Güncellemeler
+1 yıl
Bebek katili diyen cikicak benim psikolojim dusunebiliyo musunuz resmen bebeklr sokağa attı amcasının kızına aşkı yüzünden umut verdi sonra ailem istemiyo dedi yazma dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Benim de bir hayatım olucak babam kim dediğinde ne diycem anlatsam o da üzülür büyüyünce koyluk yerdeyim babası pic desinler istemedi diye sırf annesi veraset alırım kızlık soyadımi verim babamın soy ağacına geçirim de aklı erdiğinde babam kim dediğinde ne diycem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah kolaylık versin kardeşim
Ailen ne diyor bu konda
Ailem farkında gün ve gün eriyorum iyiymiş gibi davranıyorum deilim ölmek istiyorum o paraları yiyecek bu çocuğa hicbirsey kalmiycak ondan olduğunu da biliyo ilk beraberligim olduğunu herşeyi vicdansizmis
Mutlu etmeye çalışıyorlar alisvris canimin istedi alıyorlar ne dersem yaoiyorlar içim rahat değil bu çocuk babası belli iken kötü hitap kullanımlarda buyuyunce
Zaman ilerledikçe insanların vicdanında bir azalma mı oldu ne anlamadım. Gerçekten yazık. Ne diyecegimi bilmiyorum
Aldirsam üzülüyorum o cana
Buyuse babası kim diycekler adım kötüye cikicak çocuğa snlatamiycam belki bu yaşananları inanmiycak iftira attığını dusunucek
Arkadaşları kötü hitap kullanacak
Bu zaten vicdansız yalancı merhametsiz para hırsı olan biri
Aldırma sakın. Ve kimse ona kötü hitamlarda bulunamaz. Kimin ne haddine. Sorduklarında babası öldü dersin. Ben tek büyüttüm dersin
Elalem konuşur durur kardeşim. Ama önemli olan senin dik durup kimseye kulak asmadan cocugunu aslanlar gibi büyütüp yetiştirmek
Peki ya benim psikolojim ona baktıkça yaşadıklarımi hatırlarsam zaten alt üst oldu
10 haftalıkken alınıyormus yani yasal olarak böbrek heryeri oluşmuş
Biliyorum zor gerçekten zor ama sen bir anasın
Anneler hep güçlü olmak zorunda...
İzin vermiyorlar yani 14haftalik olmustur
Güçlü oldum diyelim yalansa gitme işi yani çocuk gördüğünde aklını karistirirsa yaşadım sehirde
21yasindayum daha
Daha çok gençsin be kardeşim. Üzüldüm gerçekten keşke elimden gelen bir şey olsaydı
Ben babasız büyüdüm vefat etti 2010 da bu çocuk baba sevgisine aç olucak güzel söz söyleyeni seviuo zannedicek hırçın içine kapanık özgüveni eksik olucak ben bunları da düşünüyorum
Benim sevgim yetmiycek herkesin babası var diycek benim babam nerde diycek baban adam deildi hayat kadin para yediriyo deyim
Neden bazıları elindekinin kıymetini bilmez
Ben bir tarafımı yırtıyorum bir yuvam, bir ailem olsun da biraz daha mutlu olayım diye ama bir bakıyorsun ki adam öz çocuğunu istemiyor
Olduresim geliyo kendimi kıyamıyorum Allah'ın canına canım yaniyo çünkü
Ben ona hep sadık kaldım narsist kişiliğini bile çekmeye çalıştım ailem bile kötü etti beni konusursan seni istemem dedi cimtiydi bana karşı eve eksikleri alıyorum ya derdi
Kıyafet cilt bakımı param konusunda
Herşeyi bir kenara bırak
Sakinleş derin nefes al ne kendi ne de bebeğin canina sakın bir şey yapim deme
Allah'a havale et
Ediyorum hastalıktan oluyom bedua ettin diyo
Allaha guveniyorum sadece
Bu günlerde geçer içini ferah tut. Bebeğine ve kendine dikkat et
Babasını bilmemesi daha iyi
Bilse kötu yola düşer kız olursa gazino götürür abisi alkolik bağımlısı yüksek sese maruz kalır psikolojisi bozulur
Beni tehdit etti bu çocuk ailemin değil benim yanımda büyücek diye , evlenirsen alır yurda verim dedi
Ümit verdi geri ailem istemiyo deyip hayallerimi kırdı
Bu çocuğa da aynısını yapicak
Hiçbir şey yapamaz. Merak etme. Kendini ne zannediyor bu..
Yurda vermek ne ya bu çocuk sahipsiz mi
Bu yüzden babalık davası acmam hayatimi mahveder bu adam daha 3aylikken etti olan cocugada olur
Severek mi evlendin bununla?
Görücü usulü
Babalık yapmak istememek ne demek ya yanlışlıkla olmadı bu çocuk heralde yapmasaydı o zaman Allah'ın cezası adam.
Ailen ne diyor
Ne desin üzüldüğümü goruyo dünyaya gelse baktıkça onu hatirliycam yaşım 21 kendi istedi sonra Kıbrıs isu var dedi ona beraber gidelim orada evlenitiz dedi değişti o süre içinde çocuğu aldiralim bakamayiz falan dolandırıcı gibi biri yani yalsn vicdansizlik hepsi var
Aldır diyorlar alma ihtimali varsa
Gün ve gün eridigimun farkindalar
Aldırabiliyorsan aldır sen çocuk bakabilecek yaşta da değilsin o psikolojiye sahipte değilsin. Eğer aldıramayacaksan dava aç çocuğu üzerine alması için. Öyle bir dünya yok yani çocuk yapıpta üstüme almıyorum babalık yapmayacağım falan öyle bişey yok. Nafakasını da verecek mecbur. Benden değil derse de DNA testi yaptırın. Üstüne alacak o çocuğu öyle ya da böyle buna mecbur.
Gazinoda çalışmaya başlamış ailesi aileme iftira atan cinsten insanlar hayat kadınları ile yatıp kalkiyo ben bu çocuğu nasıl güvenim de gönderim yanına
Ben kurtuldum daha dolandırma peşindeydi kredi çekmeye çalışıyordu üstüme
Ailemin yanında olduğum sürece çocuğu yurda vermek tehdit etti beni barışalım dedi sonra ailesi istemiyoruz demiş oyuna getirdi resmen
Çocuğa da aynı şeyi yasaticak iyi bir baba olmuycak yalancı biri vicdansız olucak evliliğigin içinde iyi davranması bana bu çocuğa mi iyi davranicak
Evlenirsen çocuğu senden alırım dedi
Bunlar daha hatirladiklarim yani
Yani aldırman daha mantıklı bu durumda ama bildiğim kadarıyla bebek 10. Haftadan sonra alınmıyor. Aldıramayacaksan işini çok iyi yapan bir avukat bulman gerekir. Çocuğu görmemesi için bayağı uğraşman gerekicek. Sen temiz kalpli bir kızsın bu net anlaşılıyor. O da bunu kullanıyor zaten.
Bana kullandı ama çocuğa kullanmasın benim zarar gormem önemli değil bu çocuk kurtarsın kendini o cani babadan
Benim gördüğüm zararın önemi yok çünkü yasiycakmisim ki yanlış tercihimden yaşadım bu çocuk tanimazsin ki üzülmesin
Kendisi görmek istemiyo zaten ailesi belki aklına girer
Evet aldırabilirsen kesinlikle aldırmalısın. Katillikle bir alakası yok bunun. Doğarsa hem çocuk için hem senin için gerçekten çok zor olucak. Daha çok gençsin üstelik ve iyi de değilsin. Çocuk yetiştirmek gerçekten zor hele bu yaşta babasız kötü babayla 10 misli zor. Daha geç olmadan bi görüş doktorla. Bu çocuğun alınması çocuk için de herkes için de daha iyi olucak.
Beni anlayan biri çıktı çocuk katili misin diyen bile oldu bana zarar verse bu insan kinlenip daha mı iyi veya çocuğa
Ailesinin mafya çevresi varmists adam öldürmeyi seviyormusta ailesi de tekin düzgün insan değil şu an bile hasta hissediyorum kendimi
Mahkeme açarsın takılarını alırsın bebeğe de sana da nafaka alıdırırsın ödesin dursun
Takı parasını borca yatırdı yani takı takmadilar
İyi bir para yedi yani evlilik içinde tek başına
Ben bir şey harcama yapınca narsist bencil kişiliğini koydu ortsya
Yok acmiycam tek büyüttürum ailemin desteği ile ondan hem ana hem baba olurum yeterli bu çocuktan uzak dursun bana verdiği zararı buna da vermezsin daha çok canım yanar o zaman
İşine geldiği gibi davranıyor iyi olmuş boşamışsın
Kimseye zarar veremez öyle bir lüksü yok ararsın polisi hesap sorarlar ona bebeği de babaya vermezler kanunen sende kalır
Bacım ben babasız büyüdüm babam isgrnce aç bırakmayı severdi cimriydi 2010 da vefat etti annem evlenmedi bizi büyüttü genç yaşında özgüven eksikigim var mı var diğer türlü yok çünkü insan zarar verebileceği türü biliyorum belki babam hayata olsaydı daha zarar görerek buyurduk bu çocuk babası tekin değil güven vermez hayalini kirar vurur vurmadım der narsist davranir çocuk suçu kendjnde bulur bunları yaşamasını istemiyorum çocuğumun dünyaya gelmeden güvenli zemin hazırlıyorum kötü insanlardan uzak tutucak şekilde gerekirse tasinicam ailemle
Şiddet meyili biri vurdu vurmadım dedi hamile iken iki defa hırsızlıkla iftira attı erkek arkadaşını eve götürüp beni ailesinin yanında birakicakti koyun koyna yattı arkadaşı ile
Ben buna çocuk emanet etmem güvenmiyorum çünkü yazdım da senin gibi karaktersiz den baba olmaz dedim
Öyle insanla konuşma bile engelle her yerden
Engelledim tehdit dava bahsediyordu çocuk dünyaya gelmeden elimden almaktan sanki onun peşinde kosuyomusum gibi gösteriyordu