3aylik hsmileyim eski eşim babalık yapmak istemiyo ne yapmalıyım?

Babaligini yap dedim ben babamın sigortasından onun yüzünden yararlanamıyor çehiz parası verdim geri ödeme istemiyo ama 2yil boyunca alamiycam üstüne birde düğün takılan altın paraları borca yatırdı hamile olduğumu bildiği halde anlaşmalı da çocuk yok dedi o cana kıymak istemiyorum buyunce getir diyo hastane randevusunu al gidiyim kontrole diyorum yok diyo ailen baksın diyo o zaman babalık hakkı talep etme dedim sigortalı işte çalış hem ek iş yap gazinoda dedim parayı başka kızlarla yiyvek bu çocuk dünyaya gelmeden bitikim yapmiycak böyle babalik mi olur 3ay evliydik bebek 13haftalik çalışsam calisamiyom iş almiyorlar ailem elinden geldiği kadar yardım ediyo babasi olarak hicbirsey yapmak istemiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Bebek katili diyen cikicak benim psikolojim dusunebiliyo musunuz resmen bebeklr sokağa attı amcasının kızına aşkı yüzünden umut verdi sonra ailem istemiyo dedi yazma dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Benim de bir hayatım olucak babam kim dediğinde ne diycem anlatsam o da üzülür büyüyünce koyluk yerdeyim babası pic desinler istemedi diye sırf annesi veraset alırım kızlık soyadımi verim babamın soy ağacına geçirim de aklı erdiğinde babam kim dediğinde ne diycem
3aylik hsmileyim eski eşim babalık yapmak istemiyo ne yapmalıyım?