Fatma Altınmakas, kocasının kardeşi tarafından tecavüz edildi. Kocasının kardeşine şikayetçi olduktan sonra 7 aylık hamileyken kocası tarafından öldürüldü. Tecavüze uğradığı için suçluymuş gibi öldürüldü. Tecavüze uğradığı için suçlu mu?
Bu benimde anlayamadığım bir şey. Kadına tecavüz ederler. Kadının en küçük erkek kardeşine kadını öldürterek namuslarını temizlerler. Kadın kendi ailesi yapar bunu birde. Yahuu ne salak insanlarsınız yaa tecavüz edeni neden öldürmezler anlayamıyorum. Burada ölecek biri varsa o da tecavüzcüdür. Bizim kanunlarımızın yeniden sıfırdan yazılması gerektiğine inanıyorum. Trafikte adam öldüren bu ülkede 1 ay yatıp çıkıyor. Hırsız vergi ödemeyen iş adamı yılın vergi rekortmeni ilan ediliyor. Kadına şiddet uygulayan adam için önlem alınmıyor. Tecavüz eden değil edilen öldürülüyor. Onca suç makinesi olmuş adamlar af ile serbest kalıyor. Ama gazetede köşe yazarı, kodamanlardan birini eleştirince hakkında soruşturma açıp mahkemeye veriliyor. İlginç bir ülkede yaşıyoruz. Sen ne diyon bacım😀
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
tecavüze uğradıysa çocuk değil anası ölsün diyen birisi vardı belediye başkanı
Tecavüze uğrayan doğursun, gerekirse devlet bakar diyen bir bakan da vardır
Tecavüz edilen kadın da doğurmalı. Bosna'da pek çok kadın doğurdu. diyen de
Ya anasını satayım yeter artık yeter ya bu haberleri görmekten bıktım artık ya kendimden iğreniyorum bu b*ktan yerde yaşadığım için. Hepinizden iğreniyorum hepinizden
Yapan adamı neden öldürmüyorlar diye soruyorum. Fail her zaman suçsuz gibi görülüyor. Neden kadınlar kirli bir metaryal gibi hemen yok edilmek isteniyor..
canım aptal toplum yapan erkeğin çükünü keseceğim hemde kardeşi suçsuz bir insanın günahına giriyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
asıl kardesı denen pıslık suclu bunlar aklınca namusumu temızledım dıyo beyınlerı olmayan yaratık bunlar allahın verdıgı canı alamazlar ıste daha agır yazacam olmucalk