Halen yorumları beğenmeyen bir kız var.
Ulan sen erkeğin hayatını karartacaksın sonra elini kolunu sallayarak gezeceksin! Öyle adalet olmaz!
Şu an dünyada bir çok ülkede, avrupa ülkelerinde, gelişmiş ülkelerde sahte taciz ve sahte tecavüz bildiren kadınlara cezalar veriliyor. Ama 3. dünya ülkesi olan Türkiye'de sahte taciz ve sahte tecavüz bildiren kadınlara ceza verilmediği gibi, üstüne üstlük erkeğe 80 yıl hapis+ hadım işkencesi veriliyor. Çünkü Türkiye'de erkeğin adı yok, önemi yok, hiçbir değer ve önem verilmiyor. Şu olaya bak mesela İngiltere'de oluyor sahte tecavüz vakası ve kadına 10 yıl hapis cezası veriliyor. www.theguardian.com/.../woman-jailed-10-years-false-rape-claims-jemma-beale
Aynı olay Türkiye'de olsaydı erkeğe 80 yıl + hadım işkencesi verirlerdi. Sahte tecavüzcü kadını da serbest bırakırlardı. Buna benzer olaylar yüzlerce kere Türkiye'de oldu ama hiçbir zaman sahte taciz ve sahte tecavüz bildiren kadınlara cezalar verilmedi Türkiye'de. Yazıklar olsun böyle hukuk sistemine ve adalete.
Ayrıca başlığı yanlış atmışsın. "Tecavüz ve taciz iftirası atan kadınlar ceza almalı mı?" değil
"Tecavüz ve taciz iftirası atan kadınlar neden ceza almıyor?" şeklinde başlık atmalıydın. Kimse "tecavüz edenler ceza almalı mı" diye bir başlık atmaz değil mi? İkisi de eşit oranda yanlıştır çünkü.
Türkiyede İftira atan kadınlara ceza veriliyor zaten.
@AmericanVodka www.hurriyet.com.tr/.../durun-iftira-attim-40419582 Hiçbir ceza yok. Bunun gibi binlerce vaka var.
@AmericanVodka forum.donanimhaber.com/iu-hukuk-fakultesindeki-kizlarin-linc-girisimi--132485257 Sen bu yorumu yazarken bile daha yeni bugün, bir sahte tecavüz vakası daha oldu.
Kesinlikle iftiracılar en ağır şekilde cezalandırılsın istiyorum.
Ağır cezaları olmalı daha geçen bizim ünide birinin hayatı kararıyordu çocuk allahtan telefon kaydı almış şu an hukuk mücadelesi açtı bakalım ne ceza alacak iftiracı kızlar.
İnşallah en ağır cezayı alırlar.
Para cezası ile yırtmaları adaletsizlik olur. Hapis cezası şart.
Tacizci para cezasıyla yırtamıyorsa taciz iftirasını atan s*rtüklerde yırtamamalı.
Kadın diyelim ki cidden tacize veya tecavüze ugradı ama bunu kanıtlayamıyor kanıtlar yok kamera kaydı yok, o adamın yaptıgı yanına mı kalsın yani? Zaten biri iftira atıyorsa bu konuda akli dengesinin yerinde oldugunu sanmıyorum.
Kanıt yoksa suç da yoktur. Erkek için de kadın için de aynı şey geçerli. Erkekler için de aynı şey var , kadınların bir ayrıcalığı yok. Cİnsiyet ve suçla bağlantısız olarak , yüzde 100 kanıt olmadan kimseye ceza verilmemeli. Aksini savunan hukuk düşmanıdır, erkek düşmanıdır.
Hiçbir şekilde kanıt olmadan işlem yapılmamalı. İftiralar son derece fazla. İntihar edenler, öldürülenler bile var sırf iftiralar yüzünden... Şimdi bu kayıp giden yaşamların hesabını kim verecek hiç düşündünüz mü? Sırf fikirleri kadının fikirlerinden farklı diye, ayrıldı diye, boşandı diye iftiraya uğrayan yüzbinlerce erkek var, şimdi bu kadınlar sırf cinsiyetleri "kadın" diye istediklerine iftira mı atsınlar? Bırakın kanıt yoksa, kimse kimseyi şikayet edemesin. Akıl hastalığı ile ilgisi yok bunun, herkes iftira atabilir. İnsan karalamak çok kolay bu zamanda, bu yasa ile iftiracıların önünün açılması söz konusu... Kadının aşağılık duyguları yüzünden erkekler feda ediliyor. Diyorsun ya adamın yaptığı yanına mı kalsın diye, peki kadının attığı iftiralar, karalamalar yanına mı kalsın? 15 seneden 40 seneye kadar ceza verilmesi gerekiyor kanıtsız şikayet edenlere, bak bir daha iftira söz konusu oluyor mu...
Elinizi vicdanınıza koyacağınızı düşünüyorum. Daha geçen gün İstanbul Üniversitesinde bir genç, kadınlar tarafından linç edildi. Kız arkadaşı, genci konuşmak için çağırıyor ve daha önceden anlaştığı arkadaşları gence saldırıyor. Kadınlar, genci araya alıp vurmaya başlıyorlar. Genç daha sonra, kız arkadaşı ile olan tüm konuşmaları yayınlıyor, dava açacak şimdi de... Elinizi vicdanınıza koyun, MASUM İNSANLAR hep iftiraya uğruyor. Kim soracak hesabını? Taciz, tecavüze uğradığını söyleyip elinde kanıt olmayan bu insanların dediklerine nasıl güvenebilirsiniz? İftira atılmadığından hiçbir şekilde emin olamazsınız. Kadınlar erkeklere bu avantajı kullanarak "şiddet, baskı" uygulayabiliyor ve toplum da görüp, duymadığı sadece iddiadan oluşan kanıta kanarak gaaleyana geliyor. Sadece Mart ayında 354.000 erkek iftiraya uğramış. İftiradan dolayı senede kaç kişiye dava açılıyor bilemiyorum 1 milyonu geçiyordur! Yazık değil mi bu insanlara? Herkes iftira atabilir, kanunlar İMTİYAZ tanımasın...
@Raisac Ben tacize uğradım hem de kız tarafından. Hem de birden fazla kere. Ama dava bile açmadım. Niye biliyor musun, çünkü erkeklerin hukuk önünde hiçbir hakkı yok, konuşmaya bile hakkı yok. Sen şu an "kadın beyanı esastır" ı destekleyerek mizoşist, erkek düşmanı ve sahte tacizci, sahte tecavüzcü bir kişiliğe bürünmüş oluyorsun ve sahte taciz, sahte tecavüz bildiren kadınları desteklemiş oluyorsun.
Birazcık empati yap. Ben şu an uydursam desem ki Raisac bana tecavüz etti. Hadi o zaman erkek beyanı esastır. Hiçbir kanıt da yok. Aksini ispatlamak kadının yükümlülüğündedir. Senin de kanıtın yok.60-70 yıl hapis+hadım işkencesi alacaksın. Sen bu durumda ne hissederdin. Hayatın mahvolurdu değil mi? Böyle bir yaşamayı ister miydin? Cevabın hayırsa o zaman aynı şeyleri erkeklere de yaşatmaya hakkın yok.
Ya dalga mı geciyorsunuz bende su yasıma kadar kac kez tacize ugradım bende ispatlayamadım bende o adamlara ceza verdiremedim bir KADIN olarak. Bende kendimi öldürmek istedim peki sonuc ne? Koca bir hiç. Siz hala erkekler cok madur diyorsunuz. bir bakın hangi cinsiyete yapılan taciz tecavüz oranları daha fazla. Her 3 saatte 1 kadın tecavüze uğruyor. Dehşete düşüren analizler var ve hala konumuz iftira atılan erkekler mi? Ben onlar b. k yesin demiyorum tabiki erkek düşmanı da degilim ama ben bile tacize ugradıgımı kanıtlayamıyorum yani ben ve diğer kadınlar bu kadar madurken sizin istediginiz sey imkansız gibi bir sey
Kanıt olmadan işlem yapılmasın diyoruz bunda cinsiyetçi bir durum yok ki? Erkekler b. k yesin demiyorsunuz ama kadına beyansız suçlama hakkı vererek zaten erkeğe onu yedirmiş oluyorsunuz.
O zaman biz erkekler de elimizde kanıt olmadan kadınları hapse attırabilelim böyle bir hakkın bize verilmesi de uygun olur mu?
Dedim ya cinsiyetle alakası yok.
Elinde kanıtı olmayanın şikayeti ciddiye alınmasın. Hatta iftira suçundan hapis cezası alsın elinde kanıt olmadan suçlama yapanlar...
Bende kadın düşmanı değilim. Hukuk beyana dayanmamalı. Bu erkek düşmanlığıdır. Hukuk delile bakmalı.
Ülkede iftiraya mağruz kalmayan çok az erkek vardır zaten. Milyonlarca erkeğin tacize uğrayan kadınlar kadar değeri yok anlaşılan...
Haklısın knk bu çocuk erkek düşmanı
geçen hafta haberlerde çıktı. kızın babası iftiradan dolayı tamamen olaydan bağımsız suçsuz genci öldürmüş. davası görülüyor adamın. olay ise bambaşka. kız dışarıda
Halbuki iftira atan kız, o gencin yaşam hakkını elinden alan kız!
Kızın da ağır bir ceza alması gerekiyor. Bu sayede insanlar iftira atmaktan korkarlar. İftiralar şuanda inanılmaz derecede fazla, kadınlar erkekleri durmadaj "tacizden, tecavüzden, cinsel istismardan" dolayı suçluyor.
Sistem erkeksen ve iftiraya uğradıysan öl diyor resmen... İntihar etmek zorunda erkek, aksi takdirde zaten ya öldürülecek ya hapislerde çürüyecek. İftira atan kadın ise dışarıda gayet rahat hayatını sürüyor. Erkekleri "insan" yerine koymayan çok ilkel bir toplum haline geldik, daha geçen gün İstanbul Üniversitesinde bir genç linç edildi "tacizci" dediler kanıt yok...
Kanıt olmadan nasıl ki biz kadınları suçlayamıyorsak, kadınlar da bizi suçlayamamalı. Suçlamaya kalkanlara da çok ağır cezalar verilmeli ki toplumumuz insanı iftira atmaya yönelmesin, hayatlar bir kadının parmağının ucunda olmasın... İnsan haklarına aykırı yasalarımız 41 milyon erkeği iftiraya açık hale getiriyor.
@günselll Esas o kızın ceza alması gerekiyor. Taciz ve tecavüzün cezası neyse , sahte taciz ve sahte tecavüzün cezaları da eşit olmalı. Kimsenin yanına kar kalmamalı böyle bir şey. O kızı serbest bırakan hakimler nasıl olur da bir sahte tecavüzcü kızı serbest bırakırlar. Böyle bir şey olabilir mi, böyle bir şey kabul edilebilir mi.
İyi bir hapis cezası almalı. Ölen erkek olunca hukuk bile göz yumuyor.
Cevap
11Cevap
Sözlü Taciz kadının beğenmediği yerden iltifat almasıdır... beta erkeğe namus abidesi kesilenler alfaların s. ks kölesi oluveriyor herşeyin fakındayız 3-5 sapığı bahane ederek bütün beta erkekleri yaftalayıp sosyal hayattan kopararak kaslı ayılara geyşa olmak isteyen çakma iffetlilerin niyetlerinin farkındayız... bakirim kadınlarla konuşmuyorum onlara dokunmuyorum ve bakmıyorum buna rağmen bana herhangi bir taciz iftirası atam kadın olursa o güce tapan pice yavşayan kasa sırnaşan lükse boşalan oxospunun tekidir!
Kesinlikle imzamı atarım bu sözlerin altına...
ya misal kadınlar yolda önüne bakmıyor ve carpışıyorsunuz ve ben bu önüne bakmayan öküz gibi yürüyen insanlara ayarım hem önlerine bakmıyolar hemde kabahatli biz oluyoruz
Üzerine o seni şikayet ederse 50 sene hapis yersin
Linç edilirsin.
Dışlanırsın.
Hayatın biter.
Ciddiyim.
o zaman ben böyle adalet sisteminin yani :D zaten öyle de çok saçma bir dünya haline geldi zaten artık sıkıldım
Bu konular çok riskli bence. Çünkü kanıtlayamazsa demek, çok yanlış bence. Böyle bir durumda o psikolojide hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değil, ayrıca ek olarak psikolojik zarar verir. Onun dışında yapılan haksızlıklar var mı var. Ve belki de bir erkeğin yiyebileceği en büyük darbe tacizci tecavüzcü iftirasıdır. Çünkü bu ne kadar hakaret varsa aynı zamanda onu etmek anlamına gelir. Erkek kendinin öyle biri olmadığını kanıtlayamayacağını er ya da geç öğrenir. İki taraf için de zor bir durum.
Tabiki kanıtlamak zorunda. Piskolojisinin hiçbir önemi yok. Eğer birini suçluyorsan kanıtın da olmalı. Kanıt olmadan işlem yapılmamalı hiçbir şekilde... Sırf tecavüze uğrayan bir grup azınlık kız ve bunu silah olarak kullanıp toplumu tehdit eden feminist gruplar var diye 41 milyon erkeği iftiraya açık duruma getirmek topluma kaosa itmektir.
Kadın elindeki bu kozu istediği her erkeği dilediği gibi cezalandırmak için kullanabilir, bir insanı karalamak çok kolay...
Böyle bir durumda elbette kadının piskolojisi önemsenmemeli. Kanıtlar esas olmalı, beyan değil. Kanıt varsa suç da var, kanıt yoksa suç da yoktur. O kadar çok erkek karalandı, iftiraya uğradı, intihar etti, hapis cezası yedi bu erkeklerin piskolojisi ne olacak? Ek olarak hayatları karardı, eğitim-iş hayatları sona erdi, sokağa çıkamayacak hale geldiler. Perişan oldular. İntiharı düşündüler. Belki intihar ettiler.
Bu erkeklerin piskolojisinin hiç mi önemi yok? Suçlama yapıyorsa %100 kanıtı olmalı yoksa ağır bir ceza almalı...
@covaer Sen nerde yaşıyorsun ya. Her gün yüzlerce erkek sahte taciz, sahte tecavüz suçlamalarıyla hapse atılıyor. Her gün tonlarca böyle haber görüyorum, bireysel insanların yorumlarını, yaşadıklarını görüyorum. Birazcık empati yapın."Kadın beyanı esastır" ın kalkması lazım. Bir gün başına böyle bir olay gelirse o zaman erkeklerin ne kadar değersiz, önemsiz görüldüğünü, hukukta hiçbir hakkının olmadığını ve kadınların nasıl üstün görüldüğünü, kadınlara tanrı gibi muamele yapıldığını anlarsın. Ama sen daha bunu yaşamadan şimdiden birileri konu açıp anlatmaya çalışıyor.
@Ateist_Türk
Hey ağzına sağlık... Yarın bir gün oda iftiraya uğrayabilir. Günde 928 erkek iftiraya uğruyor. Muhtemelen bir sonraki hedef kendisi de olabilir... Olacak da zaten. Erkek düşmanlığı had safhada...
@bakırköylüm @ateist_türk dediklerinizi anlıyorum fakat iki taraf için de büyük haksızlıklar var bu konuda. Şimdi şöyle düşünün; bir kız gerçekten böyle bir durum içerisindeyse bu konuyu kanıtlamaya gerek duyması onu hayattan tamamen uzaklaştırabilir. he ters tepki vermeyeceği kişiler de olabilir ama kurbanların büyük bir kısmı böyle bir durumda olmak istemez. onun dışında iftira konusuna gelirsek; tamam bu yapılan, erkeğe atılan en büyük iftiradır fakat bunun başka yolları olmalı diyorum. Güncel olarak bir olay var gördünüz mü bilmiyorum bir kız aldattığı kişiyi tehdit ediyor, erkek kızın istediğini yapmayınca tacizci diye twitterda yayıyor. böyle durumlara ben de çok sinirleniyorum fakat iki tarafın da hakkını yemeyecek bir çözüm bulunabilir diyorum. Sizin ise neden bana bu kadar sinirlenip cevap yazdığınızı anlamadım.
Kardeşim kadın beyanına göre işlem yapmak çok mantıksız. Hayattan niye kopsun ki kadın asıl erkeğin hayattan kopması gerekmez mi hiçbir kanıt olmadan kadının söylediğine göre ceza alıyor... Kadın isterse suçu olduğundan büyük gösterebilir, ya da olmayan bir olayı olmamış gibi anlatabilir ki buda son derece yaygın.
Bu kadar erkek ölürken, intihar ederken, iftiralara mağruz kalırken "kadın beyanı esastır" yasasını desteklemek gerçek anlamda erkek düşmanlığıdır. Erkek düşmanlığının had safhada olduğu bir ülkedeyiz sonuçta.
Şöyle yapılmalı; taciz tecavüzden mağdur olduğunu iddia eden kadın varsa kesinlikle kanıt, delil göstermeli. Gösteremiyorsa bu iftira kapsamına alınarak ağır bir ceza yemeli ki bir daha kimseye iftira atmasın. Kadınların en ciddi silahı iftira. Kadınlar erkekler gibi değil. Sırf kendi hatalarını örtmek için bile bu yasadan istifade istedikleri kişileri infaz ettirebiliyorlar. Bu yasa kesinlikle kalkmalı!
Kadın değil erkek mağdur...
Kanıtsız işlem, yargısız infazdır.
Kanıtlayamadan istediğini hapse tıkabilme yetkisi verileceğine bırak çaresizliği tatsın.
"İşine gelmezse" atar üzerine taciz iftirasını sen 5 yıl içeride yatarsın kimseler de gidip kadını yargılamaz.
Kadının piskolojisi umrumda değil kanıtlayamazsa rızalı ilişki sayılsın.
Kadınlar iftira atmaktan haz alıyor ellerine böyle bir koz vermek aptallık olur.
Bu nasıl bir düşmanlık ya? bir iki şerefsizin attığı iftira yüzünden tüm kadınlar aşağılık varlıklar mı oldu şimdi? bu nasıl bir gerikafalılıktır anlamıyorum. Aslında şu anda ''feminazi'' diye çağırdığımız kadınların neden bu kadar erkek düşmanı olduğunu ben de anlıyorum. Dünyada hiçbir şey bilmeden en kolay gaza gelen varlıklarız bizler sanırım. Böyle düşündüğün için senin adına üzülüyorum
Feminnazi zihniyetin eseri bunlar zaten. Kadına erkekten daha fazla hak vererek erkeği aciz, güçsüz, sapık, sapkın hale getirmek... Erkeklerin kendi ayakları üzerinde dahi durmasına mani olmak...
Erkeklerin sahip olduğu tüm duygulara kadınlarda sahip. Ancak yaptıkları hiçbir kötülüğü gün yüzüne çıkarmak istemiyorlar, erkekler gibi değil daha içten pazarlıklı ve kurnazlar...
İki kadın mı iftira atmış? Sadece Mart 2018'de iftiraya uğrayan erkek sayısı 300.000'i geçti. Bu ülkede kadına düşman olanlar haklı bence.
Ayrıca kadınlar gerçekten istismar etmeyi sever. Kadınlar her zaman aşağılık piskolijisi ile yaşıyor çünkü bu onlara aşılandı.
Ve sana şu kadarını iddia edeyim tecavüz ve kadına şiddet olaylarının rahat %90'ında kadının da suçu mevcuttur.
Kadın, kendi istismar edince bunu hak, erkek istismar edince zulüm zanneder.
Erkekler istismar ederse de sıkıntı kardeşim benim can dostum kimse kimseyi istismar etmesin zaten cinsiyetlerin birbirini istismar etmesinden keyif alan insanlardır feminnazi...
Direk alması lazım..
İftira kötü ne demek ya öyle bir iftira
Aynen öyle.
Sende kadınlara düşman mısın nesin ay :d sebebi ne olursa olsun iftira hiç iyi bir şey değildir
Bilinçli ve iyi kadınları çok çok seviyorum.
Ben sadece eşitlik istiyorum
Anladım
@Peynirlimakarnamio Şu konuya "kadın düşmanı" diye yorum yapıyorsan, yaptığın yorumun adına manipülasyon denir. Bunu da zaten feministler (erkek düşmanları) yapıyor. Erkek haklarının savunulması durumunda ve feminizmin eleştirilmesi durumunda "kadın düşmanı" diyerek kendi "erkek düşmanlıklarını" kapatmaya çalışıyorlar. Bu stratejik bir taktik. Bunu hep feministler yapıyor. Manipülasyon feministlerin en çok kullandığı taktiklerden biri.
Biz nasıl ki kanıt yokken kadınları suçlayamıyoruz onlar da bizi suçlayamasın. Bu kadın düşmanlığı mı?
Kadın beyanına dayanarak erkeği cezalandırmak "erkek düşmanlığı" değil midir? Erkeğin haklarını ihmal ve gasp değil midir? Hayır, günümüzde iftiralar almış başını gidiyor, insanlar havadan nem kapıyor. Kanıt yoksa suç da yoktur. İnsanların hayatını istismar etmek çok büyük suç olmalı, kanıt olmadan şikayetçi olanlar bile hem halk hem devlet eli ile cezalandırılmalı. Akıllı bir toplum olmalıyız. Linçe dayanan akılsız, duygusal yasalarla hiçbir şey yapılamaz.
Zaten çok erkeğin canı yandı. Sırf karşı taraf kadın diye ezilen bir cinsiyet var...
Kim verecek iftiraya uğrayan bu kadar insanın hesabını...
Almalı tabiki
Önce adalet sonra eşitlik
Adamsın.
Kısacası iftira atan ***tak or***u ***oz şı***k kev**e sür*** fa***e önde gideni...
Kesinlikle almalı, en ağır şekil de ;)
Feministin biri dislike atmış yorumuna. Sahte taciz, sahte tecavüzcü bir kız herhalde.
o yasayı uygulasınlar 😂
40 sene cezayı bir iftiracı bile alsa bir daha kimse iftira atmaya kalkamaz.
kırk sene degil , iftiraya ugrayan erkek kendini savunacak kozu yoksa hadım edilsin dite yırtınıyorlarya , iftira atan kadında kısırlaştırılsın
Aynen öyle kardeşim
@Bakırköylüm Sen bu konuyu açarken bile , daha bugün benzer bir sahte tecavüz vakası olmuş. Linke bir bak oku.
Feminist kız sahte tecavüz mü bildirmiş? Neden sahte tecavüz bildiren kızlara ceza verilmiyor? ↗
evet suç
Kadın beyanı değil kanıtı esas olmalı.
Kanıtı yoksa 40 seneye kadar hapis cezası almalı. Ancak bu şekilde iftira sorunu ortadan kalkar.
@Bakırköylüm Öyle de olmaz. Tecavüz vardır belki ama kanıt yoksa kız sahte tecavüz bildirmiş demek değildir. Eğer ki tecavüz var diyorsa, ve tecavüzün olmadığı yüzde 100 bir şekilde kanıtlanmışsa, kızın iftirası ortaya çıktıysa o zaman hapis cezası verilmeli. Yani yüzde 100 kanıtlar esas olmalı.
@Ateist_Türk
Bir suçlama varsa kanıt olmak zorundadır. Kanıt yoksa suçlamayı yapan kim olursa olsun geçersiz sayılmalı.
Kanıtsız bütün suçlamalar geçersiz sayılmalı buna katılıyorum.
Evet almalı tabikide
Bu yoruma dislike veren kız feminist (erkek düşmanı), sahte tacizci ve sahte tecavüzcü bir kız muhtemelen. Böyle bir yoruma nasıl dislike verir bir kız, bu nasıl bir vicdansızlıktır.
Evet almalılar
Almalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar