftira atmadığını nereden bileceğiz? Gelleim ikinci kısma. İşid diye bşr örgüt var, şeriata göre hareket ettiğini söylüyor, işine giden evine bakan insanlar var onlarda dine göre yaşadığını söylüyor. Herhalde cevabını almışsındır. Son olarak amerikanın yaptığını hangi islam ülkesi yapmış? Ben islam ülkelerini savunmuyorum hatta şeriat yanlısı bile değilim ancak dürüst davranmıyorsunuz. Dini kendi emellerine göre uygulayan insanlara dini bir tutuyorsunuz. Ateist bir örgüt insan öldürüyodur diyelim, bu ateistleri kötü mü yapar?
Senden cok Özür dileyerek boyle düşünen o. Çocukları sapkin beyinsiz p**evenkler varsa ben taaa... neyse boyle birseyi düşünemiyorum bile
14 Yorumla- +1 yıl
Sağol ama böyle şeyler gercek anlamda sinirlerimi bozuyor hala bu ataerkil sistemde kadını bir meta bir cinsel ihtiyaç ve her istediğini yapabilecegi bir evcil hayvan olarak gören insan bozuntusu ( bunu çok ciddi söylüyorum insan olsalar anlardim ben insan bilimcisiyim) insan degil bunlar cok sinirimi bozuyorlar :)
Cagfas bir lkedeyiz ama bu tecavuzculere idam olmali zaten cezaevlerinden cogu saglam cikmiyor ama az bunlara..
11 Yorumla
+1 yılKadının suçu yoktur tabiki ama birazda olsa tedbirli olması lazım, tecavüz edenide ya mühebet hapis, ya da idam edilmesi lazım
21 YorumlaTecavüz eden erkeklerin şeyini Baltayla kesilme cezası gelsin
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahrik ediyormuş diyorlarda * bende okadar sokakta gece yarisi tahrik edici kadin gordum ama kendimu tutabiliyorum. Burada hem suclu hem guclu dalgasi oluyor
11 Yorumla
+1 yılBunlar hep islam yüzünden işte. Nasıl bir olaysa tecavüzde ve ensestte islam ülkeleri hep en başlarda oluyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Sorsam sokakta elhamlulilah diyen insanlar tanıyorum sosyal platformda ateistim diyen.. İslamı kotuleyerek nereye hangi mesajı vermek istiyorsunuz bilmiyorum ama islam değil ona uymayan bizlerindir suç.. İslam bize bunları yapmayın diyor yapan islamyetten çıkmıştır Allahla onların arasında orası ama islamiyete atmayın butun gunahlarınızı.. Aksi şeytanidir.. islam hoşgoruyu saygıyı ogretir insanlara sapıllıgı tecavuzu cinayeti intiharı emretmez hiçbir zaman.. bu soyledigin ancak şöyle yorumlanır.. Kıyamet gunu sorguda neden zina yaptın diye sorulan her kul allahım şeytana uydum der şeytan dayanamaz atılır ortaya allahım inanma inanma bunlara si.. kip si.. ip sucu bana atıyor ibneler demiş.. Allah akıl ve vicdan vermiş iman vermiş gerisi şirk etmek sana kalmıştır..
- +1 yıl
2008 yılına ait sıralama. Kafanızdan atmayın islam ülkelerinde çok oluyor diye.
www.nationmaster.com/.../Per-capita
Hiçbir haklı gerekçe yok aslında. Evet kadınlar toplumun modanın ve benzeri şeylerin peşinde koştukça açılıp saçılıp bir b*k oldum sanıyorlar. bir kısım ağır efendi bir kısım kaşarın flama tutanı. Düzgün olanlara lafım yok. Ama kendi reklamını yapanlara isteyen dilediği gibi atlasın acımıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Boyle haysiyetsizlik olamaz gerçekten.
- +1 yıl
Ne haysiyetsizliği ya. Sen kimsin ki bana bunu diyorsun. Ben gotunu başını açanı yarıp geçsinler demiyorum. Kimse kapanıp ninja olsun da demiyorum. Herşeyin bir ortası var. Ama hem yollu olup hemde ay bana kaydılar diyenlere de acımıyorum dedim lafı gotunuzden anlamayın arkadaşlar
Büyük suç erkeğindir çoğu zaman kadının hiç bir suçu yoktur ama tamamen bazı kadınlarının erkeğin aklona çomak soktuğunuda göz ardı edemeyiz ama buda erkek için bir savunma olamaz
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben daha çok küçüktüm annem sınavlarım için bana özel ders verdirtti adam. Bana daha 9 yaşındaydım tecavüz etti lanet olsun anneme diyememiştim 13 yasında demiştim ağlıyorum yaaa ey sevgilim gel nolur gelde o adamın pis ellerinin izi kalksın üstümden sen sev beni herşeyi yakışıklım benim 😭
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılİşte Şeriat geçerli ülkelerin hali bu sordugunuz. Allah korusun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünen var mı kadın suçlu diyen maldır bu mantığa göre her kadın tatilde tecavüzü hak ediyor saçmalığın daniskası
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnamusuzluğun düşünce boyutundan bahsediyosun o zaman :)
Şöyle Asla Erkek haklı olmaz
ama sen eğer Elinde 1 milyon doları Çantada değil de Elinde açık bir şekilde Millete gösterirsen
hırsızlık olur illaki... Haklı demiyorum ama11 YorumlaSacmalik yahu ne olursa olsun bu hakki bir erkege vermez bu acik giyiniyor bilmem ne bu hakki vermiyor
01 Yorumla
+1 yılValla bende sokakta neredeyse çıplak kadın görüyorum ama Skm bile kalkmıyor yani o kadar düşükmü erkekler herşeye atlasın
12 Yorumla- +1 yıl
Sorun nerede söyliyeyimmi yokluktalar bak burada oku yazılanları herkez 10 15 kızla yatmış yahu kızları elini tutmamış kişiler burada sallıyor dışarda laf atmalar tacizler abi düşmeyin ya :/
+1 yılisteyen istediğini giyer tahrik vs saçmalık normal bir insanin dusunecegi bişey değil
40 YorumlaKarsimda ciplak duran kadin sen beni hic tahrik etmiyorsun emin ol
22 YorumlaKeşke tecavüz edenler hadım edilecek diye karar çıksa herkes adam olur da neyse...
14 YorumlaOnlar beyinsiz yobazların söylemleri... Çünkü içlerinde böyle bir canavar yattığı için haklı bir sebep görmek istiyorlar
01 Yorumla
+1 yılTabi eve hirsiz giriyor aslinda biz sucluyuz bunun gibi birsey bu
16 Yorumla- +1 yıl
@orcoo2121 haklisin, haydi kizlar tangalari giyip tecavuze ugramaya gidiyoruz eller havaya
- +1 yıl
İşine geldiği gibi herzaman insanların hiç gordunuzmu usturuplu bir kızın saldıraya ugradıgını dışarda buz gibi hava var iç çamaşırları gozukur transparanlıkta sokakta gezen bir kız hangi mantıkla giymiştir onu kız metroya biniyor maks 40 kilo meme yok ama sutyenle olan kısımları dışarda tutmaya çalışıyor nedir mantık ya bırakın Allah rızası için onaylamıyorum Allah belasını verdi her kim bir kızı zor durumda bırakıyorsa ama birazda siz bişeyler yapın bunun için..
- +1 yıl
@orcoo2121
Yaptigin benzetme hakkinda konusayim. Kapiyi acik biraksanda iceri giren hirsiz gene hirsizdir yaptigi sucu hafifletmez bu. Ayni sekilde sokakta biri cirilciplak bile olsa bu ona tecavuz etme hakki vermez. İstedigi gibi giyinmek ona dogustan verilen bir haktir bu ulkede. Kendini dizginleyemeyecek kadar bağnaz biriysen seni anca seriat keser dostum :) - +1 yıl
Şeriat keserse parmak acımaz :)) saçmalamışsın burası Türkiye söylediklerine inanasın gelmiyor aslında ama hırsızlık olmaz kapısı acık eve girersen davettir bir nevi eve davet ettiğini hırsızlıkla suclayamazsın bagnazlık kavramın cıplaklıksa eğer erkegin yaptığı tecavuzden çıkar hayvani içguduye girer bununda adına çiftleşme denir erkek çiftleşme içgudusunu kullanmıştır kısacası güzel kardeşim cinsellik insanlara çiftleşsinler diye verilmiştir hayvan koklayarak anlar ama kadın koku salgılamadıgından bedenidir ilgiyi çeken adem ile havvadan tut gunumuze kadının mahremidir bedeni hayvanların kılları tuyleri vardır insanın kıyafeti çıplaklık medeniyetse eğer ozgurlukse çıplak gezmek çıplak dolaşan erkek neden sapık olarak nitelendirilir? cinsel organını ortada bırakan kıyafetler giydiginde neden sapık diyorsunuz açıklamasını yapamayacagın diyaloglar bunlar kulaktan dolma ya da ezbere konuşma araştır delillere dayanarak konuş senin inancına bende inanırım..
- +1 yıl
@orco2121 evin kapisini acik birakmak ev sahibinin hakkidir. Belki evi essin diyordur? Bizim villanin sokak kapisi hep aciktir iceri biri girip esyalari calsa hirsiz diyemeyecek miyiz buna? Cinsellik insana ciftlessin diye verilmistir. İrade de kendini dizginlemen icin verilmistir. Dedigim gibi kendini dizginleyemiyorsan kadinlara baktiginda 2 goz 1 agiz 1 yuz yerine 2 meme ve yuruyen seks makinesi gorursun davada da ama o acik giyiniyodu dersin :) sorun ne giyip giyilmediginde degil sorun sizin ciftlesme gudusunu dizginleyemeyecek kadar aciz olmaniz :)
+1 yılValla cahillikte everest yapmış kişiler sırf boşa yaşıyorlar
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Normal olan kimse öyle düşünmez.. Bencede caydırıcı cezalar şart kesin çükünü adamın :)
02 YorumlaAdam kadından daha suçlu. Kadınların kiminde suç oluyo. Kimi de tamamen suçsuz.
01 YorumlaParmagimla klitorisimin ustunde gezdiriyorum ve dus alinca bazen suyu klitorisimin ustunde tutuyorum kizlik zarima zarar vermeden! baska ne yapabilirim
10 YorumlaAçık saçık giyinenler veya her istediğini giyenlermi tecavüze uğruyor? Tecavüzün istediğim elbiseyle gezerim ile ne alakası var?
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kızda hakkını verecek alacak erkekliğini ondan sonra varsın kız olsun suçlu..
10 YorumlaÖrdeğe, eşeğe, köpeğe tecavüz edilen bu ülkede kadını suçlu bulan zihniyeti Allah ıslah etsin.
10 Yorumla
+1 yılSizde oranizi buranizi acip erkeklerin bile gecmeye korktugu kotu yerlerden tek basiniza gecmeyin? Agir tahrik var
11 Yorumla- +1 yıl
Tam tecavüzcünün kafasındansın :)
İdam edilseler o. ç biraz akılları başlarına gelirde nerdeee?
10 YorumlaTecavüzün cezası hadım olmalı kadını suçlu bulanlara gelince prostat olsunlar inşallah
20 YorumlaHiçbir şekilde affı ve açıklaması olamayacak şekilde insanlık dışı bir hareket
11 Yorumla
+1 yıltabiki de kadın suçlu nasıl erkeği suçlayabilirsiniz...
06 Yorumla- +1 yıl
Ciddi tabi.. kadin ole giyinmede bunlar olurmi?
- +1 yıl
@enginnuzun arkadaşı destekliyorum. kadınlar giyimleriyle erkekleri baştan çıkartıyor :)))
- +1 yıl
Bende anneni kapalı diye gizemli buluyorum beni tahrik ediyor tecavüz edeyim dur
- +1 yıl
O zaman annene de tecavüz etsinler
- +1 yıl
Sizin şuanda hapiste olmanız gerekiyor bunları yazmanız suç
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası