AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Kızın illaki babasını soracak eninde sonunda. Bunları düşünüp iyi karar ver
kızın babasının yokluğunu çok hissedecek ve psikolojik açıdan çok etkilenecek. Parklarda oralarda buralarda yaşıtlarının yanında babalarını gördüğünde sadece öyle bakacak benim babam nerede diye. Birde bu kız çocugu. Babası en büyük güvendiği dağ olur eşden bile
Oh ne ala memleket. Hazıra konacak resmen. Senin için alıyor mu bu durumu?
Yani sonuçta bu senin kararın ama kızın için tanıması mı iyi olur tanımaması mı bilemedim
Aşağıda daha mantıklı yorumlar var dinleme beni
Sonuçta maalesef ki biyolojik babası ileride mecburen çocuğuna bahsetmen lazım olucak fakat bu sana yapılanları affetmen gerektiği anlamına gelmiyor. Bence hiç uğraşma ötede oynasın. Çocuğun görmek istiyorsa görüşsün o kısım apayrı bir olay çünkü
Babasıyla tanışmalı diye düşünüyorum ilerde her aşkım diyene kapılık o boşluğu doldurmak isteyecektir.
onu Allah affetsin..
bence haftada 1-2 gün belirle ve beraber senin yanında vakit geçirsinler, kendisini tanıştırsın.
Neye karar verdin?
bu zamana kadar yalnızdık, bundan sonra da öyle olmaya karar verdim
Yine de bir pedagog ile görüşmeni tavsiye ederim güzel biri olsun ama araştırıp git.
Nedeniyse ilerde kızın seni suçlamasın, veya eksik kalmasın yani daha iyi yol almak için
Film gibi valla herneyse madem babalık yapicak senle işi olmaz çocuk bakmak zorunda sadece senin çocuğun değil o çocuk yaparken iyi çocuğu herşeyini karşılicak o kadar
Seni en zor zamanında yüz üstü bırakmış sakın affetme 5 yil nerdeymiste şimdi gelmiş aklına yine seni bırakıp gider daha çok üzülürsün belli bi düzen kurmussundur kendine 5 yılda gerek yok bence ona
İnsan dediğin hata yapar ama bir kız çocuğu babasız büyümemeli tabii haddini, hududunu bildirdiğin sürece sınırları sen koyduğun sürece babalık yapsın
Senin en ihtiyacin olan zamanlarda seni tek bırakmış ondan baba olmaz zaten kabul etme kesinlikle bir gelir bir gider çocuğun psikolojisini bozar
Istediginde ulaşabiliyor demek ki.. Uyuşturucuya filan bulaşmış, seni satmak istiyor ya da bebeği..
Öyle bir hayat Yok de
Hakkı kanunen var ama bence yok
Hadi ordan de
O gemi çoktan kalktı demek gerek
Bence hiç kabul etme
Kabul etme, 5 sene önce neredeymiş?
Babasını da tanımalı bence
Ben pişirdim senmi yiyeceksin de
Sürünsün pislik affetme onu
Kabul et bence.
boş ver engelle geç
Olmazzz o iss
Bence kabul et belki güzel olurrr
Belkiler mahfeti hayatınızi bi kadını yarı yolda bu şekilde bırakan 1 erkek herşeyi yapar
@Ercan3737 Orasi öyle ama belki gerçekten pişman oldu
Öyle bisi yok milyonda 1 olur oda kime denk gelirse
@Ercan3737 nasıl eminsin
Bi insan 7 sinde neyse 70 sinde odur eyer vijdan sahibi biri olasyadi o kızı o halde bırakmazdı asalet soydan gelir herkes de yoktur asaletli insan onurlu insandır onda onur olsaydı bi kadını bu şekilde bırakmazdı
Senin başına böyle bisi gelse sen kabul edermisin
@Ercan3737 sahip çıkması gerekirdi. Ama belki kafasına sonradan dank etti bilemeyiz
Dal kırıldı 1kere rüzgar özür dilese nolur dilemese nolur
Şimdi sıra sende sen anlat
Koy poposuna
Olmaz de
Kov gitsin
Defol git
Tren kalktı
Hadi oradan deyi ver
Naşlasın ordan
Yol ver gitsin
Kızın kafasını karıştırma
kabul etme