Eşim baba olmak i̇çin çaba sarf etmiyor. Ne yapabilirim?

2 yıldan fazla korunmayınca tedavi yoluna gittik. Doktor sperm hareketliliği ve kalitesi düşük sigarayı bırakman lazım dedi. Hâlâ sigara içiyor. Bilenler bilir bu tedavi devlette de olsa maddi güç istiyor. Eli ayağı tutan adam olduğu yer rahat diye çocuk olma ihtimalini düşünerek daha iyi maaşlı iş arayacağına olduğu işi değiştirmiyor. Pozisyonu söylemeyeceğim ama şöyle ifade edeyim olduğu yerden çıksa şu an 2 kat maaş veren şirketler var. Benim dilimde tüy bitti. Allah şahit güzellikle vs yapabileceğim herşeyi yaptım. Şu an işten çıkarıldım ama tedaviye devam etsek sürekli hastaneye git gel yapacağım için çalışamıyorum çünkü hastane uzak sürekli hiçbir yer bunu kabul etmez. Evde huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum çünkü konuşsam karşımda duyan, anlayan biri yok. En son "Çocuğun olsa bu maaşla geçindiremezsin. Çocuğu herşeye yok yok diyerek mi büyüyeceksin?" dedim. Öyle suratıma bakıyor. Allah rızası için bi akıl verin. Bendeki aklı kullandım ama yetmiyor. Belki benim kaçırdığım bi nokta vardır siz aydınlatırsınız.